RUCH- SWIT NDM

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
BaRyL
Kontakt:

#46 Post autor: BaRyL » 5 wrz 2004, o 20:44

hehe dobre :lol:
A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!

miedza

#47 Post autor: miedza » 5 wrz 2004, o 20:51

[quote="sadik"]DZIADEK NA MŁYNOWEGO ! :lol:
:lol: dziadek rulez :D

Daj spokój zdejmij to, ino gańba przynosisz. Jesteśmy z klubem którego honoru bronimy, a nie pokazujemy takie gówno. Potem taki gorolek wojewoda ci powie - o proszę!

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#48 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 21:20

To jest stary kibic Ruchu :D Pamietom kiedys na szpil jak pokazywol jak sie bala wybijo,fajnie sie przy tym posmialem :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

ishateR

#49 Post autor: ishateR » 5 wrz 2004, o 21:21

KOCHŁOWICE pisze:To jest stary kibic Ruchu :D Pamietom kiedys na szpil jak pokazywol jak sie bala wybijo,fajnie sie przy tym posmialem :D
hehee no albo jak przez ten maly plot przelazil buehehehe

ishateR

#50 Post autor: ishateR » 5 wrz 2004, o 21:23

miedza pisze:
sadik pisze:DZIADEK NA MŁYNOWEGO ! :lol:
:lol: dziadek rulez :D

Daj spokój zdejmij to, ino gańba przynosisz. Jesteśmy z klubem którego honoru bronimy, a nie pokazujemy takie gówno. Potem taki gorolek wojewoda ci powie - o proszę!
kurde daje to specjalnie zebyscie sie aby raz usmiechneli i posmiali a sie nie wk***iali ze nie wyszedl doping itd. :oops:

kibic1920

#51 Post autor: kibic1920 » 5 wrz 2004, o 21:51

radzion pisze:
KOCHŁOWICE pisze:Chca jeszcze cos powiedziec o prowadzeniu dopingu:poprostu to jest zenujace zeby Ci wszyscy ludzie co sie zajmowali oprawa nie umieli zadzwonic czy sie jakos skontaktowac z naszym młynowym co tak za***iscie prowadzi młyn na Ruchu tzn. chodzi mi o Polo!!Ten ktory prowadzil doping to sie do tego nie nadaje,slychac to go bylo ino na mniejszej polowie trybuny dolnej!! I bardzo slaba organizacja(na poczatku szpilu ino sektor po lewej podniosl kartony a sektor calkiem po prawej to sie skapnol o co biego jak juz bylo prawie po wszystkim!! I to tyla chciolbych powiedziec.
te nie dupc przed monitorem ino som cos zrob!pewnei zes som nie spiewol i nic nie robiol

a swoja droga co my mogymy za to ze momy ciuli a nie kibicow :evil:

Radzion Kochlowice napisał tylko co o tym myśli. Ja nie byłem na tym meczu, ale ludzie płacą kase żeby iść na mecz a ty nazywasz ich ciulami !!! Troche chyba z tymi ciulami przesadziłeś ale jak tak myślisz o kibicach Ruchu to twoja sprawa.

PS : Dzieki za suuuuper prezent na urodziny. 3 pkt to jest to o czym marzyłem :D
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2004, o 22:08 przez kibic1920, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#52 Post autor: Gość » 5 wrz 2004, o 21:53

kibic1920 pisze:[...]ale ludzie płacą kase żeby iść na mecz a ty nazywasz ich ciulami !!!
ch*** placili, wjazd był za friko a sie ciulom mordy nawet nie chcialo otworzyc... ŻENADA :!:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#53 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 21:54

kibic1920 pisze:
radzion pisze:
KOCHŁOWICE pisze:Chca jeszcze cos powiedziec o prowadzeniu dopingu:poprostu to jest zenujace zeby Ci wszyscy ludzie co sie zajmowali oprawa nie umieli zadzwonic czy sie jakos skontaktowac z naszym młynowym co tak za***iscie prowadzi młyn na Ruchu tzn. chodzi mi o Polo!!Ten ktory prowadzil doping to sie do tego nie nadaje,slychac to go bylo ino na mniejszej polowie trybuny dolnej!! I bardzo slaba organizacja(na poczatku szpilu ino sektor po lewej podniosl kartony a sektor calkiem po prawej to sie skapnol o co biego jak juz bylo prawie po wszystkim!! I to tyla chciolbych powiedziec.
te nie dupc przed monitorem ino som cos zrob!pewnei zes som nie spiewol i nic nie robiol

a swoja droga co my mogymy za to ze momy ciuli a nie kibicow :evil:

Dzieki ze mnie bronisz i jak mosz urodziny to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

Radzion Kochlowice napisał tylko co o tym myśli. Ja nie byłem na tym meczu, ale ludzie płacą kase żeby iść na mecz a ty nazywasz ich ciulami !!! Troche chyba z tymi ciulami przesadziłeś ale jak tak myślisz o kibicach Ruchu to twoja sprawa.

