Widzew Łódz - Ruch Chorzów 16.04 piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Widzew Łódz - Ruch Chorzów 16.04 piłkarsko

#16 Post autor: west72 » 12 kwie 2011, o 09:13

simonsays pisze:Legia na lawe, niech se dychnie. Abbott z Piechem tak jak wyzej napisane wydaje sie ze optymalnie. Nie wiem co z Olszarem, ale zaczyna mi chopa byc zal. Widzew teraz nie gra dobrego futbolu, wiec mozna sie o 1-0 pokusic. Ale skoro juz pomagamy innym, to tym bardziej Widzewowi wypada ;)
synek nie rób siary z tą legią.Janek zagroł z Polonią słabo jak wszyscy inni więc dej se luz z takimi jazdami.Jak asystowol,dogrywoł to by Janek jak przejebali jak frajery z lwowiokami to Legia.Jeśli punkty zdobyte naszym kosztem uratują Polonia to jestem w stanie o tej porażce zapomnieć,byle nie braknie ich nam do utrzymania.Mecz z Widzewem w dużym stopniu odpowie na to pytanie.Na pewno stać naszych piłkarzy na wygranie w Łodzi ale równie dobrze możemy polec przy dyspozycji z meczu z polonistami i wtedy pojawi sie problem bo z Koroną zagramy o życie(po trzeciej porażce z rzędu może być już trudno się podnieść).Mom nadzieja ,że mecz z Polonią to był wypadek przy pracy ,chwilowa niedyspozycja i w Łodzi wracamy na właściwe dla RUCHU tory czyli marsz w górę tabeli.Licza na fajne widowisko przy pełnych trybunach i minimale zwycięstwo NIEBIESKICH Widzew:RUCH 1:2(Šernas,Jankowski,Jankowski) ;)
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: mulan » 13 kwie 2011, o 12:45

simonsays pisze:nie wazne jak go nazwiesz czy Janek czy Legia, to Waldi powinien mu dac dychnac i postawic na Abbotta.
Też tak myślę. Nie wiem co Wy widzicie w jak dla mnie przereklamowanym Jankowskim, dla mnie ten piłkarz jest perspektywiczny ale jeszcze dużo pracy przed nim. (jeszcze pół roku temu grał w IV lidze a dziś regularnie w ekstraklasie) Przed nami ważne mecze nie można czekać aż obudzi się w nim talent snajperski bo jak na razie wszystkie jego bramki to dostawianie nogi. Czego nie można powiedzieć np o Piechu który sam sobie te akcje tworzy. Kilka meczy razem i Abbott z Piechem mogą stworzyć jeszcze ciekawszy duet.
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
NRSL_Ruda

#18 Post autor: NRSL_Ruda » 13 kwie 2011, o 13:00

Straka i Szyndrowski wracają do składu to na pewno cieszy. Myśla ze trener zrobi pare zmian i skład będzie taki:
Perdijić - Nykiel, Djokić, Grodzki, Szyndrowski - Grzyb, Straka, Malinowski, Zienczuk - Jankowski i Piech.
Myśla ze 3pkt dojadą z nami do Chorzowa bo są nam potrzebne !! pozdRo
Niebieska Ruda Śląska

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: west72 » 13 kwie 2011, o 14:29

