Widzew - Ruch >> mecz przyjazni
Ruch zostawił w Łodzi bardzo pozytywne wrażenie. Najlepsza formacja to zdecydowanie atak, podobał mi się Bizak i Pepe, a i Śrutwa na 2 lige to jest jeszcze znakomity zawodnik (EDIT: zapomnialem jeszcze o numerze 9 - Smarzyńskim, też miał niezłe chwile). Momentami Ruch nieźle "gniótł", była nawet poprzeczka. Najbardziej sprawiedliwy wynik to chyba 3-2 dla Widzewa. Nie macie się czego wstydzić, przydało by sie Wam tylko jakieś wzmocnienie w obronie, no i moim zdaniem wymiana bramkarza. Niby powaznych błędów nie popełnił, ale za pewny to on nie jest
Pozdr
PS Na trybunach Brazyliai Argentyna - super atmosfera, doping i widowisko, fotki do obejrzeina np. u nas na forum, Wasi wymieszani z naszymi, także nie wiem ilu ich było, ale wcale nie tak mało
Pozdr
PS Na trybunach Brazyliai Argentyna - super atmosfera, doping i widowisko, fotki do obejrzeina np. u nas na forum, Wasi wymieszani z naszymi, także nie wiem ilu ich było, ale wcale nie tak mało
Tak cieszmy sie dalej z byle czego ze niebylo tak zle itd itp a liga leci punkty uciekaja a my niedlugo wylądujemy na samym dnie....juz niewiele nam brakuje.Jak druzyna z tradycjami jest tam gdzie jest a napastnicy ktorzy byli krolami strzelcow ekstraklasy stwarzaja 2 sytuacje na mecz w drugiej lidze....zespol przegrywa a tu prawie wszyscy zadowoleni...za pare miesiecy ani sie nieobejrzymy a bedzie w trzeciej lidze.Niechce byc zlym prorokiem ale nieoczekujmy cudow ze switem to czolowka 2 ligi i jak zrobimy punkt to raczej zas bedziemy sie musieli cieszyc:/
- Lutz
- Kontakt:
Te a powiedz Ty mi z łaski swojej kiedy momy zacząć tragizowaćvinc84 pisze:To byl chyba dobry mecz w wykonaniu naszych chlopcow, najwazniejsze ze walczyli, przegralismy z widzewem, dla mnie kandydatem do I ligi.
Teraz Ruch sie musi zmobilzowac i rozdupic Swit u siebie.
Naprawde nie ma co tragizowac>

- L_M
- Kontakt:
Wlasnie wrocilem z Lodzi
Dla takich meczy az chce sie kibicowac! Zaciety, duzo akcji, bramki co jedna to piekniejsza. Przewrotka Ekwueme, Szwed bomba z 20 metrow pod poprzeczke, Srutwa lob z ponad 20 metra! Pierwsza polowa zakonczona sprawiedliwym wynikiem. W drugiej moglo byc roznie - nasi atakowali, presing Cwielonga, Srutwy i niezle rozgrywajacego Blazejewskiego. Niestety wg mnie zdecydoawnie za duzo strat na 30-40 metrze i to ulatwialo Widzewowi kontry. Duzo pilek tracil Pokladowski, niezle zagral Toborek (w tym miejscu pozdrawiam KK :lol: ) Poprzeczka Srutwy, sporo ozywienia wniosl Wawrzynczok. Kontuzje odniosl Jendryczko i nie wiadomo czy zagra ze Switem. Dobry mecz Bizackiego, Srutwa potrafil sie znalezc kilka razy na dobrej pozycji, no i ten gol... Mimo wszystko za malo akcji konczylismy strzalami, a jesli juz sie takie zdarzaly to czesto byly blokowane przez obroncow.
Na trybunach atmosfera wspaniala, nasi zawodnicy sami mowili ze po prostu takie mecze dzieki atmosferze musza stac na wysokim poziomie. Niestety to u nas nie jest codziennoscia, i nie bedzie, dopoki kibice nie wezna sie na Ruchu w garsc, i dopoki beda nam dobry doping uniemozliwialy czynniki zewnetrzne (ch** W DUPE WOJEWODZIE).
