Dobre strony
Dobre strony
Tak sobie myślę, że te wszystkie problemy Ruchu mogą mieć nawet pozytywne skutki, jeśli tylko odpowiednio się do nich ustosunkuje. To że Ruch ma teraz problemy może być przecież bodźcem do jeszcze bardziej zdeterminowanych działań na rzecz poprawy jego sytuacji. Dzięki temu zarząd może - przynajmniej siłą upartości i lojalności - zacząć bardziej się starać, bardziej dbać o Ruch. Zaistniała sytuacja może bardziej skonsolidować zarząd, kibiców oraz Urząd Miasta Chorzów i zachęcić ich do większej troski o Ruch, do większego wysiłku na rzecz pomyślności tego wspaniałego, śląskiego klubu. Jeśli by się tak stało, to w Ruchu oraz w jego otoczeniu mogłaby się wytworzyć dobra atmosfera, która z całą pewnością starłaby wszystkie niesmaki i odbiła się pozytywnym echem na jego sytuacji ogólnej oraz - w efekcie - na grze samych piłkarzy. Mam nadzieję, że się tak stanie - jednak wszyscy musimy być zjednoczeni w walce o nasz Ruch i o jego pozytywny wizerunek! A owa walka musi być prowadzona na wszystkich możliwych płaszczyznach! Wszyscy musimy dbać o ten Ruch, bo to jedyny i ukochany nasz klub! Innego nie mamy i mieć nie będziemy! I nawet nie chcemy mieć...
P.S. Przepraszom Hanysów za ta paskudno dyplomatyczno godka, ale chciołech tak jakoś formalnie...
Pozdro dlo wszystkich kiboli!!!
P.S. Przepraszom Hanysów za ta paskudno dyplomatyczno godka, ale chciołech tak jakoś formalnie...
Pozdro dlo wszystkich kiboli!!!
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
Tak se myśla, że muszymy tyż sami stanąć na wysokości zadania i starać sie pochamować nasze emocje i nie robić więcej dymów. Bo przez to, że czasem puszczają nom nerwy różne takie gorole, co Ruchu nienowidzom, mają na nos chaka. Somi muszymy po piyrwsze pokozać, że jesteśmy klasa i że umiymy dbać o dobro noszego Klubu. A wtedy takie różne mendy bydą nam mogły skoczyć na pukiel.
Pozdro dlo kiboli!
Pozdro dlo kiboli!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myślę jednak, że Zarząd powinien mieć jakąś alternatywną opcję co do stadionu. Gdyby te sosnowieckie mendy się bardzo uparły to można by rozegrać mecz na innym stadionie. Wiem, że co niektórzy nie dopuszczają do siebie takiej myśli ale, kurde, chciałbym zobaczyć nareszcie Ruch w akcji.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
NIE MA POZYTYWÓW!
Pozytywne strony :? ... ja narazie widzę same negatywy i nie będę sie doszukiwał w opluwaniu mojego klubu pozytywów
Brak wpływów z biletów (przy frekwencji 3 tys ludzi daje to około 50-60 tys PLN), brak wpływów od reklamodawców za banery umieszczone na murawie (kwota o wiele wyższa od tej za bilety jak łatwo się domyślić), niemożność zobaczenia własnej drużyny co za tym idzie brak dopingu i wspomożenia piłkarzy, zniechęcenie do dalszych prac remontowych (bo coś zrobiliśmy a i tak władze wojewódzkie mają to gdzieć więc po co się starać) do tego dochodzi ignorowanie postanowień władz powiatowych i ogólne działanie na szkode klubu.

- 19r20
- Kontakt:
podobny zdanie jak WojtekO mam
tylko cieszy ze wszyscy sa oburzeni werbalnie ta decyzja nawet spróchniały Piechniczek i UM Chorzów
dlatego jestem na 100% pewny ze ze switem już zobaczymy grajków z trybun
tylko cieszy ze wszyscy sa oburzeni werbalnie ta decyzja nawet spróchniały Piechniczek i UM Chorzów
dlatego jestem na 100% pewny ze ze switem już zobaczymy grajków z trybun
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- anyfor
- Kontakt:
Jakoś niy bardzo widza co by nom tyn Piechniczek w czymkolwiek pomógł !!! Mógby chop tyla do Ruchu zdziałać ale chyba za mało kasy by s tego mioł i bezturz sie za to niy bieremariuszp pisze:
Spróchniały Piechniczek to,oprócz GUCIA ostatnio legenda RUCHU...
Trocha szacunku do chopa...

BATORY F@NS