O co gramy w tym sezonie?
Zieńczuka nie szkoda, wyjdzie nom na lepsze, Djokica szkoda. Dobrze było, w typerze trefiłech, bydzie walka o utrzymanie jak nigdy chyba do samego konca... Zwyciężonych sie nie sądzi, ale nie mom nic do chopców, zagrali taktycznie i wyszłoWitek46 pisze:Było widać, że jesteśmy dużo lepszym zespołem niż Arka. Zagraliśmy spokojnie, pewnie, mądrze. Szkoda kartek dla Djokicza i Zińczuka, bo zawęża nam to pole manewru na Lecha. Pewnie w Poznaniu na prawej obronie obronie zagra Nykiel, a może w pomocy pojawi się Straka?
Tego to chyba nawet Wróżbita Maciej vel "wiadomo kto"kattowitz pisze:O co gramy w tym sezonie?
No do końca sezonu mamy może same trudne przeprawy, ale będąc na 5 placu, i mając ino 2 pkt straty do strefy pucharowej, naszym obowiązkiem jest próba wywalczenia tego progu.kattowitz pisze:Przyznaja sie do błędu w stosunku do ArielaSzyndrowski za dzisiejsze spotkanie
Grzybek nie powiem że słabo ale bardzo słabo. Marek Zieńczuk mioł prawo się wkurzyć za kopnięcie w twarz. Ogólnie cały zespól na +.
O co gramy w tym sezonie?
niy Mirku jestech z tobomMirek pisze:A teraz możecie po mnie jechać: dla mnie dziś najlepszy był Szyndrowski
i to nie tylko za asystę.
Za te zagranie to bydom sankcje... Kopnął w gowa go po akcji, TV tym razem nie fulo.Oberschlesien pisze:Jedynie co mnei wkurwilo to SEDZIA c*el je***y ten kopnol Zienczuka albo zachaczyl go butem specialnie a sedzia daje czerwono Zienczukowi za to ze ten mu rozjebol łuk brwiowy i poleciala krew, to juz drugi roz najpierd Grzyba na Widzewie a teraz to . Mom nadzieja ze nasi sie odwolaja od tej kartki a jak tam wyglado sytulacja Djokicia zagro na Amice ?[/i]
po ostatnim meczu z Ruchu w Warszawie z Polonią miał na profilu NK trochę wpisów, więc teraz się postarałKirek pisze:Sędzia ogólnie sędziował nieźle. Pozwalał grać, zanotował chyba tylko 2 błedy (odgwizdanie spalonego Arce i brak kartki dla Brumy).
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], stasiu1971 i 64 gości