Ogolnie meczyk za***isty, pod wzgledem gry naszych zawodnikow tez bardzo dobry ! (nawet paru dziennikarzy z Lodzi i ludzi z zarzadu Widzewa powiedzialo ze chopcy byli lepsi od Widzewiakow dzisiaj i smialo mogli wygrac), szkoda ze nie bylo zorganizowanego wyjazdu naszych kibicow
trocha ten tekst moze nieskladny ale spac mi sie chce - jutro na stronie jakis szczegolowy opis
PS. sory za urwanie relacji live i male spoznienie ale nie bylo to zawinione przez redakcje. pozdRawiam
Dla takich meczy az chce sie kibicowac! Zaciety, duzo akcji, bramki co jedna to piekniejsza. Przewrotka Ekwueme, Szwed bomba z 20 metrow pod poprzeczke, Srutwa lob z ponad 20 metra! Pierwsza polowa zakonczona sprawiedliwym wynikiem. W drugiej moglo byc roznie - nasi atakowali, presing Cwielonga, Srutwy i niezle rozgrywajacego Blazejewskiego. Niestety wg mnie zdecydoawnie za duzo strat na 30-40 metrze i to ulatwialo Widzewowi kontry. Duzo pilek tracil Pokladowski, niezle zagral Toborek (w tym miejscu pozdrawiam KK :lol: ) Poprzeczka Srutwy, sporo ozywienia wniosl Wawrzynczok. Kontuzje odniosl Jendryczko i nie wiadomo czy zagra ze Switem. Dobry mecz Bizackiego, Srutwa potrafil sie znalezc kilka razy na dobrej pozycji, no i ten gol... Mimo wszystko za malo akcji konczylismy strzalami, a jesli juz sie takie zdarzaly to czesto byly blokowane przez obroncow.
Na trybunach atmosfera wspaniala, nasi zawodnicy sami mowili ze po prostu takie mecze dzieki atmosferze musza stac na wysokim poziomie. Niestety to u nas nie jest codziennoscia, i nie bedzie, dopoki kibice nie wezna sie na Ruchu w garsc, i dopoki beda nam dobry doping uniemozliwialy czynniki zewnetrzne (ch** W DUPE WOJEWODZIE).
Ogolnie meczyk za***isty, pod wzgledem gry naszych zawodnikow tez bardzo dobry ! (nawet paru dziennikarzy z Lodzi i ludzi z zarzadu Widzewa powiedzialo ze chopcy byli lepsi od Widzewiakow dzisiaj i smialo mogli wygrac), szkoda ze nie bylo zorganizowanego wyjazdu naszych kibicow
trocha ten tekst moze nieskladny ale spac mi sie chce - jutro na stronie jakis szczegolowy opis
PS. sory za urwanie relacji live i male spoznienie ale nie bylo to zawinione przez redakcje. pozdRawiam
myslałem ze jestescie słabi [patrząc na wasze wyniki i po wypowiedzi jednego z was ze najlepszy pilkarz Ruchu Mosór doznał kontuzji - a on przeciez nie jest za rewelacyjny] , ale to co zobaczylem na boisku pokazało mi ze jestem w błedzie... według mnie macie zespol na czolową druzynę środka II ligi [hehe, dziwnie to brzmi]... najlepsza formacja wasza to atak... wiadc ze Srutwa to cały czas profesor gdyby dopisało mu szczescie strzelilby na 2-2 a tak trafil w poprzeczke... stawiliscie o wiele wiekszy opór niz Szczakowianka...
powodzenia w kolejnych meczach...
a co do waszej liczby to trudno to okreslic, bowiem na kazdej trybunie mozna bylo was spotkac... mysle ze jak powiem ze było was conajmniej 80 osób to nie skłamie... oczywiscie mogloby wiecej...
do kiedy macie stadion zamknięty ? lipa...
do zobaczenia na wiosne u Was....
powodzenia w kolejnych meczach...
a co do waszej liczby to trudno to okreslic, bowiem na kazdej trybunie mozna bylo was spotkac... mysle ze jak powiem ze było was conajmniej 80 osób to nie skłamie... oczywiscie mogloby wiecej...
do kiedy macie stadion zamknięty ? lipa...
do zobaczenia na wiosne u Was....
-
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zaś idealnie wytypowołech wynik... Ale wcale się z tego nie ciesza... Jednak gra niebieskich zdo się napawać optymizmem. Przegrać z Widzewem na ich stadionie i w takim stylu - to żodno gańba. Czego można oczekiwać w meczu ze Świtem? Myśla że dobrej gry naszych i dobrego szpilu. A wynik - cóż, cieżko cokolwiek prorokować. Ruch jest chimeryczny, Świt jest w górze tabeli... Myśla, że wiele bydzie zależało od tego, czy kibice zostaną dopuszczeni na stadion...
Pozdro dlo kiboli!
Pozdro dlo kiboli!
- 19r20
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
http://www.widzewek.friko.pl/Data/page.htm?14,0
naszaa fana
widzewiacy piszą że od nas nawet 80 osób
kur... nie chce mi się wkleić to zdjęcie....
naszaa fana
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
bo tyle bylo moze nawet i wiecej19r20 pisze:http://www.widzewek.friko.pl/Data/page.htm?14,0
naszaa fana
-
- Kontakt:
To musol byc za***isty optymista
Gdzie tu pozytywy tracimy do lidera 11pkt do wicelidera 10 i to po paru meczach a nad ostatnią drużyną w tabeli mamy 3pkt przewagi naprawdę trudno o optymizm w tej sytuacji.Nie mamy obrony nie mamy bramkarza i nie gramy u siebie przed kibicami.Zawsze byłem optymistom ale moja nadzieja na awans w tym sezonie kiedy awansuje tyle ekip a co za tym idzie pozyskania wartosciowego sponsora spadła prawie do zera.

FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella
Ernst Otto Pradella