mulan pisze:
simonsays pisze:nie wazne jak go nazwiesz czy Janek czy Legia, to Waldi powinien mu dac dychnac i postawic na Abbotta.
Też tak myślę. Nie wiem co Wy widzicie w jak dla mnie przereklamowanym Jankowskim, dla mnie ten piłkarz jest perspektywiczny ale jeszcze dużo pracy przed nim. (jeszcze pół roku temu grał w IV lidze a dziś regularnie w ekstraklasie) Przed nami ważne mecze nie można czekać aż obudzi się w nim talent snajperski bo jak na razie wszystkie jego bramki to dostawianie nogi. Czego nie można powiedzieć np o Piechu który sam sobie te akcje tworzy. Kilka meczy razem i Abbott z Piechem mogą stworzyć jeszcze ciekawszy duet.
Powiem tak Jankowski zagral jeden słaby mecz z Polonią i kilka conajmniej przyzwoitych a wręcz dobrych z Górnikiem i Legią i mimo iż nie strzelił bramek był bardzo widoczny i przydatny.proponuja ochłonąć i zobaczyć mecz z szczewami i legią na spokojnie i potem go ocenić.To bardzo kreatywny piłkarz wcale nie slaby technicznie i bardzo dużo widzący na boisku.Sprawa z kibicami i eLką w tle nie pownna decydować o tym czy ma grać czy nie.Abbott żadnym gwiazdorem nie jest i sam nie jest w stane rostrzygać meczów na nasza korzyść ,biorąc pod uwage bardzo dobrą współprace Jankowskiego i Piecha i nie przepracowany okres przygotowawczy Abbotta z RUCHEM nie widza podstaw do tego ,zeby teraz gdy warzą sie losy naszej pozycji w lidze eksperymentować.Mecz z Widzewem pewnie zweryfikuje nasze cele na tą runde czy jeszcze będziemy grać o coś więcej niż utrzymanie.
Żeby dosawić noge też trzeba mieć instynkt gdzie sie ustawić więc sorry ale taka gadka to zwykłe pi***olenie.Piech to inny typ zawodnika ale nie róbcie z niego Messiego.Arkowi też ktoś podaje na noga czy głowa a,że do tego jest szybki i sprytny to tylko czyni go lepszym.W Ruchu najwięcej zależy od pomocników i ich gry.Jeśli wróci Gabor i będzie w dyspozycji z meczu ze szczewami to zobaczycie,że i Grzybek i ,Zieńczuk pociągną gre do przodu i przy dobrej formie Maliny powinniśmy zdominować Widzew w środku a to będzie kluczem do zwycięstwa w tym meczu.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: mulan » 13 kwie 2011, o 14:32

west nie oceniajmy Abbotta skoro nie dostał żadnej szansy, zagrał tylko od początku w meczu PP na Legii i wg mnie dobrze się prezentował.
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: west72 » 13 kwie 2011, o 14:39

mulan pisze:west nie oceniajmy Abbotta skoro nie dostał żadnej szansy, zagrał tylko od początku w meczu PP na Legii i wg mnie dobrze się prezentował.
czytej ze zrozumieniem jo go wcale nie oceniom
napisałem:Abbott żadnym gwiazdorem nie jest i sam nie jest w stane rostrzygać meczów na nasza korzyść ,biorąc pod uwage bardzo dobrą współprace Jankowskiego i Piecha i nie przepracowany okres przygotowawczy Abbotta z RUCHEM nie widza podstaw do tego ,zeby teraz gdy warzą sie losy naszej pozycji w lidze eksperymentować
kaj tu pisze ,że jest taki czy inny,to nie Messi on sam nie zdecyduje o wyniku meczu i nie zrobi różnicy.
wcale nie twierdza,że zagroł źle w wymienionych przez Ciebie meczach ale tyż nie zagrol lepiej od Jankesa ot co.

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#22 Post autor: forrest » 13 kwie 2011, o 15:07

Abbott'a bedzie można ocenić dopiero w przyszłym sezonie. Po okresie przygotowawczym. Przeszedł z Angielskiej ligi do polskiej troche inna piłka jest i nie ma się co oszukiwać. Dajmy mu troche czasu a będziemy się jeszcze cieszyć. Moją udręką jest sprawa Komaca :/ nie wiem co się z ziomkiem dzieje póki co nie umie odnotować jego świetnych występów jak w jesieni :( Andrej-Andrzej do boju!!!
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Raul22 » 13 kwie 2011, o 15:47

