jak? proste bo nie broł udziału w całym cyklu przygotowań do rundy a reszta brała i umia wytrzymac ino pierwszo połowa reszta sie dopowiedzwiesiek1 pisze:A jak to wydedukowales , ze jest nieprzygotowany do sezonu ?

jak? proste bo nie broł udziału w całym cyklu przygotowań do rundy a reszta brała i umia wytrzymac ino pierwszo połowa reszta sie dopowiedzwiesiek1 pisze:A jak to wydedukowales , ze jest nieprzygotowany do sezonu ?
Janoszka gra już w Ruchu parę lat, zgrany jest i, przepraszam, ch... grał ostatnio. Więc jaka różnica???19HKS20 pisze: Jak możecie już stawiać na Abbota? Powiedzcie mi, bo ja tego nie rozumiem ... Chłop się jeszcze nie zgrał z naszymy grajkami a wy już go do 11 chyba tylko przez nazwisko...
Młody Ecik ostatnio jest wyjątkowo zgrany...jeśli chodzi o kolejka po geltag.Harpo pisze:Janoszka gra już w Ruchu parę lat, zgrany jest i, przepraszam, ch... grał ostatnio. Więc jaka różnica???19HKS20 pisze: Jak możecie już stawiać na Abbota? Powiedzcie mi, bo ja tego nie rozumiem ... Chłop się jeszcze nie zgrał z naszymy grajkami a wy już go do 11 chyba tylko przez nazwisko...
Grzybek strzeli z elwra. A na powaznie to każda seria ma kiedyś swój koniec. Wisła pokazała ze ma dobrych piłkarzy którzy na razie nie zdąrzyli sie ze sobą poznać do końca i nalezy to bezwzglednie wykorzystać.19r20 pisze:no cóż piłkarsko powinnismy przegrać 2:0
nie widzę kogokolwiek kto może strzelić bramke Wisle
smutne ale prawdziwe
Chyba tyle, az niedostaje bo to by byla paranoja.hagi pisze:mlody ecik podpisol kontrakt na 4 lata po 40 tys miesiecznie i obnizyl loty. teraz bajtlem sie zajmuje
hagi pisze:Mecz zawali Perdic dlatego w prasie W.F popędza Saloniki o przysłanie certyfikatu Peskowica.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości