RUCH- SWIT NDM
-
- Kontakt:
Pan WojtekO napisal ze "Jedno jest pewne zadnych "promocji" z wejsciem na stadion juz nie bedzie, bo nie ma dla kogo tego robić "
Panie WojtekO, bo tez juz nikt nie chce byc CIULEM na Cichej 6. Natomiast wyzywanie mlodych kiboli w ten sposob na pewno nie wplynie na zwiekszenie frekwencji na nastepnych meczach.
A nie o to nam chyba chodzi!!!.
Panie WojtekO, bo tez juz nikt nie chce byc CIULEM na Cichej 6. Natomiast wyzywanie mlodych kiboli w ten sposob na pewno nie wplynie na zwiekszenie frekwencji na nastepnych meczach.
A nie o to nam chyba chodzi!!!.
Dobra skończmy już z tymi "ciulami" ja uważam że na stadionie Ruchu nie ma żadnych "ciuli" ale każdy może mnieć swoje zdanie. Rozumie że sie niektórzy zdenerwowali bo robią pierwszą chyba taką akcje od kilku lat że można taniej bilety kupic a tutaj nie każdy daje kase itd...
Jestem pewnie że na następnym meczu wszyscy kibice bardziej sie postarają
pozdRawiam

pozdRawiam
-
- Kontakt:
Wynik cieszy, gra mniej, ale wola tako gra i 3 pkt niz pieprzenie o pieknej grze, tylko co z tego jak nie ma wyniku. Podobałą mi sie dzis gra Mrozka oraz Jarczyka w obronie, Bartos tez niezle cisnoł. Faktycznie Franke nie jest zbyt pewnym punktem drużyny. Co do dopingu momentami nie było źle, synek co probowol cos tam spiywać staro sie, ale to nie jego wina ze nie mo głosu
tak czy innaczej prócz niego chyba nikt inny nie probowol prowadzic dopingu. Na plus bych jeszcze zaliczył:
- akcja z balami, fajnie jak by było tak co spzil jak godoł Pan Bogdan Kalus
- ogólnie fakt ze był własnie pan Bogdan Kalus na spikerce
- konkurs w przerwie szpilu z karnymi (jo ino mom nadzieja ze tyn torman na serio nie chcioł tych bali obronić)
- pomysł z festynem tyz mi sie podobo, na pewno przyda w środa
No i jeszcze fakt ze w koncu od dluzszego czasy widziolech na trybunie prezesa wsód kibiców
Na minus:
- moze mniej związane ze szpilem ale mie wkurwiło, przyszłech o 13:30 po bilet i akurat w tym momencie spieprzyla sie kasa, któro naprawiali pół godziny potem i tak w końcu musieli ją wymienić, a ponoć juz roz była zmieniano, jak tak bedzie 18.09 to mie chyba %$#%$
Jak mi sie coś jeszcze spomni to napisza.
P.S. Zona Pana Gerarda Cieślika miała na szyji tako fajno granatowo smycz z Ruchu, inno niz te co są do kupienia w kawiarence, nie wiecie czy kajs je mozna dostać?

- akcja z balami, fajnie jak by było tak co spzil jak godoł Pan Bogdan Kalus

- ogólnie fakt ze był własnie pan Bogdan Kalus na spikerce
- konkurs w przerwie szpilu z karnymi (jo ino mom nadzieja ze tyn torman na serio nie chcioł tych bali obronić)
- pomysł z festynem tyz mi sie podobo, na pewno przyda w środa
No i jeszcze fakt ze w koncu od dluzszego czasy widziolech na trybunie prezesa wsód kibiców

Na minus:
- moze mniej związane ze szpilem ale mie wkurwiło, przyszłech o 13:30 po bilet i akurat w tym momencie spieprzyla sie kasa, któro naprawiali pół godziny potem i tak w końcu musieli ją wymienić, a ponoć juz roz była zmieniano, jak tak bedzie 18.09 to mie chyba %$#%$
Jak mi sie coś jeszcze spomni to napisza.
P.S. Zona Pana Gerarda Cieślika miała na szyji tako fajno granatowo smycz z Ruchu, inno niz te co są do kupienia w kawiarence, nie wiecie czy kajs je mozna dostać?
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hmm nie wiem jak dla mnie blazejewski rozgrywal super mecz fakt ze w 2 polowie mial 3 straty i to grozne straty ale tak to dawal pilki na lewo i prawo i jak dla mnie za***iscie gral a co do dopingu to nie bylo zle i tak najwazniejsze sa 3 pkt;dSlawko pisze: Aha i nie wiem co dzis gral Blazejewski - chop stol na srodku boiska i czekol na bale...
A doping jak na taki mecz i tak niezly.

