Nowi pilkarze w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kurczak1920

#376 Post autor: kurczak1920 » 23 sie 2004, o 06:25

niestety takich transferów jest więcej, przecież już chyba dwa razy pisano o jakichś Słowakach, a wynika choćby wogóle ich nie było, czy to troche tak nie było że po meczu ze szczakowianką po prostu było trzeba niby jakieś zmiany przeprowadzić. Choć z drugiej strony jak by to miałyby być słąbi zawodnicy to takie transfery nie mają sensu.

Morris
Kontakt:

#377 Post autor: Morris » 24 sie 2004, o 13:19

A pamiętacie jeszcze tego grajka - fanatyka? :

onet.pl: "Gruzin w Widzewie

Widzewscy działacze nie zwalniają transferowego tempa. Wczoraj z drużyną z al. Piłsudskiego trenował kolejny nowy piłkarz - 22-letni napastnik z Gruzji Lasha Rechwiaszwili.

Zawodnik grał już w Polsce i reprezentował barwy Ruchu Chorzów. Występował także w Lokomotiwie Tbilisi"

Szkoda że tak szybko wyparował z Chorzowa, może w Widzewie pokaże na co go stać, a myślę że stac na wiele.

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#378 Post autor: KOCHŁOWICE » 24 sie 2004, o 13:47

Widzew zrobił błąd , przeciez on juz pokazal w Ruchu co umi
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#379 Post autor: spyru » 26 sie 2004, o 16:35

Dzisiaj w DZ i Sporcie pisze że lada dzień w Ruchu ma sie zjawić trzech Jugoli, z kolei przedwczoraj czytałem że Kolasa podejmie treningi w Ciderlandzie :?

pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

kurczak1920

#380 Post autor: kurczak1920 » 26 sie 2004, o 17:45

ciekawe co będą warte, ale jakoś się wydaje, że gwiazdy to to nie będą, ale może na nasze warunki będą wzmocnieniem, coby jeden coś potrafił to by już było coś

kibic1920

#381 Post autor: kibic1920 » 26 sie 2004, o 18:39

Jeden z tych pilkarzy ma tych napastnikiem i bardzo dobrze.
Mario ma już swoje lata, a Cwielong może odejść w każdej chwili co było już możliwe przed tym sezonem dlatego jeden napastnik by sie nam przydal. Pomoc narazie jest jak na II lige mocna ( skrzydła z Bartosem i Smarzyńskim wygladaja imponująco) a środek z Błarzejewskim Bizackim i Toborkiem też nieżle tymbardziej ze Toborka w podstawowej jednenastce w przyszłości ma zastąpić Mrózek.
Obrona to nasz najsłabsza formacja i dobrze by było gdyby choć jeden z tych piłkarzy był dla nas wzmocnieniem. Wróci Balul, na wiosne Moskit i bedzie dobrze :D Tymbardziej że zimą czekają nas kolejne wzmocnienia.
Niewiem jak jak wy ale mi się wydaje że Mizia już nam za bardzo nie pomoże i powinien po tym sezonie zakończyć kariwre i zająć się czymś w klubie.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#382 Post autor: vahanara » 26 sie 2004, o 23:06

Mizia po meczu w Jaworznie zakończył karierę i zajął się "czymś" w klubie...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#383 Post autor: L_M » 27 sie 2004, o 10:03

Mizia po meczu w Jaworznie zakończył karierę i zajął się "czymś" w klubie...
a dokladnie jest odpowiedzialny za zbieranie informacji o rywalu (cos w stylu banku informacji) i szukaniem mlodych talentow. Jest w sztabie szkoleniowym i zasiada na lawce, a w protokole byl wpisany jako lekarz ;)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#384 Post autor: spyru » 27 sie 2004, o 11:09

Dragan Cyrnomarković, 30-letni obrońca, ostatnio grający na Węgrzech (cztery sezony spędził w Ferencvarosu Budapeszt, w ostatnim sezonie grał w klubie z Gyoru)
Vladimir Madar, 25-letni rozgrywający - wychowanek Crveny Zvezdy Belgrad, ostatnio grał w Pasos na Cyprze
Vladimir Nenadić, 32-letni napastnik, który w przeszłości grał w klubach niższych lig w Portugalii i Grecji, a ostatnio strzelał bramki dla pierwszoligowej drużyny z Novego Sadu (Bośnia i Hercegowina).
Oby byli wzmocnieniem. Szczególnie obrońca i pomocnik jest potrzebny. Nazwy klubówe w których grali robą wrażenie: Ferencvarosu Budapeszt, Crvena Zvezda Belgrad. Pożyjemy, zobaczymy

kibic1920

#385 Post autor: kibic1920 » 27 sie 2004, o 15:12

vahanara pisze:Mizia po meczu w Jaworznie zakończył karierę i zajął się "czymś" w klubie...
To tego niewiedziałem, aż wstyd sie przyznać :lol: ale naszczescie w trakcie meczu ze Sciekowianką nie było mnie w Polsce może dlatego jakos ta informacja mnie omineła :wink:
Zastanawaim sie tylko czy ten napastnik bedzie nam potrzebny ( ze względu na wiek ma juz 32 lata ) Mario narazie gra z Ćwielongiem a Biza walczy o miejsce w ataku wiec bedzie emu nowemu ciezko.
Mam jednak nadzieje że w Chorzowie pojawią sie nowi zawodnicy i bardzo chcialbym sie mylic co do tego napastnika.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#386 Post autor: HKSADIK » 27 sie 2004, o 17:07

-Dragan Cyrnomarković, 30-letni obrońca, ostatnio grający na Węgrzech (cztery sezony spędził w Ferencvarosu Budapeszt, w ostatnim sezonie grał w klubie z Gyoru)

- Vladimir Madar, 25-letni rozgrywający - wychowanek Crveny Zvezdy Belgrad, ostatnio grał w Pasos na Cyprze

- Vladimir Nenadić, 32-letni napastnik, który w przeszłości grał w klubach niższych lig w Portugalii i Grecji, a ostatnio strzelał bramki dla pierwszoligowej drużyny z Novego Sadu (Bośnia i Hercegowina).

No napewno to ciekawi piłkarze,którzy mogą sie w Ruchu spraedzić!!Najbardziej potrzebni są ci dwaj pierwsi piłkarze:Cyrnomarković(obrońca) i Madar(rozgrywający).Ale napastnik też sie nam przyda!!!Oby tylko dobrze wkomponowali sie w zespół!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#387 Post autor: spyru » 27 sie 2004, o 17:28

HKSADIK napisałeś w zaadzie to samo co ja :lol: :lol: :lol:
Czytasz w mych myślach 8)
Pozdro

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#388 Post autor: HKSADIK » 27 sie 2004, o 17:42

spyru :piwo: no fakt napisałem to samo :D Pozdro

Marek Nowak
Kontakt:

#389 Post autor: Marek Nowak » 29 sie 2004, o 20:21

No zostaly jeszcze 2 dni , nie lepiej zalatwic Kolase .Przynajmniej wiemy co momy .

-Marek-

#390 Post autor: -Marek- » 31 sie 2004, o 12:31

dzis zamykane jest okno transferowe,to raczej juz zadnych wzmocnien nie bedziemy mieli :(

ODPOWIEDZ