Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ukasz77
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#1321 Post autor: ukasz77 » 10 maja 2011, o 21:44

to czemu nie były w sprzedaży jak były produkowane?całe to lotto to śmiech na sali

Marketing
Kontakt:

#1322 Post autor: Marketing » 10 maja 2011, o 21:53

Panowie, te polówki według katalogu Lotto, nie były polówkami piłkarskimi. Lotto dzieli swoj sprzęt sportowy (ubrania) temetycznie piłkarzom takie, siatkarzom takie, golfiarzom takie....itd, dlatego nigdy nie były w sprzedaży
Z całą pewnościa nie są już produkowane ale specjalnie dla Panów sprawdzę, jak dostały się do Ruchu.

pozdRawiam

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#1323 Post autor: forrest » 10 maja 2011, o 21:54

spadły z tira :D
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1324 Post autor: gerhat » 10 maja 2011, o 22:00

albo z Outletu w Stambule ;)

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#1325 Post autor: jabolgo » 10 maja 2011, o 22:13

Witek46 pisze:Choćby nawet był jego właścicielem. (Niczego nie sugeruję, bo nie wiem, ale jeśli nie Paterman, to kto inny?)
Tez mam podobne odczucia. Czy to jest wlasciciel 570 000 akcji ktorych nie kupilo 4Energy a sprzedal Varexpol po bardzo korzystnej cenie? Za taka przysluge tez chcialbym jakas posadke :-)
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

pedro-sbl
Kontakt:

#1326 Post autor: pedro-sbl » 10 maja 2011, o 22:53

Marketing pisze:
Witek46 pisze:Szanowna Pani Marketing
jestem zapewne dużo starszym kibicem niż większość użytkowników tego forum. Do tej pory z Panią nie rozmawiałem ale teraz pozwolę sobie przekazać Pani pewną radę.
Proszę się zanadto nie identyfikować z pracą i współpracownikami. Pracy nie należy lekceważyć, przeciwnie, wykonywać ją trzeba solidnie, sumiennie, z największym zaangażowaniem. Ale proszę się nadmiernie nie identyfikować z firmą, szefami i współpracownikami. Zdziwi się Pani jak często będzie z nimi w różnych konfiguracjach, aliansach lub konfliktach, jak często wasze drogi nie będą wspólne.
Praca to nie ślub. Nie jeden raz będzie ją Pani zmieniać, a najbardziej oddani pracownicy są często na pierwszej pozycji do odstrzału.
Spostrzeżenie to potwierdziłem podczas wieloletniej pracy zawodowej i obowiązywało w różnych środowiskach. Sądzę, że nie inaczej jest w Ruchu S.A.
Życzę powodzenia i więcej dystansu.
Szanowny Panie zgadzam się w zupełności :), praca to nie ślub, nawet męża można zmienić :))
nie jestem emocjonalnie związana z żadną firma w której pracowałam/pracuje, nie sądzę abym była kiedykolwiek oddana firmie, a w kilku już pracowałam i pewna jestem, że moje doświadczenie zawodowe jest starsze od wielu użytkowników tego Forum ale
nie rozumiem dlaczego Forumowicze wiedzą lepiej :) np. o rekrutacji

pozdrawiam serdecznie :)
Zanim zacznie Pani wyzywac kogos od chamow, moze warto popatrzec wstecz. Czymu wogle istnieje tako zakladka na oficjalnyj zajcie jak 'praca'? Czy byl ostatnio oglaszany nabor na stanowiska w marketingu? To jo Pani powiym, niy byl. Natomiast, z informacji jakie wyszly z klubu wiym, ze przyjento nowe osoby do marketingu.

Co do formy mojego postu. Ok mogymy sie szkryflac ą ę przez bibułkę. Jeśli to Panią usatysfakcjonuje:

Moim zdaniem osoby pracujące w dziale marketingu w Ruchu Chorzów, źle wypełniają swoje obowiązki związane z pracą dla tego zasłużonego klubu. Uważam, że ów dział charakteryzuje brak kreatywności i ciągłości działań. Równie szkodliwy na marketingowe funkcjonowanie klubu w moim odczuciu, jest brak określonych strategii podejmowanych działań. Po sposobie rekrutacji nowych pracowników, można wywnioskować, że nie ma on na celu wyłonienia najzdolniejszych jednostek z rynku pracy, a zapewnienie jej osobom, które mają pewne powiązania z pracownikami klubu. Wątpliwy jest także sentyment do klubu, wśród pracowników działu marketingu. Jak wiemy, klub piłkarski jest wyjątkową organizacją i cechy takie jak: wymieniony sentyment czy oddanie są niezmiernie ważnymi wartościami, którymi powinni sie charakteryzować pracownicy klubu.

Jest to tylko kilka, pobieżnych uwag/zarzutów mojej skromnej osoby w stosunku do pracowników zatrudnionych w dziale marketingu, jakże ważnym dla prawidłowego działania nowoczesnego klubu piłkarskiego.

Głęboko wierzę, iż przeprowadzona w kulturalny i konstruktywny sposób konfersacja pomiędzy zainteresowanymi, wpłynie na lepsze poznanie mechanizmów działających w klubie piłkarskim Ruch Chorzów.

Z poważaniem,

pedro-sbl
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

pedro-sbl
Kontakt:

#1327 Post autor: pedro-sbl » 10 maja 2011, o 23:15

Marketing pisze:Panowie, te polówki według katalogu Lotto, nie były polówkami piłkarskimi. Lotto dzieli swoj sprzęt sportowy (ubrania) temetycznie piłkarzom takie, siatkarzom takie, golfiarzom takie....itd, dlatego nigdy nie były w sprzedaży
Z całą pewnościa nie są już produkowane ale specjalnie dla Panów sprawdzę, jak dostały się do Ruchu.

pozdRawiam
Widzę, że tutaj panowie pytają o polówki. Na pewno będą się fantastycznie prezentować na polach Pszczyny czy Siemianowic Śląskich, jak by nie było niebieskich miast. Jako sympatyk golfa chciałbym zwrócić uwagę na formę zastosowaną przez Panią. Pisze się i odmienia raczej golfistom a nie zaproponowane przez Panią golfiarzom. Myślę, że warto zwrócić uwagę na tę podstawową sprawę, ponieważ golf jest prężnie rozwijającym się sportem na Śląsku, po za tym maj miesiącem matur.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

grzechub
Kontakt:

#1328 Post autor: grzechub » 10 maja 2011, o 23:43

pedro-sbl pisze:
Marketing pisze:Panowie, te polówki według katalogu Lotto, nie były polówkami piłkarskimi. Lotto dzieli swoj sprzęt sportowy (ubrania) temetycznie piłkarzom takie, siatkarzom takie, golfiarzom takie....itd, dlatego nigdy nie były w sprzedaży

pozdRawiam
Widzę, że tutaj panowie pytają o polówki. Na pewno będą się fantastycznie prezentować na polach Pszczyny czy Siemianowic Śląskich, jak by nie było niebieskich miast. Jako sympatyk golfa chciałbym zwrócić uwagę na formę zastosowaną przez Panią. Pisze się i odmienia raczej golfistom a nie zaproponowane przez Panią golfiarzom. Myślę, że warto zwrócić uwagę na tę podstawową sprawę, ponieważ golf jest prężnie rozwijającym się sportem na Śląsku, po za tym maj miesiącem matur.

Pedro najpiyrw sie poprow ta konfersacja,a potym poprawiej ta babka z marketingu :hyhy:

PozdRo :)

Marketing
Kontakt:

#1329 Post autor: Marketing » 11 maja 2011, o 09:07

pedro-sbl pisze:

pozdRawiam
Tak, poprawna pisownia to [ golfistom ], przepraszam.
Natomiast słowo "golfiarze" panuje w gwarze golfistów, dlatego troszkę się zapędziłam.

marek79
Kontakt:

#1330 Post autor: marek79 » 11 maja 2011, o 09:27

Ale może to są polówki dla fanatyków Volkswagena Golfa czyli Golfistów :rotfl: :rotfl: :D

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#1331 Post autor: forrest » 11 maja 2011, o 11:27

już sam fakt że kibice się upominają o takie polówki powinien dać do myślenia w klubie że trzeba takie wydać bo to co jest to pożal sie boże... bez badania rynku widać że jest popyt
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1332 Post autor: Mirek » 11 maja 2011, o 16:06

A ja mam prośbę: czy może Pani w jak najszybszym czasie przekazać nam z jakiego powodu nasz klub nie dostał licencji?

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#1333 Post autor: jabolgo » 11 maja 2011, o 16:11

Mirek pisze:A ja mam prośbę: czy może Pani w jak najszybszym czasie przekazać nam z jakiego powodu nasz klub nie dostał licencji?
Pewnie trzeba poczekać na pismo z PZPN z uzasadnieniem decyzji.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1334 Post autor: Ozor » 11 maja 2011, o 16:17

znowu to samo ,rzygac sie chce :wsciekly:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1335 Post autor: Mirek » 11 maja 2011, o 16:18

pewnie są wielce zaskoczeni, bo wszuystko miało być ok.
Nawet Widzew ma licencję...

ODPOWIEDZ