Derbich sie dobrze spisal
Ale bezsensowne uderzenie Jankowskiego i Stawarczyka z dystansu
Komac vs Radovic

dokładnie. Gra skrzydłami, która w poprzednim sezonie funkcjonowała kapitalnie teraz nie istnieje. Tak sie składa, że mam nagrany mecz z Jagą z jesieni poprzedniego sezonu. Po chujowym wyniku dla Ruchu puszczam se pierwszą połowę tamtego meczu żeby się troche pocieszyć tamtym spotkaniem. Ludzie - cofnęliśmy się o dwie klasy w tym elemencie. W tamtym meczu jak w zegarku grał środek pomocy i skrzydła. Na prawej w ciemno za plecami co akcje Grzybkowi szedł Nykiel, na lewej analogicznie Brzytwa za Ecika. Podania z pierwszej piłki itd itp etc. Sorry dla wszystkich, którzy tutaj bronią Derbicha - owszem w defensywie przyzwoicie ale ani Bronowickiemu ani Brzytwie to ten koleś umiejętnościami do pięt nie dorasta. Nie wiem co On tu robi ale szlag mnie trafia jak po dobrym odbiorze albo po wyjściu z kontrą podaje piłke legionistom. Po drugie czego szuka u nas koleś, którego z przyjemnością pozbyła się najsłabsza drużyna w extraklasie? Przecież to jest sekwoja nie piłkarz. Ecik też jest cieniem gościa z zeszłego sezonu...spyru pisze:a le prawa strona jeszcze z Djokicem nie stwarza praktycznie żadnego zagrożenia. Straka ma siły na 30 minut![]()
Brawa jedyni e dla Komaca i Piecha za ten mecz.
Karny z Kapelusza ewidenntnieKotlet pisze:Przykład tytułów z prasy :
ĆWIERĆFINAŁ PUCHARU Polski
Legia wywozi remis z Chorzowa. Karny z kapelusza i szarpanina w końcówce
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 104 gości