Podziękujmy PAnu Wojewodzie za niedopuszczenie stadionu
- wolfik
- Kontakt:
Mleczko zostaje, pisze o tym GWatomic pisze:Co dalej z Prezesem Mleczko? Jego rezygnacja napewno nie zostanie przyjeta, co?
"Ostatecznie inspektor dopuścił do użytku tylko murawę. - Wcześniej musiałem podpisać dokument, że na pewno nie odwołam się od decyzji inspektora wojewódzkiego. Podjąłem decyzję sam, bez konsultacji z zarządem, dlatego teraz podaję się do dymisji - mówił już po spotkaniu Stefan Mleczko, prezes klubu. Dymisja nie została przyjęta."
sam fakt postawienia takiego ultimatum pokazuje że było by sie od czego sie odwoływać :roll:
-
- Kontakt:
A mi sie wydaje, ze to nawet nie chodzi o to ze on jest z sosnowca. Moim zdaniem to jest piekna proba wymuszenia lapowki. Po prostu zaplaci sie zlodziejowi to dopusci stadion, nie zaplaci to zawsze sie znajdzie jakos pierdoła, przez ktora mozna niedospuscic stadionu.
Takich to juz niestety mamy rzadzacych
Wysylanie maili wydaje mi sie ze nie pomoze, jak juz to wysylanie kopert, najlepiej z jak najwieksza iloscia gotowki :twisted:
Aha i proponuje nie grozic tu mu niczym, bo to tez moze zostac wykorzystane, przeciwko kibicom Ruchu. Zawsze bedzie mozna pedziec, ze kibice na forum groza wladza panstwowym spaleniem auta,czy czyms innym, wiec pokazuje to, ze wsrod kibicow nie ma normalnych. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to absurdalne, ale czy za wysokie 2 stopnie nie sa tak samo,albo nawet bardziej absurdalne?
Takich to juz niestety mamy rzadzacych

Aha i proponuje nie grozic tu mu niczym, bo to tez moze zostac wykorzystane, przeciwko kibicom Ruchu. Zawsze bedzie mozna pedziec, ze kibice na forum groza wladza panstwowym spaleniem auta,czy czyms innym, wiec pokazuje to, ze wsrod kibicow nie ma normalnych. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to absurdalne, ale czy za wysokie 2 stopnie nie sa tak samo,albo nawet bardziej absurdalne?
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pisanie maili może niczego nie da, ale trzeba cos robic, musi być o tym przekręcie głosno.Ja już temu gnojowi wysłalem z 10 listów i będe pisał dalej. trzeba zjednoczyć ślaskie srodowisko piłkarskie przeciwko czerwonemu pomiotowi, liczymy na śląskich(i nietylko) dziennikarzy i działaczy sportowych. Mam nadzieje że Antek Piechniczek jako członek Sejmiku Śląskiego zabierze w tej skandalicznej sprawie głos.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z dzisiejszego Sportu za naszą stroną:wojt pisze:Wysłałem również maila do Piechniczka z prośbą o zajęcie stanowiska.
- To skandal i wielkie nieporozumienie i niczym nie potrafię wytłumaczyć oraz nie przyjmuję argumentów strony, którazdecydowała się na zamknięcie stadionu - stwierdził obserwujący ten mecz trener, Antoni Piechniczek.
- Prawie wszystkie stadiony włącznie z Legią, powinny być zamknięte. Nie lubię nadgorliwców, którzy za wszelką cenę wychodzą przed szereg i tak to oceniam. Władze sejmiku Śląskiego nie popierają tego stanowiska.
- Patton
- Kontakt:
No tak - Sosnowiec przejmuje paleczke na O/S... i gdzie Ci wszyscy tak kochajacy polske, ojczysty kraj? Otto Bismarck mial 100% racji - z tym narodem nie trzeba prowadzic wojny, wystarczy pozwolic im samym rzadzic!!! Wykoncza wszystko.... I dlatego nienawidze tego kraju.... :lol: :lol: Oberschlesien!!!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Oto artykuł z dzisiejszego "Spotu"
http://kiosk.sports.pl/iso_sport/pilka_nozna_8.htm
ja tylko przytocze mały fragment:
http://kiosk.sports.pl/iso_sport/pilka_nozna_8.htm
ja tylko przytocze mały fragment:
- Podjęliśmy taką decyzję, bo organizacja meczu zagraża zdrowiu kibiców i nie mamy wątpliwości, że ta decyzja jest słuszna - przekonuje Alicja Podgórska, dyrektor Śląskiego Wojewódzkiego Inspektoratu Nadzoru Budowalnego. - Wiem w jakim stanie są nasze stadiony i stąd też powiatowi inspektorzy już otrzymali instrukcje o wizytacjach na tych obiektach.
- A była pani kiedykolwiek na stadionie Ruchu?
- Nie byłam...
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- wolfik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: