Ale niestety jak na razie mamy pół obrony. Panowie Szyndrowski z Bronowickim do ME, może tam się obudzą.
BRAWO !Dunham pisze:Po meczu .. szybka decyzja.. i zostały stworzone dwa transparenty, które na płocie czekały na powrót piłkarzy:
"PAMIĘTAJCIE WKRÓTCE DERBY !!! " " A SZYNDROWSKI ... DO REZERWY !!! " .. to co ten koleś pokazał w tym spotkaniu, a raczej można powiedzieć nie pokazał, a za**bał to naprawde 4 liga.. porazka !! Każdy piłkarz po wyjezdzie z cichej powoli przejeżdżał i spoglądał co tam pisze.. oświetlały to dodatkowo dwa samochody![]()
ps. Wiem, że temat czysto piłkarski itd .. ale napisałem to tutaj bo nie ma tematu o meczu z Wisłą w dziale kibicowskim
I gitaraDunham pisze:Po meczu .. szybka decyzja.. i zostały stworzone dwa transparenty, które na płocie czekały na powrót piłkarzy:
"PAMIĘTAJCIE WKRÓTCE DERBY !!! " " A SZYNDROWSKI ... DO REZERWY !!! " .. to co ten koleś pokazał w tym spotkaniu, a raczej można powiedzieć nie pokazał, a za**bał to naprawde 4 liga.. porazka !! Każdy piłkarz po wyjezdzie z cichej powoli przejeżdżał i spoglądał co tam pisze.. oświetlały to dodatkowo dwa samochody![]()
ps. Wiem, że temat czysto piłkarski itd .. ale napisałem to tutaj bo nie ma tematu o meczu z Wisłą w dziale kibicowskim
Jesteś w pełni rozgrzeszony, biorąc pod uwage okolicznościSODA,s pisze:no to derby z gieksą się szykują i niema zmiłuj
co do trenera i jego wscieklosci, to wszystko godo wpuszczenie Ecika na lewo obrona (moze wyjdzie z niego nom drugi PiszczekNie umia pojąć jak były kadrowicz może wyjaśniać sytuacja kierując bala przed pole karne pod nogi przeciwnika. Mysla że Waldek do mu dużo czasu na przemyślenia i chop długo nie zagro.
a pierwszy gol to co? Owszem Bronowicki dał sie ograc, ale Szyndrowski to nie wiedział co sie dzieje na boisku i to nie tylko dzisR1 pisze:Jo byda się wadził. Ponieważ błędy Szyndrowskiego nie miały tak negatywnego wpływu na wynik jak fatalne w skutkach błędy Bronowickigo
Wydaje mi się że trza drużyna wspierać a nie jazdy psychiczne robić. Waldek to fachowiec pierwszo klasa i nie trzeba chopu podpowiadać co robic.
pozdRo
już som19Cwajka20 pisze:jutro foty
ku*** po jego bledach wlazly 2 bramyR1 pisze:Jo byda się wadził. Ponieważ błędy Szyndrowskiego nie miały tak negatywnego wpływu na wynik jak fatalne w skutkach błędy Bronowickigo
Wydaje mi się że trza drużyna wspierać a nie jazdy psychiczne robić. Waldek to fachowiec pierwszo klasa i nie trzeba chopu podpowiadać co robic.
pozdRo
Użytkownicy przeglądający to forum: Mikoruch i 59 gości