Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
Niy no Scypion niy przesadzej.To niy puchar w srodku tydnia.
Jo myśla 6500
Z resztom koniec rozkminy,niych kozdy idzie i zoboczy. Do uwidzynio po połedniu.
Jo myśla 6500
Z resztom koniec rozkminy,niych kozdy idzie i zoboczy. Do uwidzynio po połedniu.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
a jo myśla że bydzie 3,500 ale bydymy pisac że 6500
- Patrykk
Fatra chiciołech wyciągnąć na szpil(kiedyś jeździł na wszystkie), ale jak usłyszoł o jakiś kartach, które trzeba wyrobić to odpuścił. Są kibice, którzy w sezonie chcą iść na jeden/dwa lepsze mecze w rundzie, w dodatku przy dobrej pogodzie i takich własnie kibiców potraciliśmy przez karty.
Nie wiem też kto wpadł na genialny pomysł, by karać za internetową propagandę mobilizowania się na mecz. Jest udowodnione, że odpowiednia propagnda przynosi sukces, niestety niektóre mądre głowy z tego forum myślą inaczej. Propaganda jest jak reklama! Im więcej o tym mówisz tym więcej ludzi się nakręca. Na mnie i na wielu z tego forum to nie działa, jednak są osoby które tego potrzebują!
We wtorek wyjazd na Legię i zaledwie dwie strony w temacie. SKANDAL! Tam powinno być już z 10 stron. Jedziemy na nowy stadion, jedziemy na Legię, gramy wysoko w PP, musi być nas więcej niż szczew - ile jeszcze trzeba argumentów??? A tu cisza! Zakaz internetowego motywowania i przez to ileś tam osób mając kasę i wolne odpuszcza, bo po co jechać na drętwy wyjazd w 200osób???
Sami sobie zabijamy frekwencję!
Tak samo z zakazem pisania na tematy chuligańskie. Nie chodzi mi o pisanie elaboratów, ale jedna osoba w temacie kibicowskim mogłaby wrzucić info w jednym zdaniu, że np. szczewa rozjechane w proporcjach 80x100 na naszą korzyść. Dla wielu z nas jest to jasne i wiemy o takich sprawach od innych, jednak jest wielu młodych, którzy nie mają dostępu do neta, nie mają znajomych w szeregach h, a taka informacja może ukształtować, czy podbudować psychikę nastolatka np. z Katowic w znacznym stopniu, wierzcie mi!
Podsumowując: sami również takimi działaniami zabijamy sobie frekwencję!
Nie wiem też kto wpadł na genialny pomysł, by karać za internetową propagandę mobilizowania się na mecz. Jest udowodnione, że odpowiednia propagnda przynosi sukces, niestety niektóre mądre głowy z tego forum myślą inaczej. Propaganda jest jak reklama! Im więcej o tym mówisz tym więcej ludzi się nakręca. Na mnie i na wielu z tego forum to nie działa, jednak są osoby które tego potrzebują!
We wtorek wyjazd na Legię i zaledwie dwie strony w temacie. SKANDAL! Tam powinno być już z 10 stron. Jedziemy na nowy stadion, jedziemy na Legię, gramy wysoko w PP, musi być nas więcej niż szczew - ile jeszcze trzeba argumentów??? A tu cisza! Zakaz internetowego motywowania i przez to ileś tam osób mając kasę i wolne odpuszcza, bo po co jechać na drętwy wyjazd w 200osób???
Tak samo z zakazem pisania na tematy chuligańskie. Nie chodzi mi o pisanie elaboratów, ale jedna osoba w temacie kibicowskim mogłaby wrzucić info w jednym zdaniu, że np. szczewa rozjechane w proporcjach 80x100 na naszą korzyść. Dla wielu z nas jest to jasne i wiemy o takich sprawach od innych, jednak jest wielu młodych, którzy nie mają dostępu do neta, nie mają znajomych w szeregach h, a taka informacja może ukształtować, czy podbudować psychikę nastolatka np. z Katowic w znacznym stopniu, wierzcie mi!
Oberschlesien Erwache !!!
-
- Kontakt:
tauzen1920 wystarczy wejsc pozniej na strone http://www.ekstraklasa.org" onclick="window.open(this.href);return false; i sprawdzic jaka byla frekwencja.Powiedzcie mi po co ta daremna gadka i wrozenie z fusow gdybanie , domniewywanie itp. ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A taki problem do ciebie wziąć od fatra dowód i wyrobić mu ta karta? Zaraz kupić mu bilet i powiedzieć - suchej ojczulku - tu masz karta i bilet, w sobota jadymy na szpil.Patrykk pisze:Fatra chiciołech wyciągnąć na szpil(kiedyś jeździł na wszystkie), ale jak usłyszoł o jakiś kartach, które trzeba wyrobić to odpuścił. Są kibice, którzy w sezonie chcą iść na jeden/dwa lepsze mecze w rundzie, w dodatku przy dobrej pogodzie i takich własnie kibiców potraciliśmy przez karty.
