4.03.2011 r. godz. 20:00 Wisła-Ruch -piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: 4.03.2011 r. godz. 20:00 Wisła-Ruch -piłkarsko
Ludzie, sobota - idzcie do wodopoju. Grali dobrze, niestety zadecydowała wczorej beznadziejna dyspozycja Bronowickiego, 2 konkretne błędy i słaba dyspozycja Szyndrowskiego. Do tego chaotyczne poczynania Zieńczuka.
Fornalik widząc takie sytuacje MUSI wcześniej robić zmiany, bo do tej pory wcześniejsze zmiany były na skutek fauli.
Zamiasta Zieńczuka od początku wystawić Piecha i gromy dwoma napadziorami z Jankowskim. Za Bronowickiego Djokic, który groł dobrze i nie zgodza się z opiniami innych + Derbich za Szyndrowskiego.
W zależności od gry zmiany od 50-60 minuty, co by mieć czas na analiza ustawienia przeciwnika po przerwie.
Po poprawie tego, a myśle, że trener doskonale o tym wie, z takim zaangażowaniem jak wczorej 7-my plac momy w zasiegu, a Bełchatów i żaboli rozpykomy.
Przypomna słowa trenera, że drużyna powinna wkrótce pokozać błysk - i pokozała, nie poszło to w parze z wynikiem, ale to było widać, co potwierdzili w c+ podczas transmisji...
Stanowczor nie zgadzom sie z jakimikolwiek transparentami, nie tędy droga, to nie jest motywacja ino płytko fanaberia pseudo kibica...
Fornalik widząc takie sytuacje MUSI wcześniej robić zmiany, bo do tej pory wcześniejsze zmiany były na skutek fauli.
Zamiasta Zieńczuka od początku wystawić Piecha i gromy dwoma napadziorami z Jankowskim. Za Bronowickiego Djokic, który groł dobrze i nie zgodza się z opiniami innych + Derbich za Szyndrowskiego.
W zależności od gry zmiany od 50-60 minuty, co by mieć czas na analiza ustawienia przeciwnika po przerwie.
Po poprawie tego, a myśle, że trener doskonale o tym wie, z takim zaangażowaniem jak wczorej 7-my plac momy w zasiegu, a Bełchatów i żaboli rozpykomy.
Przypomna słowa trenera, że drużyna powinna wkrótce pokozać błysk - i pokozała, nie poszło to w parze z wynikiem, ale to było widać, co potwierdzili w c+ podczas transmisji...
Stanowczor nie zgadzom sie z jakimikolwiek transparentami, nie tędy droga, to nie jest motywacja ino płytko fanaberia pseudo kibica...
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
miast pisac transy Szyndrowskiemu, napiszcie lepiej Mosorowi, kazdy wiedzial ze to slaby grajek, polowa forum o tym pisala, a mysmy go wzieli, sam sie do nas nie pchał, gra na swoim poziomie, slaby i tyle wine ponosi ten kto go kupil do klubu! Mialy byc wzmocneinia nie sa nawet uzupelnienia. Zreszta wczoraj to akurat Bronowicki zagral znacznie ale to znacznie gorzej od Szyndrowskiego.
--> Buger -> silnym klubem to bylismy przed wojna wrecz nawet potega, dzisiaj jestesmy slabym organizacyjnei klubem, jednym z najslabszych w lidze, najmniej w niej placacym (procz Polonii Bytom) wiec mamy takich pilakrzy na jakich nas stac, oddanych kibicow tez mamy jedynie na internecie bo juz na stadionie tego nie widac...zostala jedynie tradycje
--> Buger -> silnym klubem to bylismy przed wojna wrecz nawet potega, dzisiaj jestesmy slabym organizacyjnei klubem, jednym z najslabszych w lidze, najmniej w niej placacym (procz Polonii Bytom) wiec mamy takich pilakrzy na jakich nas stac, oddanych kibicow tez mamy jedynie na internecie bo juz na stadionie tego nie widac...zostala jedynie tradycje

Ostatnio zmieniony 5 mar 2011, o 10:55 przez Raul22, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dokładnie Cwajka, wczorej to podkreśliłech, chodzi nos garstka na C6 a niy którzy majom dużo do godanio i wiedzom najlepi kogo cza wy***rdolić z klubu19Cwajka20 pisze:jestem ciekawy ile tych prawdziwych kibicow chodzi na mecze, a ilu pi***oli smuty na forum i uwaza sie za znawcow przez TV
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Idiotyzm. Chcecie rozdupić atmosfere w szatni?
Zajebiści kibice, ktorzy po jednej porazce obrażaja własnego zawodnika.
I tak, Szyndrowski zagrał słabo, tak jak Bronowicki. Ale nie sra się we własne gniazdo.
Zajebiści kibice, ktorzy po jednej porazce obrażaja własnego zawodnika.
I tak, Szyndrowski zagrał słabo, tak jak Bronowicki. Ale nie sra się we własne gniazdo.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Bramki z meczu http://www.waszapilka.pl/youtube,8964,0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam wielki szacunek do trenera Fornalika, ale dla większości jego decyzje są nie zrozumiałe.
Coś w tym musi być, czy te jego zmiany w końcówkach meczu kiedykolwiek coś dały? Czy kiedykolwiek byliśmy w stanie odwrócić losy meczu z 0-1 na 2-1? Jedyne co sobie przypominam to mecz u siebie z Polonią Bytom. Ale w której minucie wszedł Świerblewski? W przerwie!
Taktyki wiecznie minimalistyczne, czasem bronienie remisu to jest dobre ale w Premiership a nie w lidze polskiej gdzie samą ambicją czasem idzie wygrac 2-0, a kiedy my ostatnio wygraliśmy dwoma bramkami?
W tym sezonie raz, z Wisłą u siebie. W rundzie jesiennej 2009 wygraliśmy 5 razy przynajmniej dwoma bramkami no ale graliśmy też dwoma napastnikami.
Perdijic
a Grzyb mógł podawać do Komaca bo gdyby nie trafił.... Ale na szczęscie nie wiadomo jak trafił
Coś w tym musi być, czy te jego zmiany w końcówkach meczu kiedykolwiek coś dały? Czy kiedykolwiek byliśmy w stanie odwrócić losy meczu z 0-1 na 2-1? Jedyne co sobie przypominam to mecz u siebie z Polonią Bytom. Ale w której minucie wszedł Świerblewski? W przerwie!
Taktyki wiecznie minimalistyczne, czasem bronienie remisu to jest dobre ale w Premiership a nie w lidze polskiej gdzie samą ambicją czasem idzie wygrac 2-0, a kiedy my ostatnio wygraliśmy dwoma bramkami?
W tym sezonie raz, z Wisłą u siebie. W rundzie jesiennej 2009 wygraliśmy 5 razy przynajmniej dwoma bramkami no ale graliśmy też dwoma napastnikami.
Perdijic

