Moja Europa ? Twoja niy ? .......... i wszystko jasne azjatoŚwietny przykład za to daje nam ta twoja Europa

Moja Europa ? Twoja niy ? .......... i wszystko jasne azjatoŚwietny przykład za to daje nam ta twoja Europa
Lutz pisze:Moja Europa ? Twoja niy ? .......... i wszystko jasne azjatoŚwietny przykład za to daje nam ta twoja Europa
Szkoda, że co innego jest w komunikacie na stronie PZPNwiesiek1 pisze: Narazie twardo trzymaja sie wersji , ze nie chodzi o finanse.
* KS Górnik Zabrze SSA – kryteria infrastrukturalne i finansowe
* Ruch Chorzów SA – kryteria infrastrukturalne i finansowe
* Jagiellonia Białystok SSA – kryterium infrastrukturalne
* KS Polonia Bytom SA – kryteria infrastrukturalne i finansowe
* KSP Polonia Warszawa SSA – kryterium infrastrukturalne
* WKS Śląsk Wrocław – kryterium infrastrukturalne
* KS Lechia Gdańsk SA – kryteria finansowe i prawne
Kluby mają pięć dni od momentu uzyskania uzasadnienia na złożenie apelacji do Komisji Odwoławczej PZPN. W przypadku Śląska, Lechii, Jagiellonii i Polonii Warszawa zostaną pewnie rozpatrzone pozytywnie. Co z resztą?
Akcja "Pasy i DojArka" w toku...tommy tauzen pisze:artykuł z życia warszawy
http://www.zw.com.pl/artykul/5,597275.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kluby mają pięć dni od momentu uzyskania uzasadnienia na złożenie apelacji do Komisji Odwoławczej PZPN. W przypadku Śląska, Lechii, Jagiellonii i Polonii Warszawa zostaną pewnie rozpatrzone pozytywnie. Co z resztą?![]()
![]()
![]()
narazie wszyscy zgaduja, trzeba poczekać na oficjalne infoKATARZYNA SOBSTYL, prezes Ruchu Chorzów:
Zastrzeżenia PZPN dotyczyły prawdopodobnie infrastruktury sportowej (przestarzały stadion), a nie zaległości finansowych.
Zdaniem „PS": Ruch ma długi wobec byłych piłkarzy oraz szkoleniowca Oresta Lenczyka (sprawa w sądzie). Zalega również macierzystym klubom Macieja Sadloka i Artura Sobiecha procenty od transferów, ale z Pasjonatem Dankowice i Grunwaldem Ruda Śląska zawarto ugody.
to wcale takie pewne nie jest, co więcej raczej nie zagramy bo jest obsuwa w terminach prac na gigancie. Chyba że na bocznym ŚląskimAdam1983 pisze: Od wiosny 2012 gromy na Śląskim, więc sprawa stadionu załatwiono....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 77 gości