Ale nie, lepiej nic nie zrobić ino beczeć przez pół strony jakie to te karty są straszne.
A może lepiej popatrzeć na to z drugiej strony - ojciec może pomyśli tak - jak już żem se wyrobił ta karta, bo chciołech iść na Górnik, to może ją jeszcze wykorzystam i na Polonii i następnych szpilach, no bo jak żech już zainwestował to niech korzystam!
Da się inaczej myśleć? Da się!!!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Patrykk
A wyobraź sobie, że tak chcę zrobić. Chodziło mi tylko o pokazanie reakcji fatra, kiery jest wygodny i sam w życiu by karty nie wyrobił:) Ogląda mecze na C+ albo na meczyki.pl i mu to styknie. I takich kibiców tracimy.
Bardziej chodziło mi o pokazanie jakie problemy mają pikniki odwiedzające nasz stadion w przypadku kupna biletu. Sam wyrabiając kartę i wchodząc na druga połowę widziałem i słyszałem kilaknaście osób które wkurwione poszły do domu, pytanie czy jeszcze wrócą??? A co z typowymi pikniolami, którzy nie mają nikogo z rodziny który ich zmobilizuje, podpowie jak wyrobić kartę, czy zrobi to za nich? Mozna powiedzieć, że wszystko jest jasno napisane i jak nie chcą niech nie przychodzą, tylko że to własnie takie pikniole zrobiły nam frekwencję na WDŚ
Tak czy inaczej karty bardzo obniżyły frekwencję i to jest jeden z powódów że jest nasz 5 tyś
Bardziej chodziło mi o pokazanie jakie problemy mają pikniki odwiedzające nasz stadion w przypadku kupna biletu. Sam wyrabiając kartę i wchodząc na druga połowę widziałem i słyszałem kilaknaście osób które wkurwione poszły do domu, pytanie czy jeszcze wrócą??? A co z typowymi pikniolami, którzy nie mają nikogo z rodziny który ich zmobilizuje, podpowie jak wyrobić kartę, czy zrobi to za nich? Mozna powiedzieć, że wszystko jest jasno napisane i jak nie chcą niech nie przychodzą, tylko że to własnie takie pikniole zrobiły nam frekwencję na WDŚ
Tak czy inaczej karty bardzo obniżyły frekwencję i to jest jeden z powódów że jest nasz 5 tyś
-
- Kontakt:
Powiedz o czym Ty piszesz i do kogo mosz pretensje. Do zarządu Ruchu, do pzpn-u, do Ekstraklasy S.A. Do kogo kierujesz te smuty. Bo jo nie mom pojęcia.Patrykk pisze:A wyobraź sobie, że tak chcę zrobić. Chodziło mi tylko o pokazanie reakcji fatra, kiery jest wygodny i sam w życiu by karty nie wyrobił:) Ogląda mecze na C+ albo na meczyki.pl i mu to styknie. I takich kibiców tracimy.

- m-p
- Kontakt:
Jakie problemy ,czy ty widzisz co piszeszPatrykk pisze:A wyobraź sobie, że tak chcę zrobić. Chodziło mi tylko o pokazanie reakcji fatra, kiery jest wygodny i sam w życiu by karty nie wyrobił:) Ogląda mecze na C+ albo na meczyki.pl i mu to styknie. I takich kibiców tracimy.

-
- Kontakt:
w 100% sie zgadzomPatrykk pisze:Fatra chiciołech wyciągnąć na szpil(kiedyś jeździł na wszystkie), ale jak usłyszoł o jakiś kartach, które trzeba wyrobić to odpuścił. Są kibice, którzy w sezonie chcą iść na jeden/dwa lepsze mecze w rundzie, w dodatku przy dobrej pogodzie i takich własnie kibiców potraciliśmy przez karty.

tela ze karty to juz niy jest problem (co do Twojego drugigo postu) kart jest wyrobionych 13 tys a kaj som Ci ludzie?
trzeba znajomych nakryncac i tela, jo kumplowi trulek dupa ponad miesionc, dziyn w dziyn, i wkoncu sie zgodzil. A wiycie czymu? bo obejzyl zapowiedz derbow! To jest dowod ze obilizacja jest potrzebno w Chorzowie!
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
Jo wiem jedno ten kto chce jeżdzić na szpile to bedzie jeżdził a ten kto nie chce jeżdzić to nie bedzie jeżdził i nie ma co ciągnąc tematu i udowadniać na forum niech każdy paczy na siebie i wyciągnie wnioski z serca dla swego klubu i wtedy widać kto naprawde kocho klub. Jo się już rozgrzewom przed meczemm-p pisze:Jakie problemy ,czy ty widzisz co piszeszPatrykk pisze:A wyobraź sobie, że tak chcę zrobić. Chodziło mi tylko o pokazanie reakcji fatra, kiery jest wygodny i sam w życiu by karty nie wyrobił:) Ogląda mecze na C+ albo na meczyki.pl i mu to styknie. I takich kibiców tracimy.
