Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
te Rozum wy co najwyżej możecie isc na Telekrupniok co to Mazur go poleco
-
- Kontakt:
Okno zamknięte, skład dopięty, Argentyńczyk to utopia. Jednym słowem: ZAMKNĄĆ TEMAT!
Dziękuję, dobRanoc
Dziękuję, dobRanoc

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
czyli gheorge hagi klamal z wujkiem Maradonny....
przydałby się jeszcze pomocnik, no ale jak nie ma to trudno. walczyć chopy !
btw. znalazlem przypadkowo, ciekawego gracza napastnika(wiek ok), ktory w czerwcu bedzie wolny. byl reprezentanem mlodziezowym Francji a takze seniorow Kongo. grał w OM, Lille, St.Etienne, lidze miszczow i p.uefa. Troche goli naszczelał, i to w nie byle jakim klubie i lidze. ja go kojarze. obecnie gra w 2lidze(słaba) - gdyby ktoś z ZARZĄdu był zainteresowany, personalia mogę podac na pw
dziękuje. dobRanoc.
przydałby się jeszcze pomocnik, no ale jak nie ma to trudno. walczyć chopy !

btw. znalazlem przypadkowo, ciekawego gracza napastnika(wiek ok), ktory w czerwcu bedzie wolny. byl reprezentanem mlodziezowym Francji a takze seniorow Kongo. grał w OM, Lille, St.Etienne, lidze miszczow i p.uefa. Troche goli naszczelał, i to w nie byle jakim klubie i lidze. ja go kojarze. obecnie gra w 2lidze(słaba) - gdyby ktoś z ZARZĄdu był zainteresowany, personalia mogę podac na pw

dziękuje. dobRanoc.
-
- Kontakt:
co ty! on jest tak pewny jak 1.5 mln zł na transfery!!!Elmer pisze:Okno zamknięte, skład dopięty, Argentyńczyk to utopia.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Niebieski Abbott hehe:)wywiad z Abbottem pisze:A Jeśli chodzi o twoją wiedzę na temat Ruchu Chorzów?
- o „Niebieskich” wiem bardzo dużo. To najbardziej zasłużony i utytułowany klub w Polsce.
W takim razie zróbmy mały test wiedzy na temat „Niebieskich.
- Hm, a będzie trudny?
Jeśli znasz historię „Niebieskich” z pewnością dasz sobie radę. Pierwsze pytanie, w którym roku został założony Ruch?
- Hm… (chwila zastanowienia, uśmiech – red). Wiem, to był 1920 rok!
Brawo. A który z piłkarzy Ruchu szczyci się największą liczbą goli w ekstraklasie?
- Taki znany pan o imieniu na literę „G”, który osiągał sukcesy zaraz po wojnie… Jak się nazywa?
Gerard Cieślik
- Tak, dokładnie. Miałem to nazwisko na końcu języka.
Ile mistrzowskich tytułów zdobył Ruch Chorzów?
- 14 i mam nadzieję, że to nie koniec osiągnięć Ruchu
Batory Fans
-
kto uwaza, ze w sondzie na opinie transferow: "wysmienite" - glosowali szczewiacy, a na "bardzo dobre" - zarzad i reszta ktorym to z gory narzucono? prosze podniesc reke, nacisnac przycisk. dziękuje 

-
- Kontakt:
Ci co byli u nas na testach jeden za słaby drugi za drogi jak strzelaja w pierwszym meczu Borovicianin i Drozdowicz
-
- Kontakt:
Do nos też doszedł napadzior, ale przy 3:1 do przeciwnika to nie była pora go wpuścić, więc jak mioł sie wykazać w 5 minut...--Marek-- pisze:Ci co byli u nas na testach jeden za słaby drugi za drogi jak strzelaja w pierwszym meczu Borovicianin i Drozdowicz

-
- Kontakt:
Wiem ale taki Borovicianin co strzela bramki by sie przydal
-
no i ciekawe czy działacze zamierzają dosypać do worka ?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale po co aby grał ogony?
-
- Kontakt:
obawiam się, że bedziemy scootera jeszcze długo ogladać. Nykiel może miec problem z wyjściową jedenastką z uwagi na kończący sie kontrakt. Jak się mylę, to poprawcie, ale to chyba on ma tego super menago.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
jest Djokic, jest Derbich - lepsi od Szyndrowskiego i Bronowickiego na dziś i myśla że dostaną szansa z gks. A jak nie to zmiany, zmiany, zmiany i to nie w 70 minuciescaneRboy pisze:obawiam się, że bedziemy scootera jeszcze długo ogladać. Nykiel może miec problem z wyjściową jedenastką z uwagi na kończący sie kontrakt. Jak się mylę, to poprawcie, ale to chyba on ma tego super menago.

-
- Kontakt:
no niby tak, ale jak dla mnie Nykiel jest zawodnikiem, który robi różnicę, szczególnie wtedy, gdy drużyna z obrony przechodzi do ataku.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
bezapelacyjnie, ponoć już jest coraz lepiej z nim. Pozostaje kwestia w jakiej jest naprawde formie..?scaneRboy pisze:no niby tak, ale jak dla mnie Nykiel jest zawodnikiem, który robi różnicę, szczególnie wtedy, gdy drużyna z obrony przechodzi do ataku.