chciolech niy pisac, ale wg mie Straka zagrol bardzo dobrze
do Zienczuka sie zgodza... brakuje szybkosci i refleksu jak na skrzydlowego
co do meczu, to brama na 2-1 stracismy za 'nadaktywnosc' Piecha - wiem, ze to glupio brzmi, i dobrze, ze tak walczy... ale faule napastników niestety tak sie koncza - na szczescie wynik utrzymany
gra niezlo - oby w deRby tak samo, a po drodze awans do 1/2 PP
to co Piech zagrol dzis to jest niemozliwe... wiela razy objechol obronców... i te podanie do Grzybka (kery tys dobrze)
Abbott tez mi sie podobo, mimo, ze tak malo grol
jo dzis pochwola Szyndrowskiego, zanim ktos go zgnoi - chop zagrol 4 mecz i 4 na inny pozycji (def.pomocnik, srodek obroy, prawo i lewo obrona) - dzis w miara ok - czasami fajnie na wyprzedzenie wlaziyl... z grozniejszych akcji to ros przepuscil Wrobla w pierwszej polowie, ale Matko efektownie obronil
w razie nieobecnosci Grodzickiego, nie zdziwia sie jak Matko zostanie kapitanem - mo chaRakteR... przy bramie nic do powiedzenia
a jesli chodzi o interwencje to zdecydowanie najbardziej efektowne w calej lidze...
edit: jednak nie zdarzylch... brawo
3-puk. sa, Ale zachwycony atakiem nie jestem. Jankowski duzo lata ale bez efektu. Piech to jakis grajek nieobliczalny. Dla niego plusik za podanie do Grzyba i druga bramka. Co do Grzyba - to tylko ten czlowiek walczy mimo swojego juz wieku, a gdzie sa mlodzi?
jakby nie taki lotajacy Jankowski, to Piech by za duzo niy pogrol - tak samo jak S&N... Niedzielan na poczatku lotol, a tory szczylol Sobiech... potem sie poznali na Sobiechu, to sie wiecej miejsca Wtorkowi zrobiylo i potem on szczylol