Ostatnio zmieniony 5 mar 2011, o 11:28 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
juz widze te napinki i smiech innych klubów i komentarze podczas weekendowych szpilów, do tego komentarz małeckiego, kiery jutro bydzie gościem c+ i bydzie godka o tym właśnie szpiluSlawko pisze: nie sra się we własne gniazdo.

Proponuja zrobić na głównej gibko sonda dotycząca tego występku - może jo nie mom racji i należa do mniejszości, najwidoczniej łażenie na Ruch i wyjazdy od 23 lot niczego mie nie nauczyło....
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no i ciesza się bardzo że w końcu sie ktoś przyznoł, teraz już wiem naco idzie moja kasa wciepywana do puszek i jakiej to oprawy się moga spodziewać na derbach, dziękuje, a nie to nie z mojej kasy to przecież z tego materiału co klub kupił za kase z meczu z Lechem. No ja. Dziękuje
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
To samo przyszło mi do głowy, niestety, jo na "oprawy" dłuuugo sie nie dociepna...heli pisze:no i ciesza się bardzo że w końcu sie ktoś przyznoł, teraz już wiem naco idzie moja kasa wciepywana do puszek i jakiej to oprawy się moga spodziewać na derbach, dziękuje, a nie to nie z mojej kasy to przecież z tego materiału co klub kupił za kase z meczu z Lechem. No ja. Dziękuje
-
- Kontakt:
Tak pokazujemy jak nas wierni kibice sa z druzyna.. a co najlepsze i tak praktycznie kazdy nie liczyl nawet na pkt przywieziony z Krakowa.. co innego gdyby to byl mecz z Gornikiem, na Cracvi czy innym Belchatowie. a Tu Ruch zagral niezle spotkanie (bo przeciez nasze ostatnie mecze na R22 to byla tylko i wylacznie obrona Czestochowy!) a wy robicie takie jaja..
Heli nic dodac nic ujac
Heli nic dodac nic ujac

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
To jo wola obrona CZESTOCHOWY i przywiezienie z wyjazdu 1 pkt niz wymiana ciosow i 0 pkt .ZA STYL SIE NIE DOSTAJE PUNKTOW I UTRZYMANIA .Tyz nie rozumie pewnej taktyki WALDKA no ale łon jest trynejro.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
to jeszcze nic, może być tak że przed derbami kibice mogom przyjść na trening i wytłumaczyć im recznie że szpil z Górnikiem jest bardzo ważny......) ps. dobrze powiedziane heli,jo tyż niy dom już żodnej kasy do puchy i szlus
-
- Kontakt:
hehe a z tej obrony Czestochowy miales jakie punkty czy wiecznie 2:0 ??MNCH pisze:To jo wola obrona CZESTOCHOWY i przywiezienie z wyjazdu 1 pkt niz wymiana ciosow i 0 pkt .ZA STYL SIE NIE DOSTAJE PUNKTOW I UTRZYMANIA .Tyz nie rozumie pewnej taktyki WALDKA no ale łon jest trynejro.
ps. To ja juz wole taka gre jak wczoraj, nie wiem czy slyszales ale komentatorzy C+ mowili ze jak gramy padake do nie mamy co liczyc na transmisje w C+ a za to jest calkiem niezla kasa..
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
Tak na spokojnie po przespaniu nocy to według mnie My wczoraj nie zagraliśmy źle.. gdybyśmy nie mieli w składzie Bronowickiego i Szyndrowskiego to może udałoby Nam się to zremisować albo nawet wygrać. Bramki stracone po widocznych błędach indywidualnych.. sama w sobie gra aż tak tragicznie jednak nie wyglądała..
Oby z Bełchatowem Straka i Komac weszli w swoje normalne obroty [ bo wiadomo,że Malinowski jest od innych zadań] do tego dwóch a nie jeden napastnik i myślę,że nie będzie tak źle.
Oby z Bełchatowem Straka i Komac weszli w swoje normalne obroty [ bo wiadomo,że Malinowski jest od innych zadań] do tego dwóch a nie jeden napastnik i myślę,że nie będzie tak źle.

- Rickenn10
- Kontakt:
Ludzie juz jest po meczu skonczcie panikowac 30 stron pierdolenia glupot same wielkie analityki i stratedzy.Lepiej zbierzcie dupska i rychtowac sie na Belchatow najwiecej wos na forum ale zeby isc na mecz to juz nie.Modzi najlepiej temat do zamkniecia bo tak jak wczoraj nasi obroncy zagrali slabo to jeszcze slabszy poziom jest wypowiezdzi na tym forum !! TEMAT DO ZAMKNIECIA !