18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
-
Re: 18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
No ludzie lepiej mi sie oddycha lepiej mi sie spi nowe zycie sie od wczoraj zaczeło . dziekuje pilkarzom.chciałbym zawsze taki Ruch ogladac waleczny zdeterminowany przynajmniej w derbach zeby tak grali i to czy graja w Zabrzu czy w Chorzowie druzyny powinny grac waleczny otwarty fusbal.Bardzo mi sie ni podobalo jak Ruch zagrał w Zabrzu i tu nie chodzi o wynik tylko o styl gry.
Mysle ze trzeba na to zwrocic uwage ze Gornik przyjechał do nas grac w pilke.Mysle ze w tym meczu narodziła sie gwiazda w Ruchu -Arek Piech.zreszta mlody Jakowski jest tez niezlym napastnikiem a Abbot jest lepszy napewno od Sobiecha.martwi obnizenie lotow przez Komaca - widac ze jest to ciezki zawodnik i czesto wylancz sie z gry jak tak dalej bedzie to spotka go los G.Bonka pilkarz podobnego pokroju.znowu kibice zaskoczyli czyms co przejdzie do historii WDS z tym zgaszeniem swiala od teraz jak nam nie bedzie dobrze szlo na boisku mozna krzyczec zgascie swiatla i ta magia po kilku minutach masz czyi brameczki
Mysle ze trzeba na to zwrocic uwage ze Gornik przyjechał do nas grac w pilke.Mysle ze w tym meczu narodziła sie gwiazda w Ruchu -Arek Piech.zreszta mlody Jakowski jest tez niezlym napastnikiem a Abbot jest lepszy napewno od Sobiecha.martwi obnizenie lotow przez Komaca - widac ze jest to ciezki zawodnik i czesto wylancz sie z gry jak tak dalej bedzie to spotka go los G.Bonka pilkarz podobnego pokroju.znowu kibice zaskoczyli czyms co przejdzie do historii WDS z tym zgaszeniem swiala od teraz jak nam nie bedzie dobrze szlo na boisku mozna krzyczec zgascie swiatla i ta magia po kilku minutach masz czyi brameczki
- 19flasteR20
- Kontakt:
Te zwyciestwo gRajki zadedykowali nom a my oddalismy im to z nawiazka wspomagajac głosnym dopingiem.
Pokozalismy Slaski ChaRakteR
.
3 z przodku i 0 z zadku. Kozdego fana Niebieskich Duma RozpieRa.
Złapalismy lekki oddech i jadymy dalyj z tym koksem.
Od pon. cza myslec i przygotowywac sie do ciezkiego meczu za 2 tyg. z Legia.
Pokozalismy Slaski ChaRakteR

3 z przodku i 0 z zadku. Kozdego fana Niebieskich Duma RozpieRa.
Złapalismy lekki oddech i jadymy dalyj z tym koksem.
Od pon. cza myslec i przygotowywac sie do ciezkiego meczu za 2 tyg. z Legia.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Jestem dumny !!
Dzięki piłkarze !! Najważniejszy mecz sezonu wygrany. Piechowi by sodówka nie uderzyła do głowy to będzie dobrze. Ruch dziś był bardziej dojrzały. Super brawo !! Mamy 3 punkty straty do 5 miejsca
)))
Dzięki piłkarze !! Najważniejszy mecz sezonu wygrany. Piechowi by sodówka nie uderzyła do głowy to będzie dobrze. Ruch dziś był bardziej dojrzały. Super brawo !! Mamy 3 punkty straty do 5 miejsca

