Puchar Polski - sezon 2010 / 2011
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2010 / 2011
Facet zagrał jeden mecz i już go skreślają, ludzie Wam nawet Messi by nie dogodził.
-
- Kontakt:
miedza ewidentnie jakis kompleks masz. Prosze cie uspokoj sie bo robisz sie nudny, zeby nie powiedziec zenujacy.
UN'08
-
Ja powiem tak, że była to najmniej bolesna porażka, od wielu,wielu tygodni, praktycznie szanse na to że wywalczymy ten puchar były nikłe (w półfinale już czekał lech pewnie i wisła i ktoś z dwójki lechia/jagiellonia) na dzisiaj wszystkie drużyny lepsze od nas. Co do samego meczu Peskovic strasznie niepewny. Podoba mi sie Abbott widać że ma umiejętności i coś z niego będzie. Komac dzisiaj bardzo niedokładny. Wyszliśmy w 70% rezerwowym składem więc widać, że chłopcy szykują się na derby.
-
- Kontakt:
Mam rozumieć, że w takim razie taki Janoszka czy Olszar to są już profesorowie futbolu...ruchfans pisze:To nie zawsze świadczy o mądrości napastnika.
Przede wszystkim świadczy...ruchfans pisze:Aczkolwiek świadczy jak najbardziej o zaangażowaniu
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
powiedzialem swoje zdanie ty swoje ,zobaczymy po sezonie kto miał rację no chyba że potrzeba wiecej czasu tak jak z naszą 10.bluemario pisze:Facet zagrał jeden mecz i już go skreślają, ludzie Wam nawet Messi by nie dogodził.
- Patton
- Kontakt:
Generalnie zagralismy dobre spotkanie, skrzydla wymiataly, Olszar z Janoszka blyszczal. Abbott sie rozegra, Peskovic wyrobi. Na Wisle tez gralismy jak rowny z rownym. A to, ze przegrywamy? Trudno... W tym sporcie nie chodzi o to, zeby wygrywac, tylko przegrywac po dobrej grze.
P.S. Tak - jestesmy slabi... Bardzo slabi
P.S. Tak - jestesmy slabi... Bardzo slabi

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdyby Peskovic chycil bala normalnie to by wogole niy bylo tego rzutu roznego...kattowitz pisze:Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.

-
- Kontakt:
psycholog czy jasnowidz??19Cwajka20 pisze:miedza ewidentnie jakis kompleks masz. Prosze cie uspokoj sie bo robisz sie nudny, zeby nie powiedziec zenujacy.
mom kompleks leśny oraz kompleks budynków w niskiej zabudowie pod Garwolinem...
widza, ze coroz bardziej odczuwosz strzał we własno stopa tym transem
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- 19flasteR20
- Kontakt:
Gdyby babcia miala wasy ! Ni ma co gdybac gdyby my pierwsi szczelili tora był by inny szpil.Gdyby Legia grala w piatek a my w niedziela sklad wyjsciowej 11 byłby inny ! Gdyby...moRi95 pisze:Gdyby Peskovic chycil bala normalnie to by wogole niy bylo tego rzutu roznego...kattowitz pisze:Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

-
- Kontakt:
Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?
Zostala konfrontacja z Gornikem , co z tego wyniknie? Doszlo cos do mnie o Fornaliku. Nie wiem co mam sadzic ? Moze chlop tez ma juz tego dosyc. Co zbuduje Fornalik to dzialacze rozpierdola. Pozniej wielkie powiedzmy (wielkie wzmocnienia na miare Niedzielana i Sobiecha) A jakie to widzimy.
Zostala konfrontacja z Gornikem , co z tego wyniknie? Doszlo cos do mnie o Fornaliku. Nie wiem co mam sadzic ? Moze chlop tez ma juz tego dosyc. Co zbuduje Fornalik to dzialacze rozpierdola. Pozniej wielkie powiedzmy (wielkie wzmocnienia na miare Niedzielana i Sobiecha) A jakie to widzimy.
-
- Kontakt:
Równie dobrze możesz powiedzieć że jak by dobrze nasi obrońcy byli ustawieni to by nie było tora. Takie co by było gdyby? W tym meczy Peskovicia nie winię w żadnej z bramek. Wszystkie padły w wyniku błędów w kryciu zawodników Legii.moRi95 pisze:Gdyby Peskovic chycil bala normalnie to by wogole niy bylo tego rzutu roznego...kattowitz pisze:Dobrze ten nasz występ określili komentatorzy - Ruch przyjechał po to by rozegrać mecz - Nic więcej. Do tych fachowców od fusbalu, Abbott nie mioł prawa w pojedynka nic wskórać. Derbich bardzo poprawny mecz rozegroł. Lisowski niestety nie udźwignął ciężaru gry w pierwszej jedenastce. Jakubowski po tak długiej przerwie też na +. Peskowić, no cóż przy bramkach nie mioł nic do powiedzenia więc nie winicie go za przegraną. Ecik to moje najwieksze rozczarowanie sezonu. Jak można roztrwonić taki talent? Olszar , dla mnie ten zawodnik może od jutra już nie grać, nic nie wnosi do gry zespołu. Ogólnie pojechaliśmy do Warszawy żeby odbębnić mecz żeby nie było walkowera.
-
- Kontakt:
syzyfowo robota...Marceli ~Sk~ pisze:Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?

-
- Kontakt:
A tak poważnie to wierzysz tym ciulom z TVN czy żartujesz?Marceli ~Sk~ pisze:Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?
- 19flasteR20
- Kontakt:
kattowitz pisze:A tak poważnie to wierzysz tym ciulom z TVN czy żartujesz?Marceli ~Sk~ pisze:Fajnie spada sie na ziemie? Nie? Ostatnie wielkie achy , ze, forma w Jankowskim, Piech rosnie, ktos nawet zaczal porownywac jego do Niedzielana i Sadloka. Teraz co?
cyt. z 90 min. pisze: ZL napisał - 15 marca 2011, 20:38:06 - aeeo47.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten TVN to tak nieobiektywny jest, że myślałem, że im tam spuszcza się w trakcie meczu na koszulki.
Niech zrozumieją, że nie tylko kibice Legii siedzą przed tv. Jeżeli by (odpukać) udało im się wygrać przetarg na ekstraklasę to będzie katastrofa. WON amatorzy!!!
W koncu grali na stadionie iti wiec spuszczanie obowiazkowe 90 min o jednym klubie.

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska