Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15
-
- Kontakt:
Re: Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 1
Waldek raczyj zaslon nie robi 

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
Ale Malina raczy niy zagro na obronie ... Bez przesady
Pewnie chcioł przetestować ewentualną ewentualność 

- Kotlet
- Kontakt:
Kiedy u nas bedzie cos takiego ??
"Po doświadczeniach z pucharowego spotkania z Legią apelujemy o ograniczenie spożywania alkoholu przed sobotnim meczem. Przy wejściu na obiekt każdy z kibiców zostanie poddany badaniu alkomatem, a nawet najmniejsza ilość promili spowoduje, że taka osoba będzie musiała spędzić mecz pod stadionem. "
"Po doświadczeniach z pucharowego spotkania z Legią apelujemy o ograniczenie spożywania alkoholu przed sobotnim meczem. Przy wejściu na obiekt każdy z kibiców zostanie poddany badaniu alkomatem, a nawet najmniejsza ilość promili spowoduje, że taka osoba będzie musiała spędzić mecz pod stadionem. "
- Lutz
- Kontakt:
........ a jak to sie dzieje że na normalnym stadionie , na normalnym szpilu, w zwykły europejski cywilizacji wypija sie piwo, abo dwa,a jak mom pragniynie to nawet trzi, zjym w spokoju moj wuszt .... itd ... itp ...
Za takie kontrole powinniście sami wstydzić , a niy pytać : Kiedy na Ruchu bydzie coś takiego.
Sam wyłazi na wiyrch kultura narodu !! żeby jo si po dwóch biyrkach na sztadion niy móg wlyź ??????????????????????????????????? Kaj tak je ?? Chyba inyk we Polsce i Mongolii
Jeszcze pokolynia minom zanim polsko kultura dorośnie do zachodni (jak wcale je to możliwe). Tja......... ale to niy ma mój cyrk i nie moje maupy, pra ?
( fto Wom te ME doł ??? strach sie boć)
Za takie kontrole powinniście sami wstydzić , a niy pytać : Kiedy na Ruchu bydzie coś takiego.
Sam wyłazi na wiyrch kultura narodu !! żeby jo si po dwóch biyrkach na sztadion niy móg wlyź ??????????????????????????????????? Kaj tak je ?? Chyba inyk we Polsce i Mongolii

Jeszcze pokolynia minom zanim polsko kultura dorośnie do zachodni (jak wcale je to możliwe). Tja......... ale to niy ma mój cyrk i nie moje maupy, pra ?

( fto Wom te ME doł ??? strach sie boć)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
akurat przed meczem z e szcewami bylem świadkiem, że kilku najbardziej podpitych gdy stałem w kolejce wyproszono. Dotyczyło to jednej bramy w okresie 15 minut ok 10-12 wyprowadzono.Kotlet pisze:Kiedy u nas bedzie cos takiego ??
Aczkolwiek piwo, dwa,trzy czemu nie ino nie ma reguły jak kto się potem zachowuje,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Lutz dowartościowałeś się ??
Jo nie godom ze nie masz racji ale za to co napisałeś na czerwono to

Jo nie godom ze nie masz racji ale za to co napisałeś na czerwono to

- Kotlet
- Kontakt:
Niestety, społeczeństwo mamy jakie mamy i stąd te kontrole. Widząc co poniektórych na stadionie jestem jak najbardziej za.
Inna sprawa iz czesc tych ludzi nie nawaliłaby sie jak swinie przed meczem jesli na stadionie normalnie mogła by sobie kupic po 1 czy 2 piwka - i tu jest pies pogrzebany
Będą zmiany w składzie Legii Warszawa. Za słabą postawę w Bełchatowie miejscem w wyjściowej "11" może zapłacić nawet czterech zawodników. Antolović za Skabę, Kelhar za Astiza. Manu może w końcu wylądować na rezerwie.
Miało być wstrząśnięcie zespołem i na takowe się zapowiada. Nie będzie jednak zsyłki do Młodej Ekstraklasy, jak to miało miejsce jesienią, ale na ławkę rezerwowych albo poza kadrę meczową. Przed Legią dwa szalenie ważne spotkania ligowe - z Ruchem Chorzów i Zagłębiem Lubin. Żeby jeszcze marzyć nawet nie o mistrzostwie Polski, ale o podium, stołeczny zespół musi je wygrać. Trener Maciej Skorża myśli, jak optymalnie zestawić swój zespół. Z pomocą przyszedł mecz sparingowy z Widzewem rozegrany w sobotę (0:0). - Szansę dostało kilku zawodników. Dostałem odpowiedź na kilka pytań. Zapewniam, że w meczu z Ruchem przeprowadzę zmiany w składzie - stwierdził trener Skorża.
Inna sprawa iz czesc tych ludzi nie nawaliłaby sie jak swinie przed meczem jesli na stadionie normalnie mogła by sobie kupic po 1 czy 2 piwka - i tu jest pies pogrzebany
Będą zmiany w składzie Legii Warszawa. Za słabą postawę w Bełchatowie miejscem w wyjściowej "11" może zapłacić nawet czterech zawodników. Antolović za Skabę, Kelhar za Astiza. Manu może w końcu wylądować na rezerwie.
Miało być wstrząśnięcie zespołem i na takowe się zapowiada. Nie będzie jednak zsyłki do Młodej Ekstraklasy, jak to miało miejsce jesienią, ale na ławkę rezerwowych albo poza kadrę meczową. Przed Legią dwa szalenie ważne spotkania ligowe - z Ruchem Chorzów i Zagłębiem Lubin. Żeby jeszcze marzyć nawet nie o mistrzostwie Polski, ale o podium, stołeczny zespół musi je wygrać. Trener Maciej Skorża myśli, jak optymalnie zestawić swój zespół. Z pomocą przyszedł mecz sparingowy z Widzewem rozegrany w sobotę (0:0). - Szansę dostało kilku zawodników. Dostałem odpowiedź na kilka pytań. Zapewniam, że w meczu z Ruchem przeprowadzę zmiany w składzie - stwierdził trener Skorża.
- NRSL_Ruda
http://sportslaski.pl/nykiel-jestem-juz ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- No to chyba dobro widaomość licza ze Nykiel w Warszawie juz zagro na swojej pozycji a w srodku Djokić
pozdRo
- No to chyba dobro widaomość licza ze Nykiel w Warszawie juz zagro na swojej pozycji a w srodku Djokić

Niebieska Ruda Śląska
-
- Kontakt:
O Nykielu dobro wiadomosc, ale o Gaborze i Szyndrowskim raczyj niy bardzo
Kłopoty kadrowe Ruchu Chorzów przed meczem z Legią Warszawa
08:37, 2011-03-30
Źródło: SPORT
Gabor Straka i Marek Szyndrowski mogą nie zagrać w najbliższym meczu "Niebieskich" z Legią Warszawa. Obaj zawodnicy wczorajsze zajęcia treningowe kończyli z urazami.
Straka na ból w pachwinie zaczął narzekać po jednym z uderzeń piłki. Dzisiaj zawodnik przejdzie szczegółowe badania. Powracający po urazie Szyndrowski popołudniu zgłosił ból w przywodzicielu. - Liczę, że chociaż jeden z tych graczy będzie do mojej dyspozycji - mówi trener Ruchu, Waldemar Fornalik.
W Warszawie na pewno nie zagrają Rafał Grodzicki, który musi pauzować za kartki oraz Grzegorz Bronowicki, który jest kontuzjowany.
Kłopoty kadrowe Ruchu Chorzów przed meczem z Legią Warszawa
08:37, 2011-03-30
Źródło: SPORT
Gabor Straka i Marek Szyndrowski mogą nie zagrać w najbliższym meczu "Niebieskich" z Legią Warszawa. Obaj zawodnicy wczorajsze zajęcia treningowe kończyli z urazami.
Straka na ból w pachwinie zaczął narzekać po jednym z uderzeń piłki. Dzisiaj zawodnik przejdzie szczegółowe badania. Powracający po urazie Szyndrowski popołudniu zgłosił ból w przywodzicielu. - Liczę, że chociaż jeden z tych graczy będzie do mojej dyspozycji - mówi trener Ruchu, Waldemar Fornalik.
W Warszawie na pewno nie zagrają Rafał Grodzicki, który musi pauzować za kartki oraz Grzegorz Bronowicki, który jest kontuzjowany.
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oby Straka sie jednak wykurowol, bez niego bydzie bida
-
- Kontakt:
sędzia: Tomasz "sprzyjam Legii" Musiał. To ten co im dał karnego w pierwszym meczu, nie wyrzucił z boiska Hubnika, itd...
Jedyna nadzieja, że może nie zdąży na mecz dojechać
Jedyna nadzieja, że może nie zdąży na mecz dojechać
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Heh, często MUSI działa w drugim kierunku. Oby tak było na Legiikattowitz pisze: Bydzie ciężko. Spieli się na Nos i to strasznie.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gabor nie jedzie, bydzie bida
- Kotlet
- Kontakt:
Piłkarze Ruchu zostali dodatkowo zmotywowani przed meczem z Legią Warszawa. W przypadku sobotniej wygranej przy Łazienkowskiej każdy z zawodników otrzyma 5.000 ekstrapremii.
-
Czarodziej Paterman:)