Pol dnia zwracalem wczorajsza popijawe. Dopiero dochodze do siebie, ale warto bylo. Wladcy GoRnego Slaska.
-
- Kontakt:
na stadionie kaj je 10 tys ludzi, rozne osobistosci idzie trefic, jedni lepsi drudzy gorsi. Jednak, radzilbych niy dramatyzowac.stan01 pisze:Witam. Po wczorajszym święcie od rana siedza dziś przed kompem i jeszcze raz przypominam sobie te wczorajsze piękne chwile oraz wypowiedzi na Forum. M. in. miedza napisał:
"Fatalny error z rzucaniem snieżek w kierunku żaboli oraz żenująca postawa gówniarzy próbujących atakowac sektor żabskich przy zgaszonych światłach - chłopaki: jesteście debilnym dnem nawet nie próbującym pukać w nie od spodu..."
Niestety, nie dotyczy to tylko "gówniarzy". Obok mnie stało 3 facetów w wieku ok. 30 lat, a może więcej, którzy też "zabawiali" się w to co opisał miedza. Na zwróconą przezemnie uwagę dowiedziałem się, że oni chcą tylko trafić "jebanego żabola", a poza tym to gówno mnie to obchodzi, że jestem pierwszy raz na Ruchu i tylko dlatego, że to derby itd. itp. Dobrze że byłem w gronie dosyć "dobrze zbudowanych " kumpli, bo bym dostał po ryju od, podobno, kibiców mojej drużyny.
I jeszcze jedno. Ta sama trójca, każde zagranie Szyndrowskiego komentowała na NIE. Wg nich Szyndrowski już po 5 minutach gry nadawał się do wymiany i nie wiadomo na co jeszcze Fornalik czeka.
No i takich wiernych i kochających "kibiców" mamy, wg mnie, dosyć sporo.
Tor Malinowskiego kosmos!! Niysamowity szlag!
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Nie dupcie już fleków że światło wyłączyli kibice!!!!! bo jak by to było prawdą to pzpn nom do***ie tako kara że głowa boli!!! to był zwykły zbieg okoliczności odpalone race równo ze zgaśnięciem jupiterów!!!!! wiem od jednego człowieka pracującego w klubie że już zostało rozpoczęte dochodzenie w sprawie awarii oświetlenia 

Ostatnio zmieniony 19 mar 2011, o 17:02 przez oiowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
- Rutek2000
- Kontakt:
Bracia z Widzewa wygrali na wyjeździe z Polonią Warszawa 1 do 0, my som na 11 miejscu...tomasz_ pisze:Jestem dumny !!
Dzięki piłkarze !! Najważniejszy mecz sezonu wygrany. Piechowi by sodówka nie uderzyła do głowy to będzie dobrze. Ruch dziś był bardziej dojrzały. Super brawo !! Mamy 3 punkty straty do 5 miejsca)))
A co do tych 5 punktów... duzo meczy jeszcze się nie odbyło...
Pozdro
-
- Kontakt:
Mi sie niy wydaje, że kibice maczali palce w tym gaszyniu świateł... Wcześnij w postach chopcy godali, że na świonach i rudzie tyż coś było niy tak ze stromym, u mie na cwajce tyż światło coś przygasło... Jo jest przekonany, że to zbieg okoliczności, inaczyj tak długo by niy zwlekali z załączyniym światła... pyRsk
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przed meczem gadanie o biletach, teraz o światłach... ehh
Kto kupił bilet to był, a swiatło zgasło bo była awaria.
Koniec tematu
Kto kupił bilet to był, a swiatło zgasło bo była awaria.
Koniec tematu

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tam tysz były jakieś mecze?
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ogach.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tom potwierdzo że awaria była cołkowicie przypadkowo i niezamierzono![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ogach.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tom potwierdzo że awaria była cołkowicie przypadkowo i niezamierzono
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
Ten post nie jest pod gerhata.gerhat pisze:tam tysz były jakieś mecze?
tom potwierdzo że awaria była cołkowicie przypadkowo i niezamierzono
Z artykuju cos mi tu nie pasuje. Jak pamietam wylanczanie jupiterow na stadioie nie jest tak radykalnie jak to nastapilo w piatek. Nagle wszystkie lampy zgasly. Druga sprawa zasilanie jupiterow nie jest w tej samej fazie co Chorzow Batory. Jak bylo widac ze na Klenzowcu jest swiatlo jak i w kierunku dworca tez bylo widac swiatlo.
Sam jestem ciekaw dlaczego to nastapilo. Ale co do karania klubu to jest juz chyba z lekka przesada. Tak samo mozna karac klub za warunki atmosferyczne? Co do podgrzewania plyty to juz chyba ktos z PZPN-u powinien beknac. Wyrzucenie pare ladnych milionow w bloto. Ale to nie tylko Ruch Chorzow musial zakladac to podgrzewanie, a co to daje? To wszyscy widzielismy, i to nie tylko na slasku. Wiele meczy odwolano. Warunki atmoferyczne!
- Kotlet
- Kontakt:
Na Świonach na 2sek nie było prądu w tym samym momencie.
-
- Kontakt:
Mo ktos moze zdjecia lub filmiki z pochodu kibicow z BATOREGO na dworcu jak race odpolili ?

-
- Kontakt:
Mam w szkole żaboli i dzisiaj mieli poprostu spuszczone głowy do ziemi
coś pięknego widzieć te żabskie ryje pełne smutku
zagraj , zagraj jak za dawnych lat
na kolana szczewa 

coś pięknego widzieć te żabskie ryje pełne smutku

zagraj , zagraj jak za dawnych lat