Tak czy inaczej karty bardzo obniżyły frekwencję i to jest jeden z powódów że jest nasz 5 tyś? Niedługo bedzie rok jak wiadomo o kartach, kto miał zrobić to zrobił. Jak ci Polska kazała wyrobić nowy dowód to też tak marudziłeś? Założe sie ze mimo wszystko poszedłeś go załatwić bo ci był potrzebny. Podobnie jest z kartą. Komu jest potrzebna to sobie zrobi a komu nie to zawsze znajdzie powod aby to olać i popatrzeć na C+ lub meczyki...

- Patrykk
Karty na takich a nie innych zasadach wprowadzilismy jako pierwsi, jak jeszcze nie były wymagane. Zrobiono to mało profesjonalnie, ponieważ wielu kibiców stało w długich kolejkach i wielu się zraziło. Jak do tego dołożyć brak wyników, brak propagandy, o ktorej napisałem w pierwszym poście to macie odpowiedź dlaczego nas tak mało na meczach. Dla mnie karty nie są problemem, chciałem napisać że mogą być problemem dla np. mojego fatra i wielu mu podobnych. Ogólnie chciałem zwrócić uwagę na zakaz forumowej propagandy. Jak dla mnie to powinno tu huczeć od namawiania pójścia na mecz. Tu na forum, na gg, poprzez sms-y itd. Myślę, że 2000 byłoby nas więcej na szpilu. Tak w ogóle, to była to odpowiedż na pytanie kogoś wyżej dlaczego będzie nas dziś znowu 5 tysięcy.
Porównanie z dowodem jest z dupy wzięte, bo jest wielu pikoli, którz bez szpilu się obejdą, bez dowodu raczej mieliby cięzko.
Porównanie z dowodem jest z dupy wzięte, bo jest wielu pikoli, którz bez szpilu się obejdą, bez dowodu raczej mieliby cięzko.
-
- Kontakt:
Powiedzmy sobie szczerze, KK nie są jakąkolwiek przeszkodą. Znom wielu tzw. kibiców Ruchu którzy kiedyś łazili na C6 ale przestali a szpile oglądają w C+, internecie w laciach przed TV z piwkiem w ręku i to nie przez KK tylko z lenistwa. Oczywiście są "zagorzałymi" fanatykami Naszego klubu i nic se nie dają powiedzieć, że osobiście nie meldują się na meczach przy C6 bo po prostu tak jest im wygodniej. Jasne że wielu z nich raz do roku zameldują się na WDŚ bo to "obowiązek" pobluzgać na szczewa i na tym ich aktywne kibicowanie się kończy powracając przed ekran TV. Powiedzcie że tak nie jest i czy też nie znocie takich "dupnych" kibiców Ruchu.
-
- Kontakt:
Tak tylko , ze kazdy klub ma takich kibicow i mniej wiecej tyle samo ich jest procentowo w stosunku do ogolu.Wy tutaj narzekacie a pod wieloma kasami dzisiaj spore kolejki po bilety.Zobaczymy czy to oznacza , ze tak wolno je sprzedaja czy , ze ludzie jak zaswiecilo slonce i nie jest tak prosto sie na meczu rozchorwac ruszyli dupska 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
- Patrykk
A właśnie że dla takich kibiców, o których piszesz są problemem. Dla nich problemem też jest np. to że bilet kosztuje 25zł, że nie ma dachu itd. Gdyby wyrobienie karty można było zrobić np. przez internet, a bilet za siedzenie na tym kurniku kosztował 10 zł, stadion byłby pełny co mecz. Straszne ale prawdziwe.
-
- Kontakt:
Nie zgodzę się. Dla nich choćbyś zrobił darmowy wjazd na C6 to i tak by nie przyszli no chyba żebyś im na krytej doł fotel, beer do ręki i oczywiście przywiózł ich tam i z powrotem do dom. Ale powiedz im że tak naprawdę nie są kibicami Ruchu to zaroz dupno obraza. Przeca oni by dali się za Ruch pochlastać. Mają szalik, wszystko wiedzą co w trowie piszczy z forum a nawet potrafią ponarzekać jak to chujowo wyglądo frekwencja na C6 z pozycji fotela przed TV. Eksperci i analitycy.Patrykk pisze:A właśnie że dla takich kibiców, o których piszesz są problemem. Dla nich problemem też jest np. to że bilet kosztuje 25zł, że nie ma dachu itd. Gdyby wyrobienie karty można było zrobić np. przez internet, a bilet za siedzenie na tym kurniku kosztował 10 zł, stadion byłby pełny co mecz. Straszne ale prawdziwe.