Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 1
Piech mo podpisany kontrakt do końca 2012r.
-
- Kontakt:
Coś mi się zdaję, że na dniach zaczną się renegocjacje. I pomyśleć, ze ten chłopak jeszcze niedawno zdezelowaną astrą I przyjeżdżał pod klubsetnik pisze:Piech mo podpisany kontrakt do końca 2012r.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Bramki z meczu http://www.waszapilka.pl/youtube,9311,1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Nikt tu chyba jeszcze nie zwrócił uwagi, że raz jak Stawar zrobił wypad do przodu to aż wyszedł sam na sam. fajnie to wyglądało jak taki dryblas mija obrońców. Potem zwolnił akcje i poczekał na kolegów. za***iste to było;)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
az strach pomyslec co by sie działo w ataku jak by groł Rafał "messi" Grodzicki

- futeR
- Kontakt:
AREK PIECH!
za***isty mecz piecha, po tym meczu zas zaczna sie spekulacje ze niby mo kajs byc sprzedany albo cos.
Podobno zaś Polonia chce jankowskiego.
za***isty mecz piecha, po tym meczu zas zaczna sie spekulacje ze niby mo kajs byc sprzedany albo cos.
Podobno zaś Polonia chce jankowskiego.
-
- Kontakt:
momy tylko 5 pkt straty do Jagi. Jest o co walczyc !
UN'08
-
- Kontakt:
młyn był na prostej, pamiętam świetnie ten mecz.Oberschlesien pisze:A jo pamietomRuch-Gks katowice 3-2 (0-2) 94/95 r. http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=70566" onclick="window.open(this.href);return false; wtedy chyba mlyn byl pod zegarem ktorego juz nie ma ale nie dom sie rynki uciac .... ale wtedy tyz bylo piknie przy jupiterach
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,0.html" onclick="window.open(this.href);return false; normalnie oglondom oglondom i mi sie nie nudzi![]()
Raz Piech Dwa Piech Trzy Piech![]()
A jak tam wyglado sprawa kontraktu PIECHA ? bo kajs czytolem ze do konca tego roku ?
oglądałem jeszcze raz mecz i muszę podzialić zdanie jednego z kolegów, Malina był wczoraj bezbłędny, dużo odbierał, nie wybijał na oślep, świetnie rozgrywał, jednym słowem pod nieobecność Straki rządził! Stawar nie pi***oli się w tańcu i nie ryzykuje, wybija jak trzeba i oddala zagrożenie. trudno po takim meczu komukolwiek coś zarzucać więc powstrzymam się. Mecz z Polonią zadecyduje o co w tym sezonie powalczymy a zarząd niech szporuje kasa na kontrakty bo tego Ruchu ro***erdolić poprostu nie wypada.
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mie tyz razi Ciepanie kulkami a na meczu zech bolDJbandyta pisze:Fantastyczny wyjazd, nie da sie tego opisac wiec nie bede pisał
ale zwróce uwage na inna rzecz, specjalnie zobaczyłem kto się tu wpisywał w czasie trwania szpilu no i tak jak myslałem - paru tych co najwięcej sie srają na forum, dupni kibice internetowi co ich razi rzucanie w ochrone snieżkami itd, du** nie kibice jestescie!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Nie wiem czy ktos to zauwązył w tej eufori
ale moim zdaniem dziwne zachowanie Jankowskiego . Po meczu gdy wszyscy zawodnicy cieszyli sie pod naszym sektorem on maszerował w kierunku szatni i przy wejsciu przybijał "piontki" z kibicami Legii . Dla mnie dziwne 

-
- Kontakt:
No bo to kibic Legii , urodzil sie w Warszawie i tam wychowal ...
Lepsze to niz udawana wielka radosc.
Lepsze to niz udawana wielka radosc.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
jako kibic legi nigdy bym nie wybral sobie numeru 7 na koszulce no ale... ;-)
-
- Kontakt:
piękny mecz:)piękny wynik jak zarazem gdyby nie ten spalony od Zieńczuka przy ciuchci to już całkiem magia:)
Arek Piech 3
Legia 2 :)i mamy Legie zdobytą:)
Arek Piech 3

ZwaRiowani Rudzcy Fani hejj :)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widziałem to dziś w orange sport info i czekałem kiedy ktoś ruszy ten temat...
Pochodzi z Wa-wy, ma tam rodzinę, znajomych pewnie, więc gadał z nimi. lepiej chyba jak gadali tak z nim, niż tak jak z Rzeźniczakiem.
A poza tym po raz kolejny warszawka ma gula, że dobrzy zawodnicy z ich terenów idą w Polskę, a oni kupują za granicą drogie badziewie.
Dla mnie może być nawet kibicem Lodownika Grenlandia, byle grając w tym czasie w Ruchu robił swoje i tyle.
Mnie martwi co innego: wszyscy piszą i gadają w prasie i tv, że Legia przegrała, a nie, że Ruch wygrał.
Pochodzi z Wa-wy, ma tam rodzinę, znajomych pewnie, więc gadał z nimi. lepiej chyba jak gadali tak z nim, niż tak jak z Rzeźniczakiem.
A poza tym po raz kolejny warszawka ma gula, że dobrzy zawodnicy z ich terenów idą w Polskę, a oni kupują za granicą drogie badziewie.
Dla mnie może być nawet kibicem Lodownika Grenlandia, byle grając w tym czasie w Ruchu robił swoje i tyle.
Mnie martwi co innego: wszyscy piszą i gadają w prasie i tv, że Legia przegrała, a nie, że Ruch wygrał.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA