Licencja
-
- Kontakt:
Re: Licencja
Ktoś wie czy był wymóg jakiś co do świateł ich mocy na cichej bo przed chwilą przejezdzolch DTS i tak walily po oczach ze masakra cale swieczki w swiatlach 

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak, ponoć m.in. o to się przyczepilichonw90 pisze:Ktoś wie czy był wymóg jakiś co do świateł ich mocy na cichej bo przed chwilą przejezdzolch DTS i tak walily po oczach ze masakra cale swieczki w swiatlach
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
To juz powoli sie nawet lekko smieszne robi.Powiedzcie mi kto Jamrozowi , Orestowi i moze reszcie te odsetki nalicza ? Kto jest wladny zeby to jakos teraz obliczyc ile jestesmy winni z odsetkami ? Chyba tylko minister finansow Jacek Rostowski ma taka wladze teraz.Komedia.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Jak niy dostanymy licyncji to cza is na wojna z tymi ku***mi. Panstwo w panstwie, stado niyrobow.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no niewiem czy wy byscie tak 100 tys odpuscili tez sie nima im co dziwic a swoja droga musza dojsc do ugody bo ta hilary nos spusci do 1 ligi
-
- Kontakt:
Ten dlug nie jest az takim problemem bo wiadomo na czym stoimy.
Niestety bulwersuje to :
a) Przyczepili sie do masztow - sa wazne ekspertyzy
b) Ukruszony murek - smiechu warte
c) Za slabe jupitery - jestem prawie pewny , ze okaze sie , ze swieca tak jak powinny
Ciekawe ile jeszcze rzeczy wymyslili na sile.Nawet jak dostaniemy licencje to nie mozna tego tak zostawic.
Niestety bulwersuje to :
a) Przyczepili sie do masztow - sa wazne ekspertyzy
b) Ukruszony murek - smiechu warte
c) Za slabe jupitery - jestem prawie pewny , ze okaze sie , ze swieca tak jak powinny
Ciekawe ile jeszcze rzeczy wymyslili na sile.Nawet jak dostaniemy licencje to nie mozna tego tak zostawic.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiesiek1 to nowy nik ok "hagi"? ku*** co 2 post to jego i non stop o tym samym,
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pewnie że paranoja i pisanie gupot zarowno przez dziennikarzy co nie umieja liczyć jak i naszych działaczy którzy dziwnie nie potrafią tego sprostowaćwiesiek1 pisze:To juz powoli sie nawet lekko smieszne robi.Powiedzcie mi kto Jamrozowi , Orestowi i moze reszcie te odsetki nalicza ? Kto jest wladny zeby to jakos teraz obliczyc ile jestesmy winni z odsetkami ? Chyba tylko minister finansow Jacek Rostowski ma taka wladze teraz.Komedia.
tu mosz kalkulator odsetek, przyjmując że 30.06.2003r wisieli my im 280.000 zł (Jamróz odchodził w czerwcu 2003 a Orest chyba parę miesiecy wczesniej) to na dziś mielibyśmy razem z odesetkami 552.125 zł czyli 100% więcej, skąd więc sie wzieło 1,25 mln zł ????
http://www.odsetkiustawowe.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
a spółka akcyjna istnieje od 2005r a te sępy zgłisiły się do spółki kilka lat później i odsetki powinny być liczone od momentu jak sierowali sowje roszczenia do spółki, więc powinno być tego mniej, coś tu nie gro i to fest
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat moim zdaniem nie, że coś tu nie gra. Tu smierdzi i to fest paskudnie.
-
co sie dzieje na Ruchu ?czemu sie światła polą i to n a maxa ?
-
- Kontakt:
Zapamiętejcie ta twarz
http://www.weszlo.com/news/1628" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.weszlo.com/news/1628" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Twarz godosz??? Lon wyglondo jak ruby niyogolony wieprz. Takie cos mo decydowac o takim klubie jak Ruch?? Zalosne.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzisiaj mija termin na złożenie dokumentów do komisji odwoławczej. Po wysłuchaniu tego pana H. i tekstu GW mam rozumieć, że podejście Ruchu do sprawy zwrotu kasy się nie zmienia.
Zaczynam się już przyzwyczajać do faktu, że licencji nie dostaniemy...
Zaczynam się już przyzwyczajać do faktu, że licencji nie dostaniemy...
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A tutaj dawny tekst przeglad szmatlawego komu jestesmy niby winni kase:
Ruch Chorzów nie realizuje wyroków Piłkarskiego Sądu Polubownego PZPN. Chodzi o uregulowanie zaległości wobec byłych piłkarzy: Bartłomieja Jamroza, Rafała Kwiecińskiego, Marka Matuszka i Jacka Matyji.
Ruch nie realizuje wyroków Piłkarskiego Sądu Polubownego PZPN. Chodzi o uregulowanie zaległości wobec byłych piłkarzy: Bartłomieja Jamroza, Rafała Kwiecińskiego, Marka Matuszka i Jacka Matyji. Kwota? Ponad pół miliona złotych. Zawodnicy zostali zaproszeni na czwartkowe posiedzenie Wydziału Dyscypliny. Klub może stracić licencję.
- Jeśli Ruch rzeczywiście nie wypłacił zasądzonych kwot, to właśnie taka kara mu grozi. Może być ona wykonana w trybie natychmiastowym, ale może być czasowo zawieszona, aby klub miał czas na spłacenie wierzycieli - mówi mecenas Jacek Kryszczuk, który jest członkiem komisji ds. licencji klubów ekstraklasy i Piłkarskiego Sądu Polubownego. - W każdym razie zawodnicy są w dobrej sytuacji. Wyroki sądu nie przedawniły się, więc mogą zwrócić się o egzekucję komorniczą - dodaje Kryszczuk.
- Ruch mnie oszukał, więc będę walczył do ostatniej złotówki. Nawet, gdyby klub miał przestać istnieć na mapie Polski - zapowiada Kwieciński.
- Na razie nie chcemy tego komentować - odpowiada rzecznik prasowy Ruchu Mariusz Gudebski. Sprawa wydaje się jednak oczywista. Kilka lat temu Ruch przyjął plan restrukturyzacji zadłużenia wymyślony przez zarząd PZPN. Jednak kwoty, jakie się tam pojawiły, w kilku przypadkach miały niewiele wspólnego z rzeczywistością. - Dług wobec mnie wynosił 480 tysięcy złotych - twierdzi Jamróz. - Podpisałem ugodę i zrzekłem się 120 tysięcy. Zostało 360, ale w planie pojawiło się 260. Taka suma została wpisana bez mojej zgody. Zresztą mam wyrok Piłkarskiego Sądu Polubownego. Dostałem 260, więc czekam na pozostałe 100 plus odsetki, a to kolejne 100 tysięcy - wylicza zawodnik. Dlaczego w ogóle powstał plan spłaty zadłużenia klubu, mający tak poważne luki? - Tak się składa, że pamiętam tamtą sprawę. Byłem wówczas w Wydziale Dyscypliny - wspomina Kryszczuk. - Mieliśmy dość tego, że Ruch nie spłaca długów, więc przymierzaliśmy się do spektakularnego ukarania klubu. Jednak zarząd rzucił koło ratunkowe w postaci planu.
Jednak plan, choć wymyślony w PZPN, miał jedną zasadniczą wadę. Centrala nie zadbała o to, by kwoty wierzytelności były identyczne do tych, które zasądził Piłkarski Sąd Polubowny PZPN. - To oczywisty absurd, ale tak się niestety stało. Spotkali się panowie z Ruchu i PZPN i wpisali jakieś tam sumy, choć obie strony wiedziały, że zaniżają wierzytelności bez zgody samych wierzycieli - tłumaczy Jamróz.
Zostaliśmy oszukani. Przez kogo? Wygląda na to, że przez PZPN i przez Ruch - dodaje Kwieciński. - W planie jest napisane, że dług wobec mnie wynosi 60 tysięcy, ale ja mam potwierdzone przez sąd, że Ruch zalega mi 160 tysięcy. Do tego dochodzą odsetki i koszty sądowe. Żadnej ugody nie podpisywałem, zatem nie odpuszczę.
Ruch od zawsze tłumaczy się, że wpisane do planu sumy wynikają z aktu notarialnego podpisanego w czasach, gdy spółka przejmowała klub od stowarzyszenia. Jednak tego aktu nikt nigdy na oczy nie widział - dowodzi Jamróz.
- Zanim powstała spółka, była sprawa w Piłkarskim Sądzie Polubownym - dodaje inny z wierzycieli Marek Matuszek. - Zawsze jest tak, że orzeczenie dostają obie zainteresowane strony. Skoro ja otrzymałem pismo, że należy mi się 75 tysięcy, to znaczy, że w Chorzowie mają to samo. Plan restrukturyzacji był oszustwem - ocenia Matuszek.
- Mam ekspertyzę ministra finansów, z której jasno wynika, że spółka jest następcą prawnym stowarzyszenia, więc nie ma takiej możliwości, by bez porozumienia ze mną kwota zadłużenia została obniżona - podsumowuje Jamróz. - Niech sprzedadzą Sadloka i wreszcie zwrócą nam pieniądze - proponuje na koniec zdesperowany Matuszek.
-
pytanie jest inne czy dziś poszły przelewy
Mirek lepi niy, bo zawsze jakiś filip z konopi wyskoczy, jak bydzie widzioł to w tv
Mirek lepi niy, bo zawsze jakiś filip z konopi wyskoczy, jak bydzie widzioł to w tv
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011, o 22:12 przez adamo_R, łącznie zmieniany 1 raz.