forrest pisze:Abbott'a bedzie można ocenić dopiero w przyszłym sezonie. Po okresie przygotowawczym. Przeszedł z Angielskiej ligi do polskiej troche inna piłka jest i nie ma się co oszukiwać. Dajmy mu troche czasu a będziemy się jeszcze cieszyć. Moją udręką jest sprawa Komaca :/ nie wiem co się z ziomkiem dzieje póki co nie umie odnotować jego świetnych występów jak w jesieni :( Andrej-Andrzej do boju!!!
a to Komac mial jakies swietne wystepy? owszem pare przyzwoitych co najwyzej meczy zagral, ale zeby jakis mecz wybitnie swietny w jego wykonaniu utkwil mi w pamieci to nie przypominam sobie. Powiem szczerze jak do tej pory to spodziewalem sie duzo wiecej po nim i jestem troche rozczarowany jego wystepami. Przy takim Strace to poki co nie moze stanac, choc i temu czasami zdarzy sie slabszy wystep. Poki co srodek pola Straka-Malinowski wyglada duzo lepiej niz jak gra Komac.

19aRtuR20
Kontakt:

#24 Post autor: 19aRtuR20 » 13 kwie 2011, o 16:49

NRSL_Ruda pisze:Straka i Szyndrowski wracają do składu to na pewno cieszy. Myśla ze trener zrobi pare zmian i skład będzie taki:
Perdijić - Nykiel, Djokić, Grodzki, Szyndrowski - Grzyb, Straka, Malinowski, Zienczuk - Jankowski i Piech.
Myśla ze 3pkt dojadą z nami do Chorzowa bo są nam potrzebne !! pozdRo
niestety z Gaborem nie jest to takie pewne

nie wszystko przebiego tak jak mialo i prawdopodobnie nie bydzie gotowy na szpil z Widzewem
jeszcze bedzie USG robione

Szyndrowski razem z reszta na pelnych obrotach trenowali (Nykiel i Jankowski szli do szatni wczesni, ale nie wiem czy trenowali czy nie

w srodku pola bez Gabora bedzie ciezko, a na pewno ciezej, bo Andrej jakos formy nie mo :(
chyba, ze zagro Pulo lub Lisowski (ale przy nich to poziom pilkarski nizszy [wg mie])

Awatar użytkownika
lukasz1
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: lukasz1 » 13 kwie 2011, o 18:23

forrest pisze:Abbott'a bedzie można ocenić dopiero w przyszłym sezonie. Po okresie przygotowawczym. Przeszedł z Angielskiej ligi do polskiej troche inna piłka jest i nie ma się co oszukiwać. Dajmy mu troche czasu a będziemy się jeszcze cieszyć. Moją udręką jest sprawa Komaca :/ nie wiem co się z ziomkiem dzieje póki co nie umie odnotować jego świetnych występów jak w jesieni :( Andrej-Andrzej do boju!!!
Ja ostatnio słyszałem od dziennikarza, że Fornalik jest dosyć mocno rozczarowany tym co Komac prezentuje bo jest niemiłosiernie leniwy...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: spyru » 14 kwie 2011, o 14:33

Na lenia nie ma sposobu. Jak nie będzie poprawy gry to trzeba się z nim pożegnać. A potencjał ma ogromny.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

rubyzkaliny
Kontakt:

#27 Post autor: rubyzkaliny » 14 kwie 2011, o 16:46

pilkarsko- porazka tako malo jednobramkowo ale jednak niestety

Elmer
Kontakt:

#28 Post autor: Elmer » 14 kwie 2011, o 18:36

to Widzew w meczu z nami bez trenera
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
futeR
Kontakt:

#29 Post autor: futeR » 14 kwie 2011, o 20:31

Na sport.pl napisali że nie pewny jest występ Jankowskiego.
Abbota z piechem na razie nie widza, juz bardzi Olszar i Janoszka.

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: grzej » 14 kwie 2011, o 22:05

Bez Gabora to tak jakbyśmy grali bez środkowych pomocników. Może Komac powinien wrócić do wykonywania stałych fragmentów, bo w rundzie jesiennej wyglądało to przyzwoicie. A teraz wykonuje je Zieńczuk i wygląda to, jak wygląda. Ktoś wie kiedy ostatnio wygraliśmy na Widzewie w lidze?
historiaruchu.pl

ODPOWIEDZ