Kibice sie postararają na ile mogą, ale weżcie pod uwage że nie wszyscy w tym je***ym kraju mają robote i kase, i są ludzie którzy bedą kombinować zeby coś zaoszczędzić i nie dać tych paru złotych bo po prostu nie mogą. Są oczywiście i tacy którzy grają w hu**, ale tego nikt nie przeskoczy. Są też ci*** typu WojtekO, którzy coś tam robią (nie wiem czy mało czy dużo), i potem jak coś im nie wyjdzie to mają pretensje do całego świata. Są inni jak KrzysiuK i inni którzy robią bezinteresownie kupe dobrej roboty. Są i tacy jak Ja co mają wszystko w du***, ale obserwują, i sie dostosowują jak coś im pasuje. Czasami pomyśl WOJTEKO co piszesz, bo sie może okazać ze kilka miesięcy twojej i innych roboty jezeli ją robisz pójdzie na marne z powodu jednego głupiego wpisu.kibic1920 pisze:Dobra skończmy już z tymi "ciulami" ja uważam że na stadionie Ruchu nie ma żadnych "ciuli" ale każdy może mnieć swoje zdanie. Rozumie że sie niektórzy zdenerwowali bo robią pierwszą chyba taką akcje od kilku lat że można taniej bilety kupic a tutaj nie każdy daje kase itd...
pozdRawiam
-
- Kontakt:
ja siedzialem po 2 stronie stadionu i momentami nie bylo az tak zle jak mowice z dopingiem
nie wszystko wyszlo ale bylo ok , ja w sumie juz sie nie wkurwiam na to bo przyzwyczailem sie ze ludzie sa hmmm dziwni i ciezko im coklowiek przetlumaczyc , ale rozumia radziona i innych ze sie staraja itd a pozniej jeden z drugim przyjdzie do dom i ino narzeko i pozniej idzie sie wk***ic
brak kogos prowadzacego mlyn to duzy problem
pepek sie stara ale jest jeszcze mlody i nie ma takiego posluchu ale to jedyna osoba ktora wogole sie tego podejmuje
ps. Kochlowice jak piszesz kogos ksywe to dowiedz sie jak on naprawde sie nazywo
nie wszystko wyszlo ale bylo ok , ja w sumie juz sie nie wkurwiam na to bo przyzwyczailem sie ze ludzie sa hmmm dziwni i ciezko im coklowiek przetlumaczyc , ale rozumia radziona i innych ze sie staraja itd a pozniej jeden z drugim przyjdzie do dom i ino narzeko i pozniej idzie sie wk***ic
brak kogos prowadzacego mlyn to duzy problem
pepek sie stara ale jest jeszcze mlody i nie ma takiego posluchu ale to jedyna osoba ktora wogole sie tego podejmuje
ps. Kochlowice jak piszesz kogos ksywe to dowiedz sie jak on naprawde sie nazywo

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brrr ale zech sie wqrwil , wy tylko umiecie narzekac a niczym sie nie wykazecie , ze "mlynowy słaby" itd, pytam co by to dało ze mlyn byłby na 7 , jo tam nie widza roznicy czy to 7 czy trybuna , wszedzie idzie dobrze dopingowac( zreszta w mlynie tez była ostanim czasem ch***ia , malo ludzi łazilo , malo spiewalo , a co niektorzy kupowali bilet za 5 zl do mlyna a szli na stolki albo na 10 ) Ale na necie to kazdy madry, raz macie problem do PF , raz do Ultrasow. Ludzie zejdzcie na ziemie. Po 3 maja zrobilo sie nieciekawie , ale trzeba to jakos przetrwac. P.S I nie dziwia sie radzionowi ze tak napisol a nie inaczej , bo on nie narzeko na necie caly czos ale probuje cos robic zeby było lepij ( no i nie tylko on )No a z drugiej strony , jak ktos ino chce przyjsc na mecz popatrzec , to moze nie spiewac , podnosic kartonikow itd. ale niech potem nie narzeko ino. pozdRo
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...
-
- Kontakt:
Reden: Dzięki za zdjęcia, fajnie jest zobaczyć sie na trybunie choć raz... taki mały rzech tam jest ale jest... 8)
Wielkie dzięki dla tych którzy zorganizowali "tani" wjazd na mecz... i nie piszcie, że nie warto takich akcji powtarzac... Niektórzy są wdzięczni i potrafią to docenić. Dzięki wam pierwszy raz od wielu miesięcy udało mi się zobaczyć zwycięstwo Ruchu na własne oczy. Sprzyjające okoliczności transportowo - cenowe zaważyły że wybrałem się na ten mecz, 160km/h cały czas ale zdążyłem..
Wielkie dzięki dla tych którzy zorganizowali "tani" wjazd na mecz... i nie piszcie, że nie warto takich akcji powtarzac... Niektórzy są wdzięczni i potrafią to docenić. Dzięki wam pierwszy raz od wielu miesięcy udało mi się zobaczyć zwycięstwo Ruchu na własne oczy. Sprzyjające okoliczności transportowo - cenowe zaważyły że wybrałem się na ten mecz, 160km/h cały czas ale zdążyłem..

Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mimo ze pamietam jeszcze dobre czasy chorzowskiego Ruchu, chyba już dość naoglądałem sie przez ostatnie miesiące porażek i remisów "niebieskich" po żenującej grze i powiem szczerze że mnie się mecz podobał. Emocje, hapy end i 3 punkty, to jest najważniejsze. Bramki zdobywał stary duet boiskowych wyjadaczy, dobra gra Mrózka, Jarczyka i Bartosa. Atmosfera w klubie i na trybunie jakby troszke inna niz za czasów "czerwonego wąsacza"(notabene widziałem tego pana w "aktualnościach" na lotnisku w Pyrzowicach wracającego z reprezentacją z Belfastu). Myśle że z tak zaangażowaną grą stać nas na środek tabeli, a potem zima kilka wzmocnień obóz przygotowawczy no i na wiosne pierwsze cztery mecze gramy u siebie. Chyba przesadziłem z optymizmem:)
-
- Kontakt:
zas zacyno sie napierdolka jedyn na drugigo, wyzywanie lod ciuli. Ludzie tyn klub sie dzwigo z upadku cza zacisnonc zymby i robic swoje. jesce pora kolyjek i na trybunach dojdzie do stanu takigo jaki bol przed upadkym na dno czyli bydzie wesolo, a na boisku tys sie pouklodo i wiosna bydzie nasza.
bolech piyrszy roz na Cichy po 3 maj tego roku i niy powiym ale po lostatnim gwizdku zrobiolo mi sie miynko w nogach i scislo mi chyrton ze wzruszynio. gra jako tako ale 3 punkty som i nowo wiara nawpewno wstapiola w naszych zawodnikow.
No i piwko lodymie do torta za tego posta, mody synek a mondrze mysli cego niy idzie pedziec lo poru innych tu pisoncych.
NARA i JESCE BYDZIE NIYBIESKO.
bolech piyrszy roz na Cichy po 3 maj tego roku i niy powiym ale po lostatnim gwizdku zrobiolo mi sie miynko w nogach i scislo mi chyrton ze wzruszynio. gra jako tako ale 3 punkty som i nowo wiara nawpewno wstapiola w naszych zawodnikow.
No i piwko lodymie do torta za tego posta, mody synek a mondrze mysli cego niy idzie pedziec lo poru innych tu pisoncych.
NARA i JESCE BYDZIE NIYBIESKO.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
moje wrażenia są takie:
co do szpilu - poziom nie najwyższy ale zagraliśmy bardzo ambitnie i to mnie cieszy! kto przypuszczał że w ostatniej minucie 1 połowy wyrównamy? nikt! a jednak. później w 2 połowie jak nam nie wychodziło, a szczególnie gra skrzydłami.... kontra i brama Mario.
Co do meczu najważniejsze że wygrali i że chcieli wygrać
co od dopingu..... i jego prowadzenia:
dzięki że Amra załatwił wjazd....
naprawdę wk***iali mnie ludzi którzy weszli na ten mecz za te 5 zł, ja dałem 10... i nie potrafili dopingować
ale jak przemyślałem sprawe to wiem dlaczego tak było: po prostu za dużo przypadkowych ludzi ale przypadkowych w ten sposób że nigdy nie było w młynie a nie że są przypadkowi jako kibice Ruchu!
co do prowadzenia dopingu:
niestety zgadzam się z Kochłowicami - Pepek nie ma charyzmy i głosu do prowadenia dopingu (ja siedziałem po lewej stronie - czyli niedaleko- i naprawdę nie było go słychać!) ale to nie chodzi tylko o ten mecz...
to po prostu nie jest to NIESTETY
w 2 połowie widziałem Hetmana ale on już w doping się niezbyt angażuje (od dłuższego czasu zresztą) za to organizacja wyjazdów i wszystkich spraw z tym związanych wychodzi mu super
cóż w młynie jestem od prawie 10 lat i wiem jak to wyglądało za czasów Hetmana i Dziury i innych chłopaków którzy wtedy prowadzili doping.
Nie było ultras ale ludzie w młynie albo dopingowali albo wypierdalali z niego
teraz w Bielsku będą ludzie którzy w większości będą zdzierać gardła za nasz Ruch i jestem przekonany że będzie nieporównywalnie lepiej!!
tylko nie odczytajcie mojego posta jako ataku na nikogo bo nie jest to moja intencja a jedynie wyrażenie zdania które sobie wyrobiłem w ostatnich latach....
co do szpilu - poziom nie najwyższy ale zagraliśmy bardzo ambitnie i to mnie cieszy! kto przypuszczał że w ostatniej minucie 1 połowy wyrównamy? nikt! a jednak. później w 2 połowie jak nam nie wychodziło, a szczególnie gra skrzydłami.... kontra i brama Mario.
Co do meczu najważniejsze że wygrali i że chcieli wygrać
co od dopingu..... i jego prowadzenia:
dzięki że Amra załatwił wjazd....
naprawdę wk***iali mnie ludzi którzy weszli na ten mecz za te 5 zł, ja dałem 10... i nie potrafili dopingować
ale jak przemyślałem sprawe to wiem dlaczego tak było: po prostu za dużo przypadkowych ludzi ale przypadkowych w ten sposób że nigdy nie było w młynie a nie że są przypadkowi jako kibice Ruchu!
co do prowadzenia dopingu:
niestety zgadzam się z Kochłowicami - Pepek nie ma charyzmy i głosu do prowadenia dopingu (ja siedziałem po lewej stronie - czyli niedaleko- i naprawdę nie było go słychać!) ale to nie chodzi tylko o ten mecz...
to po prostu nie jest to NIESTETY
w 2 połowie widziałem Hetmana ale on już w doping się niezbyt angażuje (od dłuższego czasu zresztą) za to organizacja wyjazdów i wszystkich spraw z tym związanych wychodzi mu super
cóż w młynie jestem od prawie 10 lat i wiem jak to wyglądało za czasów Hetmana i Dziury i innych chłopaków którzy wtedy prowadzili doping.
Nie było ultras ale ludzie w młynie albo dopingowali albo wypierdalali z niego
teraz w Bielsku będą ludzie którzy w większości będą zdzierać gardła za nasz Ruch i jestem przekonany że będzie nieporównywalnie lepiej!!
tylko nie odczytajcie mojego posta jako ataku na nikogo bo nie jest to moja intencja a jedynie wyrażenie zdania które sobie wyrobiłem w ostatnich latach....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- amra
- Kontakt:
Do wszystkich którzy twierdza że płacili za wjazd na mecz - była to zbierano przez kibiców dobrowolno skladka na wyjazd na podbeskidzie , nawet ludzzie z kawiarnki dowali - i dzieki im za to!!!!!
Co do kibicowania to zgadzom sie z Radzionem!!!!!!!!
Wiekszość z tych którzy mieli okazja wejśc mieli w du*** kibicowanie - woleli dubać słoniol pi***olic z kolegami narzekać.(osobiście wprowadziłbych zakaz sprzedaży słonecznika a nie alkoholu :twisted: ).
KIBIC JEST WIERNY PO PORAŻCE DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE ale nie wszyscy z Ruchu - zwłaszcza ci wypowiadający się na forum :twisted:
Najmniej ważno jest lokalizacja młyna młyn może byc na kożdym sektorze, ważne ze wszycy czuja ten klimat - U nos wyglondo to tak :
jak grajom , jak szczcelom - to sie kibicuje, jak im nie idzie to sie słyszy pi***olenie - do takij gry kibicować ?? - odpowiadom wlaśnie do takij żeby żeby poczuli presja że słabo grajom a my czekomy na coś wiecej, bo tak to to oni pier ........
Acha i największe nieporozumienie - jak ktoś płaci to uważo że nie musi spiewać i kibicować
- to niech lepij płaci z a lekarza!!!!!!.
TYLA
Co do kibicowania to zgadzom sie z Radzionem!!!!!!!!
Wiekszość z tych którzy mieli okazja wejśc mieli w du*** kibicowanie - woleli dubać słoniol pi***olic z kolegami narzekać.(osobiście wprowadziłbych zakaz sprzedaży słonecznika a nie alkoholu :twisted: ).
KIBIC JEST WIERNY PO PORAŻCE DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE ale nie wszyscy z Ruchu - zwłaszcza ci wypowiadający się na forum :twisted:
Najmniej ważno jest lokalizacja młyna młyn może byc na kożdym sektorze, ważne ze wszycy czuja ten klimat - U nos wyglondo to tak :
jak grajom , jak szczcelom - to sie kibicuje, jak im nie idzie to sie słyszy pi***olenie - do takij gry kibicować ?? - odpowiadom wlaśnie do takij żeby żeby poczuli presja że słabo grajom a my czekomy na coś wiecej, bo tak to to oni pier ........
Acha i największe nieporozumienie - jak ktoś płaci to uważo że nie musi spiewać i kibicować

TYLA
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]