Za mało Ślazokow w podst. skladzie inaczyj tego braku zaangazowania nie idzie zrozumiec w Derbach!pedro-sbl pisze:tego niy idzie wytlumaczyc co to ku*** dzisiej bylo. Jo tego logicznie wytlumaczyc niy umia
RUCH Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45
- 19flasteR20
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
płaczka to sie w rodzinie poszukej dziewczynko.Zachowujecie sie jak małe bajtle na placu i gańba robicie .To forum czytajom też kibice innych zespołów
freistaat Oberschlesien
- Lutz
- Kontakt:
......... i zaś som my w czorny rzici.
Niy ma co szkmarać inyk zadupiać jutro do kościoła i rzykać ............ .
Niy ma co szkmarać inyk zadupiać jutro do kościoła i rzykać ............ .
- bluecity
- Kontakt:
Perzestońcie już nalatywać jedyn na drugiego bo widza że to przypomino już Youtube kaj pod filmikami sie ino napinają i pełno nienawiści!!!
Ogarnijcie sie. Wy Mocie prowadzić sam rozmowy i mogą być kontrowersyjne ale niy wciepujcie tak na siebie bo robicie opinia Patologii:/
a co do szpilu to kożdy wiy że słaby boł jak rzadko. zero ambicji i chęci do walki. durś podania górą i durś straty bali. nie mieli kompletnie pomysłu jak stworzyć jakos dobro sytuacja i ino wybijali ta bala a jak juz chcieli zaatakować to na połowie rywala nie wiedzieli co zrobic z bala:( to je smutne ale trza wierzyć ze to był jednorazowy taki wystep i ze bydzie duzo duzo lepi. a co do frekwencji to richtich słabiutko tak szczerze. myslolech ze nos bydzie duzo duzo wiyncy ale zech sie przeliczyl.
Pozdrawiom Wszystkich i skończcie ta zwada juz sam bajtle:)
Ogarnijcie sie. Wy Mocie prowadzić sam rozmowy i mogą być kontrowersyjne ale niy wciepujcie tak na siebie bo robicie opinia Patologii:/
a co do szpilu to kożdy wiy że słaby boł jak rzadko. zero ambicji i chęci do walki. durś podania górą i durś straty bali. nie mieli kompletnie pomysłu jak stworzyć jakos dobro sytuacja i ino wybijali ta bala a jak juz chcieli zaatakować to na połowie rywala nie wiedzieli co zrobic z bala:( to je smutne ale trza wierzyć ze to był jednorazowy taki wystep i ze bydzie duzo duzo lepi. a co do frekwencji to richtich słabiutko tak szczerze. myslolech ze nos bydzie duzo duzo wiyncy ale zech sie przeliczyl.
Pozdrawiom Wszystkich i skończcie ta zwada juz sam bajtle:)
http://www.youtube.com/watch?v=tkzReFSsm4c
- JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I mocie swoje 3:0 z Polonią
A tako szansa my mieli żeby żaboli dogonić

Against modern football !!
-
- Kontakt:

Można przegrać za sprawą sędziego, można przegrać z dobrą drużyną, ale ...
WK...WIA BRAK ZAANGAŻOWANIA, WOLI WALKI i PRZEJŚCIE OBOK MECZU!!!
2,3 zawodników walczących to nie wszystko. CO sięz Wami stało??
Niestety ziściły się moje obawy - głową w mur, ale żeby przegrać...
Uważam, że Fornalik popełnił błąd z taktyką - uparcie graliśmy na Piecha...W ataku pozycyjnym, gdzie obok niego zawsze było 2 (!) rosłych obrońców takie wrzutki były do bani.
Graliśmy bez obrony - powrót Grodka nic nie zmienił. Wstyd.

GDYBYŚMY wygrali - przeskoczylibyśmy Lecha, ale nic, zimny prysznic był chyba potrzebny: trza wziąść chopy sie w garść, jeszcze 5 pkt. i mamy utrzymanie.
PS Fajna rzecz: drużyna strzela gola, a ich kibice zaczynają się cieszyć po 5 sekundach (1 bramka) - tak jest widoczność z zakrętów hehe
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Oprócz tego,że jest się kibicem,należy pamiętać,że jest też się człowiekiem,te powyższe komentarze są naprawdę żenujące.Najlepiej zostawić je bez komentarza,bo takiej postawy niczym określić nie można-po prostu ZERO taktu,nie wspominając o poziomie inteligencji... 

