RUCH Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45
- DingChavez
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45
Ja tam spodziewam się dość ciekawego pojedynku.Moim zdaniem Niebiescy powinni być bezlitośni wobec Polonii Bytom.Komplet punktów musi zostać na Cichej 6 gdyż kolejny zastrzyk punktowy bardzo się Niebieskim przyda.Powiem tak że ostatnie mecze Ruchu zostały zauważone więc nie powinno się obniżać poprzeczki tylko kontynuować "tendencję wzrostową".Pokładam nadzieję w myśli trenerskiej Waldka Fornalika i oczekuję że nasz trener poprowadzi zespół do zwycięstwa w tych derbach.Polonia na pewno nie podda się łatwo potrzebując punktów jak ryba wody.Niebiescy powinni być czujni i jak to się mówi muszą mieć oczy dookoła głowy bo sobotni rywal nie zawaha się np. w polu karnym czy przed nim.Niebiescy ostatnio nieźle grają więc i tym razem powinni zagrać skutecznie a Polonia Bytom będzie zmuszona uznać wyższość Ruchu Chorzów.Najstarsze DeRby Górnego Śląska dla Niebieskich 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

-
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... uzyne.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tako gorolsko godka bee
tako gorolsko godka bee

-
- Kontakt:
Taka zabawa.Internet opanowuje swiat.Na WDS bylo 719 zdeklarowanych uzytkownikow facebook , ktorzy deklarowali sie przyjsc na serwisie niebiescy.pl.Bylo to okolo 11,5 tys kupionych biletow przez nas.Nie pytajcie co i jak oraz dlaczego.Na ta chwile jest nas na tym samym serwisie 501 osob zdeklarowanych.Dla porownania na meczu z Belchatowem koniec koncow zdeklarowalo sie na 282 ososby ? Jest roznica ? Jest.Zobaczymy jak to sie odbije na proporcjach w sobote.Dobranoc 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Bilet na tyn szpil kosztuje mnie około 350 zł. Nawet niy chca myslec co sie bydzie w doma działo jak my tego szpilu niy wygromy. No ale w sporcie wszystko jest mozliwe.
Chcialbym isc na ten mecz z ojcem, nie mamy karty kibica. Czy jak pojdziemy je wyrobic jutro przed meczem to dostaniemy je juz i bedziemy mogli wejsc na mecz? Nie mam legitymacji, czy jest ona wymagana do wejscia na stadion, bo przeciez karta jest. Czy zdjecie jest wymagane do wyrobienia KK, poniewaz mam sprzed 2-3 lat a duzo sie nie zmienilem. Pozdro, z gory dzieki za odpowiedz.
-
- Kontakt:
Przyjdźcie 2 godziny przed meczem, i wyrobicie na spokojnie.19cevox20 pisze:Chcialbym isc na ten mecz z ojcem, nie mamy karty kibica. Czy jak pojdziemy je wyrobic jutro przed meczem to dostaniemy je juz i bedziemy mogli wejsc na mecz? Nie mam legitymacji, czy jest ona wymagana do wejscia na stadion, bo przeciez karta jest. Czy zdjecie jest wymagane do wyrobienia KK, poniewaz mam sprzed 2-3 lat a duzo sie nie zmienilem. Pozdro, z gory dzieki za odpowiedz.
Do wejścia na stadion nie potrzeba legitymacji.
Ale żeby ja wyrobić, musisz mieć legitymacja, albo paszport. I z tego skserują zdjęcie.
-
- Kontakt:
zdjec juz nie robią na miejscu ;>?zeqqq pisze:Przyjdźcie 2 godziny przed meczem, i wyrobicie na spokojnie.19cevox20 pisze:Chcialbym isc na ten mecz z ojcem, nie mamy karty kibica. Czy jak pojdziemy je wyrobic jutro przed meczem to dostaniemy je juz i bedziemy mogli wejsc na mecz? Nie mam legitymacji, czy jest ona wymagana do wejscia na stadion, bo przeciez karta jest. Czy zdjecie jest wymagane do wyrobienia KK, poniewaz mam sprzed 2-3 lat a duzo sie nie zmienilem. Pozdro, z gory dzieki za odpowiedz.
Ale żeby ja wyrobić, musisz mieć legitymacja, albo paszport. I z tego skserują zdjęcie.

-
- Kontakt:
taki dokument kaj bydzie zdjecie i pesel
- Robson 10
- Kontakt:
zeqqq pisze:Przyjdźcie 2 godziny przed meczem, i wyrobicie na spokojnie.19cevox20 pisze:Chcialbym isc na ten mecz z ojcem, nie mamy karty kibica. Czy jak pojdziemy je wyrobic jutro przed meczem to dostaniemy je juz i bedziemy mogli wejsc na mecz? Nie mam legitymacji, czy jest ona wymagana do wejscia na stadion, bo przeciez karta jest. Czy zdjecie jest wymagane do wyrobienia KK, poniewaz mam sprzed 2-3 lat a duzo sie nie zmienilem. Pozdro, z gory dzieki za odpowiedz.
Ja po prostu przyniosłem jedno zdjęcie legitymacyjne i Pani zrobiła zdjęcie kamerką

-
- Kontakt:
Mom wolne 4 place z Jasienicy - pisac prv z nr telefonów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiara w zwycięstwo musi być, ale zbytnia pewność może zgubić.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- ObeRschlesien
- Kontakt:
po minucie wylaczylech te belkotanie tych znaFFców

Co do szpilu to wygrac nie wazne ile jak ino trzeba wygrac przed szpilem z Legiom pisolem ze bardzi obawiom si etego szpilu niz z Legia .... zreszta ciekawe czy chopcy dostale po Piecioku co im Paterman obiecywol .
NIEBIESCY 3 PKT MUSZA ZOSTAC W CHORZOWIE !

-
- Kontakt:
Wg. mego, nieliczącego się zdania(w sensie myśli korupcyjnej, rozum) padnie dziś remis....
ale wg. Niebieskiego seRca wygramy 1-0 po bramce Zieńczuka
p.s. ale ale....... Czy kierujesz się seRcem czy rozumem, wybierasz Niebieską dRużynę
ale wg. Niebieskiego seRca wygramy 1-0 po bramce Zieńczuka

p.s. ale ale....... Czy kierujesz się seRcem czy rozumem, wybierasz Niebieską dRużynę

- NRSL_Ruda
Panowie jeszcze ino ok 4 godz i 35 min 

Niebieska Ruda Śląska
- futeR
- Kontakt:
zeby to policzyc chyba zes twierdzenie pitagorasa zastosowol.
Jo stawiom 2-1 dla Ruchu, bramka Grzybka i Piecha.
WIELKE DERBY DLA CHORZOWA!
ps. moja sprzontaczka ze szkoly jest za polonia bytom, i bydzie na tym szpilu wiec nie wyobrazom se porazki.
Jo stawiom 2-1 dla Ruchu, bramka Grzybka i Piecha.
WIELKE DERBY DLA CHORZOWA!
ps. moja sprzontaczka ze szkoly jest za polonia bytom, i bydzie na tym szpilu wiec nie wyobrazom se porazki.