PS : Dzieki za suuuuper prezęt na urodziny. 3 pkt to jest to o czy marzyłem :D

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#54 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 22:00

kibic wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!! I za wstep sie placilo 5 zł

modelius1

#55 Post autor: modelius1 » 5 wrz 2004, o 22:06

Ozor pisze:O czyms jeszcze zapomniałem przed meczem miała miejsce akcja porządkowych po której nastąpiło cudowne przemienienie wywieszonego transparentu z WOJEWODZIE JUZ DZIĘKUJEMY na WOJEWODZIE DZIĘKUJEMY niby to samo a jednak inaczej.Do porządkowych jak to mówią niektórzy plus za akcję minus za pomysł.

to niebyli porzadkowi tylko etetowi pracownicy klubowi

stan01
Kontakt:

#56 Post autor: stan01 » 5 wrz 2004, o 22:07

Pan radzion napisal, ze "kuzwa jaki mlynowy o czym ty godosz, ludzie som ci*** i tyla!bo ku*** wieksozsc wlazal za friko reszta za pora zloty i kuzwa nawet pyska nie umia otworzyc!i choby nie wiem kto poprowadzil doping to ci*** i tak nie byda spiewac! " .
Facet, moim skromnym zdaniem troche przegiales pale z wyzywaniam kilkaset osob CIULAMI. Ciekawe kim Ty jestes i za kogo sie uwazasz.
A propozycja tzw. mlynowego, ktory poprowadzilby doping nie jest glupia, tak jest chyba na wszystkich imprezach.

Gość

#57 Post autor: Gość » 5 wrz 2004, o 22:07

KOCHŁOWICE pisze:kibic wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!! I za wstep sie placilo 5 zł
To były wolne datki :!: nie kożdy wciepoł :!: Jedno jest pewne zadnych "promocji" z wejsciem na stadion juz nie bedzie, bo nie ma dla kogo tego robić :!:

UCZMY SIĘ KIBICOWANIA OD WIDZEWA :!:

modelius1

#58 Post autor: modelius1 » 5 wrz 2004, o 22:08

SODA pisze:jo sie ciesza ze zwyciestwa, niy momy bramkarza,Poklad tak sobie
za to Mrozek rewelacja ,Jaro swoje no i Mario chyba do 80 minuty z kumplami psy na nim wiyszali :lol: i tu jedna akcja i gol :shock:
reszta dobrze i jeszcze jedna uwaga czymu p.Wyrobek zmian niy robi
a przy koncu by sie przidaly to tyla i jadymy dali acha a co do dopingu
to byl dobry narazie na tyla nos stac.

:flaga:

ja ijeszcze jedno jak to byla druzyna z czolowki tabeli :shock: :shock:
to kiedy my chcemy awansowac!!!!!!!!!!!

a niby kto na te zmiany by miol wlezc no chyba nie te chopcy co na lawie siedzieli

kibic1920

#59 Post autor: kibic1920 » 5 wrz 2004, o 22:13

KOCHŁOWICE pisze:kibic wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!! I za wstep sie placilo 5 zł
Dzięki Kochłowice :D Co za różnica 5 zł, 20 zł czy nawet za darmo i tak nie powinno się pisać że Ruch nie ma kibiców tylko ciuli.
Będzie lepiej doping będzie dużo lepszy jak na stadionie będzie 3 tys ludzi a nie 900. PozdRawiam i licze na poprawe i gry i postawy kibiców :D

MiG29

#60 Post autor: MiG29 » 5 wrz 2004, o 22:20

wejrzyjcie się cholcy na siebie, na wasze wpisy. Same narzekanie, biadolenie, pi***olenie co by zrobić, a co nie. A jak ktos cos robi, to ku*** zaroz, a czamu tak, a czamu nie inaczyj. pi***olicie niekiedy, ze aż w du*** szczypi od tego suchania.

Dejcie innym sie wykozać, sami pomóżcie a nie ciepcie kłodów pod nogi.
Wtedy nikt wos ciulami nie nazwie, a na Ruchu bydzie lepi

a Co do tyj kasy co niektórzy wciepowali - to bedzie odpowiednio wykorzystano

ODPOWIEDZ