-
- Kontakt:
nie ma co godac,porazka na boisku jak i na trybunach,dramat
NRŚL GANG
- Chudy81
- Kontakt:
Nie czytałem ostatnich 4 stron bo nie mam czasu, ale dla mnie każdy który się pr***ierdala do naszych grajków o dzisiejszy szpil to ciul. Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak ma byc, nie udał się mecz trudno, ludzie wam zawsze wszystko wychodzi?? Nie powiodło się, chłopcy poprawią się w następnym szpilu ja w nich wierzę, wymagając coś od innych sam coś stwórz, każdy piłkarz jest rozliczany z gry, a kibic z dopingu, oprawy, itp jeżeli ktoś chujowo dopingował niech nie wymaga od grajków nie wiadomo czego.

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- ajdk
- Kontakt:
Chudy dobrze gpdosz wypowiadaja sie ludzie ktorzy nigdy nie grali w bala i grac nie beda, łatwo sie godo gorzej wykonac. Co pomoze teraz taka polemikazze grali chujowo, oni swoje wiedza jak grali, trzeba ich pocieszyc zmotywowac na nastepny szpil a nie tylko ku*** narzekac! ZROZUMCIE TO WKOŃCU !
-
- Kontakt:
jak coś nie wychodzi to można zrozumieć ale jak wszystko nie wychodzi to można mieć pretensje do kogoś kto zarabia 20 razy więcej ode mnie, tu nie chodzi o jakieś wybitne akcje ale o proste rzeczy jak przyjęcie piłki podanie na kilka metrów, a nie wybijanie wszystkich piłek. Widziałeś żeby dziś ktoś z naszej obrony przyjął piłka rozglądnął sie i podał? nie, wszystko wypierdalane do przodu bez głowy podanie na kilka metrów gdy nikt nie atakuje nie dochodzi do nogi no ja pi***ole
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
0 zaangażowania w mecz! czyli tego czym wygrywaliśmy ostatnio, Polonia grała jeszcze gorzej ale skutecznie i wygrali
-
- Kontakt:
oglondols szpil? Niy chca z tobom dystkutowac jak zes juz nos podzielil. Rozumia, ze te 3000 januszy/piknikow niy powinno byc wpuszczonych na nostympny szpil bo niy dali nic uod siebie po za biletem za 25 zeta i skubaniem sloniola bez couki szpil.Chudy81 pisze:Nie czytałem ostatnich 4 stron bo nie mam czasu, ale dla mnie każdy który się pr***ierdala do naszych grajków o dzisiejszy szpil to ciul. Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak ma byc, nie udał się mecz trudno, ludzie wam zawsze wszystko wychodzi?? Nie powiodło się, chłopcy poprawią się w następnym szpilu ja w nich wierzę, wymagając coś od innych sam coś stwórz, każdy piłkarz jest rozliczany z gry, a kibic z dopingu, oprawy, itp jeżeli ktoś chujowo dopingował niech nie wymaga od grajków nie wiadomo czego.
No ja zapomniolch, ze kibic na Ruchu niy moze wymagac uod zawodnikow niczego. Przeca jeszcze mozna ich urazic i juz wogle niy bydom szpilac.
Jedna akcja skladno, jedyn szlag na tor, Stawarczyk przegrywajoncy wszystkie pojedynki, obroncy w rozgrywaniu, pomocnicy kierzy 70% bali dowali do tylu a jak dowali do przodku to lob. Pamiyntyj jezes dobry jak twoj uostatni szpil.
Wola byc ciulym niz wierzyc w to co zes ty naskryflol.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- futeR
- Kontakt:
ch**, przegrali my wazny szpil, nie przyblizymy sie do zaboli, i szczerze mowiac, Ci co wyszli odrazu po drugi bramie do poloni to hu* a nie kibice! Słabo było z dopingiem, a na 8 głównie ta przyśpiewka z tym rozpierdolem była lubiana bo było w hu* dzieci i sie wyszaleli.
Porażki sie zdarzaja.
Porażki sie zdarzaja.
-
- Kontakt:
2:2 wszystkie wyniki pod nos
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2011, o 20:13 przez chorzowski_rsl, łącznie zmieniany 1 raz.
NRŚL GANG