4.03.2011 r. godz. 20:00 Wisła-Ruch -piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: 4.03.2011 r. godz. 20:00 Wisła-Ruch -piłkarsko
Wisła siedziała na nos od samego początku, zwłaszcza w drugiej połowie grali mocno pressingiem. Podobała mi się dzisiaj gra Ruchu, choć przegrana. Wynik spotkania był wypadkową błędów Pana Bronowickiego który dał się ogrywać jak dziecko. Szyndrowskiego bym tak nie obwiniał bo zagrał przyzwoicie. Matko w bramie
Jankowski mo za mało siły przebicia z rosłymi obrońcami. Największym rozczarowaniem dla mnie jest Zieńczuk. Tak, tak Pan Marek był dla mnie po pierwszym spotkaniu z Lechią piłkarzem który robi różnicę ale po dzisiejszym meczu się zawiodłem. Jak ktoś jeszcze powie że Grzybek na emerytura to niech sam poprosi o bana na tym forum. Abbott za krótko groł żeby go ocenić. Jestem optymistą przed następnymi spotkaniami.

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy trener gra w bala rozwalili mu druzyna a wy mocie pretensje gromy na tyle ile umimy ja pierd.... dzieci neostrady
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
aa no to sory, zle zrozumialem, zwracam honor19flasteR20 pisze:Nie zrozumiales w tym momencie zmiana byla juz b. spozniono a nie ze Janoszka wloz !Raul22 pisze:zenadaaaa, a jak w tamtym sezonie strzelal to pewnie 1 skakales z radosci, rozumie kogos rozliczac za zla gre, ale takie dupcenie jak ktos nawet pilki nie dotknal to19flasteR20 pisze:No tak 80 min. i Janoszka juz po ptokach.![]()
![]()

-
- Kontakt:
NRSL po co sie powtarzasz? Chcesz kogos sprowokowac czy co?!
sebaro przede wszystkim znaFców sie poszukej kaj indzij
Nie ujmuja umiejętności Matko, jest bardzo dobrym bramkarzem,
ale brakuje mu trocha pewnosci na przedpolu niestety. Drugo sprawa że bramkarz musi umiec sie poustawiac obrona, musi miec kontakt z graczami z pola, obserwowac boiska i reagowac. Moze brakuje tutej zgrania na lini bramkarz-obroncy?
a tak na koniec, Perdjic, Perdijc czy Perdijic?? ;> 90 % przekreco nazwisko niestety
sebaro przede wszystkim znaFców sie poszukej kaj indzij

ale brakuje mu trocha pewnosci na przedpolu niestety. Drugo sprawa że bramkarz musi umiec sie poustawiac obrona, musi miec kontakt z graczami z pola, obserwowac boiska i reagowac. Moze brakuje tutej zgrania na lini bramkarz-obroncy?
a tak na koniec, Perdjic, Perdijc czy Perdijic?? ;> 90 % przekreco nazwisko niestety

- Bykowina
- Kontakt:
Jak Fornalik bedzie tak wpuszczol Abbotta na 5 minut to chlopak sie w ogole nie rozegra ...
-
- Kontakt:
no skończcie co po niektórzy wciepywać na cały świat będzie dobrze a jak nie to: NIE WAŻNE W KTÓREJ LIDZE, RUCH Chorzów PONAD ŻYCIE!
Bełchatów ogramy lekko z taką grą bez Bronowickiego i Szyndrowskiego na boisku, bedzie dobrze musi
Bełchatów ogramy lekko z taką grą bez Bronowickiego i Szyndrowskiego na boisku, bedzie dobrze musi

Batory Fans
-
- Kontakt:
Ruch juz różne sytuacje miał w przeciągu np. 15 lat. Grajkowie byli lepsi i gorsi ... podobnież jak trenerzy. W obecnej sytaucji grajowie to max końcówka ekstraklasy lub co najwyżej 1 liga. Trener no cóż. Zasługi ma niepodważalne, ale żade klub nie trzyma trenera tylko dlatego że BYŁ. Jak na moje zmiana trenera to zło konieczne iniezbędne
- NRSL_Ruda
ciekawe jak długo tu pociągniesz szczewie...[/quote]miedza pisze:[quote="NRSL_Ruda"]Trener do zmiany nie wiem czy on nie widzi ze Jankowski nic nie zrobi som z przodu abo cos ;/
- Niy nazywej mie szczewym bo to mie bardzi obrażo niz jakbys mie wyzywol od najgorszych... Na pewno patrzysz po tym kiedy załozołch konto ale to tylko dlatego ze mnie zbanowali ;/ Niestety jo godom ino prowda z sam wszyscy juz na mie ryczą ;/ A co trener nie robi za pozno zmian ?!
Niebieska Ruda Śląska
-
- Kontakt:
Na pewno patrzysz po tym kiedy załozołch konto ale to tylko dlatego ze mnie zbanowali ;/ [/quote]NRSL_Ruda pisze:ciekawe jak długo tu pociągniesz szczewie...miedza pisze:[quote="NRSL_Ruda"]Trener do zmiany nie wiem czy on nie widzi ze Jankowski nic nie zrobi som z przodu abo cos ;/
juz ci wierza synek, a jesli ja to sie nie dziwia, bo kozdego zabola bydom sam banowac!
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
panowie było wiadomo że wisła ściała się odbudować za mecz z podbeskidzem i wygrać udało się jej to i koniec kropka jest jeszcze dużo szpili dlatego cza wyciągnać wnioski z łatwo straconych bramek i grać dalej ofensywnie tak jak dzisiej bo to NAJLEPSZY SZPIL jaki żem widzioł w tej rundzie jo wierza w pana fornalika ino nie cza tracić wiary[ CZY WYGRYWOSZ CZY NIE I TAK KOCHOM CIĘ W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE INA ZŁE!!!!!!]
Ostatnio zmieniony 4 mar 2011, o 22:59 przez NIEBIESKA GODULA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A sotirović był do wzięcia za darmo...
-
- Kontakt:
hahahahhahahaha widza nastepny znawca footballu.Bykowina pisze:Jak Fornalik bedzie tak wpuszczol Abbotta na 5 minut to chlopak sie w ogole nie rozegra ...
-
- Kontakt:
Dokładnie, ale jeszcze pora warunków:mrokol08 pisze:no skończcie co po niektórzy wciepywać na cały świat będzie dobrze a jak nie to: NIE WAŻNE W KTÓREJ LIDZE, Ruch Chorzów PONAD ŻYCIE!
-Piech od początku abo wcześnij niż 70 minuta!!!
-Abbott wcześnij (powinien już być w dyspozycji i w miara zgrany)
-dać dychnąć Zieńczukowi co by forma chycił
-Gromy z takim samym zaangazowaniem
-nie wpuszczać Olszara
Nykiel Pulo wróć, a szczewa opitolymy
-
- Kontakt:
Mosz racja trener za pozno robi te zmianyA co trener nie robi za pozno zmian ?!

- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
stary tego dupka za nic bym niechcioł w ruch nie pamietosz co zrobił w końcówce meczu ślask-ruch fornalik padoł że ciuli niechce którzy zj***ą atmosfera w szatni19kyjok20 pisze:A sotirović był do wzięcia za darmo...