Widzew - Ruch >> mecz przyjazni

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: spyru » 2 wrz 2004, o 11:13

Lepiej w Łodzi przegrać i w Chorzowie wygrać niż uzyskać dwa remisy :lol: . Bigblue tu nie chodzi o to że sie cieszymy z tego że przegraliśmy z Widzewem zaledwie 2-1, tylko o to że z relacji kibiców obu drużyn wynika że jest dużą poprawa w grze. A to zwiastuje lepszą gre w następnych meczach (czyt. lepsze wyniki).

Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: gerhat » 2 wrz 2004, o 11:24

DIDI pisze:

Gdzie tu pozytywy tracimy do lidera 11pkt do wicelidera 10 i to po paru meczach a nad ostatnią drużyną w tabeli mamy 3pkt przewagi naprawdę trudno o optymizm w tej sytuacji.Nie mamy obrony nie mamy bramkarza i nie gramy u siebie przed kibicami.Zawsze byłem optymistom ale moja nadzieja na awans w tym sezonie kiedy awansuje tyle ekip a co za tym idzie pozyskania wartosciowego sponsora spadła prawie do zera.
To musol byc za***isty optymista :D
:lol: On chyba jakies cztery lata był w śpiączce, stad taki optymizm i takie aspiracje. Radzę nie spoglądać na górną połówkę tabeli bo od kilku lat Ruchu to nie dotyczy. My walczymy o utrzymanie, a o sprawy awansu mamy nadzieję beda nas absorbowac w następnych latach.

Damiano
Kontakt:

#63 Post autor: Damiano » 2 wrz 2004, o 11:40

Teraz pytanie od strony kibicowskiej jest sztama czy układ
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: NIEBIESKI_ » 2 wrz 2004, o 12:19

Spoko wyjazd pozdRo dla chłopców z Piotrkowa :D
p.s. je*** je*** ...........

Kiju

#65 Post autor: Kiju » 2 wrz 2004, o 12:38

Scypion pisze:z calom sympatia do Widzewa to w dalszym ciagu jest to przedsezonowa zbieranina przypadkowych graczy , a tu sie wszyascy ciesza jakby my przegrali z realem...
Widzew z kazdym meczem sie zgrywa,z kazdym spotkaniem bedzie grozniejszy.Mamy kilku doswiadczonych zawodników,ogranych w ekstraklasie-Pawlak,Michalski,Probierz,Szwed,Kubik...jest kilku młodych zdolnych-Bednar,Caldwell,Ekwueme,sa dobrzy bramkarze Peskovic,Kapsa...w kadrze jest 31 zawodników :shock:
Trenerzy niedawno prowadzili kadre-Młynarczyk i Majewski.
To wszystko musi zaskoczyc i Widzew MUSi dołączyc do czołowki,z takim potencjalem naprawde nie ma innego wyjscia.

Ruch zagrał wczoraj naprawde swietny mecz.Śrutwa z Bizackim marnuja sie w 2 lidze.To nadal świetni piłkarze,naprawde chciałbym ich widziec w Widzewie.
Wczorajszy mecz stał na pierwszoligowym poziomie.Mysle ze Ruch spokojnie podskoczy w tabeli,na awans jest jednak jeszcze troche za słaby...
Wczorajsze bramiki... :shock: :shock: A strzał Szweda to naprawde suberbomba. :shock:

Gość

#66 Post autor: Gość » 2 wrz 2004, o 13:59

Wierni po porażce, dumni po zwycięstwie :!:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: Ozor » 2 wrz 2004, o 15:59

tak tak spałem gerhat cztery latka a może trochę więcej i tu nagle szok czytam forum i widzę prawie radosc z porażki i to dla mnie wydaje się trochę dziwne,rozumię że 10 ostatnich lat Rogala niszczył ten klub ale nie bądzmy minimalistami piłkarze grają słabo i nie chodzi tylko o ostatni mecz ale o wszystkie dotychczasowe mimo że sprawy organizacyjne podobno się normalizują.Dlatego nie wiem jak ty ale ja idę na mecz żeby zobaczyc wygraną naszego klubu,awans w tabeli i w dalszej kolejnosci 1 ligę.Jesli się godzisz na wieloletnie oglądanie Ruchu w 2 lidze i emocjonujesz barażami to twoja sprawa mnie taki obraz mojego klubu nie pasuje.

niebieski78

#68 Post autor: niebieski78 » 2 wrz 2004, o 15:59

Lysy pisze:Kiedyś radość była ze zwycięstwa,z remisu czasem, ale przeważnie remis dla Ruchu to nie było to na co zawsze czekali kibice.Teraz rozdupiacie mnie stwierdzeniami typu:
"gra napawa optymizmem"-jesteście zajebiści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ogon drugiej ligi a oni się ku*** cały czas optymizmem napawają.Ja jestem chyba za stary bo nie takich kibiców Ruch miał kiedyś.
Optymiści to w sejmie siedzą :?
Tu trzeba wymagać tak jak to się w sporcie wyczynowym robi a nie napawać się optymizmem.W tamtym sezonie też przegrywaliśmy z optymizmem na twarzach kibiców.Teraz z optymizmem spadamy do III ligi a w IIIlidze optymizm będzie gościł na waszych optymistycznych twarzach w derbach z Radzionkowem.
Czego ja kutwa doczekałem :x
a ja bylem na meczu na ktorym cala druzyna zagrala na 100% swoich mozliwosci i nie odstawiala ani razu nogi ,mozesz biadolic ile ci sie podoba
dla mnie moga przegrywac w takim stytlu bo wiem ze dali z siebie wszystko A jak chcesz wymagac to se kibicuj Wisle a nie na najmlodszej i jednej z biednieszych druzyn 2 ligi Mamy druzyne ktora dopiero zaczyna byc budowana ,bedziemy walczyc o 2 lige ,dopiero teraz to do ciebie dotarlo? GRATULUJE!

ucho103

#69 Post autor: ucho103 » 2 wrz 2004, o 17:36

co tu duzo pisac, Widzew razem znami byl w dole tabeli a nie na gorze

wg mnie z dobra gra moga rownie dobrze przegrywac do konca sezonu
(i wcale mnie to nie zdziwi jesli tak bedzie), trzeba zaczacz wygrywac a co najmniej nie przegrywac zeby myslec o utrzymaniu, RUCH ma przed soba raczej trudne mecze jak np ze switem ktory w ten chwili jest o klase lepszy od naszego zespolu (chaotycznie "posklejanego" bloku defensywnego) mozna powiedziec ze nie mamy obrony i to mnie przeraza

bRyl4nt

#70 Post autor: bRyl4nt » 3 wrz 2004, o 10:24

bydzie dobrze powalczymy po srodek tabeli na to licza oby zas zeby nie było barazy :?

cicero17

#71 Post autor: cicero17 » 3 wrz 2004, o 18:40

PozdRo dla tych co byli na szpilu....Chopcy z Mikołowa sa super....PozdRo dla Ostrego, Baryła, Robsona, Rambo(fedra), i Seby co byli na sppilu....mimo wyniku zabawa byla przednia..acha pozdRo dla ekipy z Łazisk co my ją spotkali za Częstochową czy przed ..nawet nie wiym...taki naje..bany bylem :p...
dołaczom do tych co mówia ze postawa ruchu była najlpesza w tym seoznie...ale bedzie jeszcze lepsza...byleby punkty byly w koncu nasze....

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: Adi-Żory » 3 wrz 2004, o 18:53

cicero17 pisze:PozdRo dla tych co byli na szpilu....Chopcy z Mikołowa sa super....PozdRo dla Ostrego, Baryła, Robsona, Rambo(fedra), i Seby co byli na sppilu....mimo wyniku zabawa byla przednia..acha pozdRo dla ekipy z Łazisk co my ją spotkali za Częstochową czy przed ..nawet nie wiym...taki naje..bany bylem :p...
dołaczom do tych co mówia ze postawa ruchu była najlpesza w tym seoznie...ale bedzie jeszcze lepsza...byleby punkty byly w koncu nasze....
ŻoRy tesh tam były. ;)
Kto robił te foty tym aparatem????
Jak bedziecie mieli prosza o odbitki. ;)
PozdRawiam.

Robson
Kontakt:

#73 Post autor: Robson » 3 wrz 2004, o 19:17

Adi-Żory pisze:
cicero17 pisze:PozdRo dla tych co byli na szpilu....Chopcy z Mikołowa sa super....PozdRo dla Ostrego, Baryła, Robsona, Rambo(fedra), i Seby co byli na sppilu....mimo wyniku zabawa byla przednia..acha pozdRo dla ekipy z Łazisk co my ją spotkali za Częstochową czy przed ..nawet nie wiym...taki naje..bany bylem :p...
ŻoRy tesh tam były. ;)
Kto robił te foty tym aparatem????
Jak bedziecie mieli prosza o odbitki. ;)
PozdRawiam.
Jo je robił, ale niestety byli my dzisiej je odebrać i żadne zdjęcie nie wyszło :( :( :? Szkoda, bo taki fajny wyjazd :!:

Za dużo % = źle nałożony film :cry:

cicero17

#74 Post autor: cicero17 » 3 wrz 2004, o 19:24

jak sie robi zdjecia po pijaku to tak jest,...a szkoda zdjecia by byly przednie....na poboczu autostray jak sie ekipa z chorzowa i łazisk spotkala, z meczu..jak Widzew robioł ultras...takie amatorskie zdjeica sa zawsze najlepsze a tu ciu..l
nie wyciepujcie tych pozdrowien na forum...jop nie wiedziol ze nie mozna

19Gumis20
Kontakt:

#75 Post autor: 19Gumis20 » 3 wrz 2004, o 23:04

No troszka zle ze zdjecia nie wyszly bo jo bych se wziol pora odbitek.
Pozd<R>o dla tych co byli i sie bawili 8) 8) atmosfera na szpilu za***ista 8) aaaa i jeszcze dla chlopakow z Piotrkowa Trb. tam tez bylo fajnie 8) 8) 8)
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"

Zablokowany