22.05.11 godz.17:15 Ruch Chorzów-Polonia Warszawa
-
- Kontakt:
Re: 22.05.11 godz.17:15 Ruch Chorzów-Polonia Warszawa
Jaka jest różnica pomiędzy 3 a piątym miejscem?
Jakieś 400 tyś złotych, które mozna wykorzystać na zapłacenie za samolot na europejskie puchary. Więc gadka, ze stracimy finansowo jest bez sensu. Za 5 miejsce też tracimy i co?
Jakieś 400 tyś złotych, które mozna wykorzystać na zapłacenie za samolot na europejskie puchary. Więc gadka, ze stracimy finansowo jest bez sensu. Za 5 miejsce też tracimy i co?
- ChopekNRŚL
Tu nie chodzi ino o ta kasa bo to pol biedy a nawet lepi jakby my grali w pucharach bo kazde wyzsze miejsce daje wiekszo kasa ale o to ze pilakrze zas pograją 2 lub 3 mecze a calo runda bydą narzekac na zmeczenie pod pretekstem gry w pucharach...

- ObeRschlesien
- Kontakt:
Artur Sobiech nie zaprezentuje się w niedzielę chorzowskim kibicom. Dla piłkarza Polonii Warszawa ten sezon już się skończył. Napastnik doznał kontuzji łąkotki w spotkaniu z Lechią Gdańsk. - Kolano mi uciekło i nastąpiło dość silne skręcenie - tłumaczy "Abdul", który tuż przed rozpoczęciem obecnego sezonu został sprzedany do "Czarnych Koszul" za milion euro
szkoda ze nie zagro
ale z drugi strony jak by nie bylo moze i lepiej bo co mialby byc jakies bluzgi itp 
szkoda ze nie zagro

-
- Kontakt:
Na 1 stronie stoi o tym, że nie zagro.Oberschlesien pisze:Artur Sobiech nie zaprezentuje się w niedzielę chorzowskim kibicom. Dla piłkarza Polonii Warszawa ten sezon już się skończył. Napastnik doznał kontuzji łąkotki w spotkaniu z Lechią Gdańsk. - Kolano mi uciekło i nastąpiło dość silne skręcenie - tłumaczy "Abdul", który tuż przed rozpoczęciem obecnego sezonu został sprzedany do "Czarnych Koszul" za milion euro
szkoda ze nie zagroale z drugi strony jak by nie bylo moze i lepiej bo co mialby byc jakies bluzgi itp
Jo by go chętnie powitoł, za ta jego radość na poziomie dziecka po torze wbitym nom

-
Jo by go jeszcze powitol za to ze godol ze kariera chciolby skonczyc w Gorniku Zabrzemiedza pisze:Na 1 stronie stoi o tym, że nie zagro.Oberschlesien pisze:Artur Sobiech nie zaprezentuje się w niedzielę chorzowskim kibicom. Dla piłkarza Polonii Warszawa ten sezon już się skończył. Napastnik doznał kontuzji łąkotki w spotkaniu z Lechią Gdańsk. - Kolano mi uciekło i nastąpiło dość silne skręcenie - tłumaczy "Abdul", który tuż przed rozpoczęciem obecnego sezonu został sprzedany do "Czarnych Koszul" za milion euro
szkoda ze nie zagroale z drugi strony jak by nie bylo moze i lepiej bo co mialby byc jakies bluzgi itp
Jo by go chętnie powitoł, za ta jego radość na poziomie dziecka po torze wbitym nom
- djmarcish
- Kontakt:
Na stronce Ruchu pisze że Sobiech nie bydzie groł.. 

- ChopekNRŚL
Wow kolego ! Serio ? Skąd ty zes sie urwoł ? Z księżyca ?djmarcish pisze:Na stronce Ruchu pisze że Sobiech nie bydzie groł..

-
- Kontakt:
Chopy godanie ze gracze po 2-3 meczach w LE nie mają sił jest dupceniem fleków bo jakoś ostatnio my grali w pucharach i teroz tez o nie walczymy a z ust żadnego gracza nie słychać ze mają zgony. Waldi wyciągnie wnioski i bydzie jeszcze lepij niż ostatnio. Takie moje zdanie a kasa za miejsce w lidze oraz LE na pewno będzie większa niż straty związane z transportem itp itd.
-
- Kontakt:
Gabor wraca co najmniej do 18 meczowej
Wreszcie !

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Hurra! Wątpię jednak, żeby dotrwał do końca rundy.
Z całym szacunkiem dla faceta, bo naprawdę jest dobry, ale powinien nosić ksywa "kontuzja". Za te pieniądze wolałbym 2 ambitnych, gotowych do gry w KAŻDYM meczu.
Z całym szacunkiem dla faceta, bo naprawdę jest dobry, ale powinien nosić ksywa "kontuzja". Za te pieniądze wolałbym 2 ambitnych, gotowych do gry w KAŻDYM meczu.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
A ja wlasnie wole kontuzjogennego Gabora niz dwoch przecietniakow co nigdy nic nie wnosza 
Oczywiscie nie ma to jak Gabor z zelaza.Ale zycie zyciem.

Oczywiscie nie ma to jak Gabor z zelaza.Ale zycie zyciem.
-
- Kontakt:
jakby nie byl kontuzjogenny, to by my go podziwiali, ale na eurosporcie abo canal+ w jedny z lig europejskich, na pewno duzo lepszy niz ekstraklasa
w koncu - fajnie byloby zagrac 4-4-2 z Gaborem i Komacem w formie = bardzo dobry srodek bylby
edit:
obecnie tez ciezko mi sie wyobrazic nasz zespol bez Malinowskiego, ale jak Gabor i Andrej byliby w formie... na pewno byloby mi latwi
w koncu - fajnie byloby zagrac 4-4-2 z Gaborem i Komacem w formie = bardzo dobry srodek bylby

edit:
obecnie tez ciezko mi sie wyobrazic nasz zespol bez Malinowskiego, ale jak Gabor i Andrej byliby w formie... na pewno byloby mi latwi
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, o 11:05 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na dzien dzisiejszy podstawa dla mnie w srodku jest Malina
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Nima już co wspominać o sobiechu, w zyciu wszystko przemija i kiedyś wszystko sie kończy.Patrzmy lepij kto by mógł nos wzomcnić w przyszłym sezonie, może Żurawski by do nos przyszedł, kończy mu sie kontrakt z wisłą a jego doświadczenie przydałoby sie Piechowi i Jankowskimu
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, o 19:21 przez 19kyjok20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Szkoda tylko , ze mogloby sie przydac tylko jednemu bo na 3 napastnikow raczej nie zagramy.
Napad jest ok , trzeba go zostawic.Srodek obrony , boki obrony , srodek pomocy i boki pomocy.To trzeba wzmocnic.
Napad jest ok , trzeba go zostawic.Srodek obrony , boki obrony , srodek pomocy i boki pomocy.To trzeba wzmocnic.