Djokiciowi po tym meczu Kasia zabroni koszulki rozdawać bo naraża klub na finansowe straty;-)
A tak poważnie to obejrzałem sobie właśnie ten mecz jeszcze raz. Fakt Djokić i Perdijić byli w drugiej połowie tak pozytywnie naładowani, że aż miło było na tą złość sportową patrzeć. Ten zespół jest głodny sukcesu. Popatrzcie na Zieńczuka, który na tle reszty naszych piłkarzy jest chyba najbardziej utytułowanym zawodnikiem. Przed sezonem dla wielu byl już następnym Zającem a tymczasem to filar linii pomocy i za***rdala aż miło.
Powiem szczerze, że jak zobaczyłem, że Ariel wychodzi w pierwszej 11 i do tego jest jeszcze kapitanem to się przeżegnałem i pomyślałem "Ciebie Waldek chyba pojebało..." Noi Ariel grał niemal tak, jakby nie miał żadnej przerwy - pewny, prawie bezbłędny. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, ze w tym sezonie szerokość kadry i Jej jakość jest naszym atutem. Na każdej pozycji jest jakaś alternatywa:
PO: Grać mogą Nykiel, Szyndrowski, Jakubowski, Djokić i Grzyb
ŚO: Grać mogą Stawarczyk, Grodzicki, Djokić, Szyndrowski, a nawet Malinowski
LO: Grać mogą Szyndrowski, Jakubowski, Bronowicki, Derbich i Steinke
PP: Grać mogą Grzyb, Olszar, Zieńczuk
SP: Grać mogą Straka, Komac, Malinowski, Lisowski, Pulkowski
LP: Grać mogą Zieńczuk, Janoszka
A: Grać mogą Piech, Jankowski, Abbott, Flis
Patrzac na te tylko nazwiska to uniwersalność kilku naszych graczy jest napewno sporym atutem. Noi po meczu z Legią Waldek będzie miał spory problem na kogo postawić...
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----