Puchar Polski - sezon 2010 / 2011
- kodak1920
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2010 / 2011
Sadlok piekny mecz w jego wykonaniu neich warszawiaki wiedza skad on jest! 

- mumin1920
- Kontakt:
po wiela bilety na Legia ?? bo nikaj niy widza cennika...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tutaj wszystko pisze:mumin1920 pisze:po wiela bilety na Legia ?? bo nikaj niy widza cennika...
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
w jaki sposob moga doladowac karnet na szpil z legia w pp przez neta?
przeszukolch oficjalno strona i jest wzmianka o stronie eurobilet.pl ale z tej strony nic nie idzie zrobic.
edit: znaloz zech strona doladowan on line przez google ( na oficjalnej linku nie widza ) http://62.233.242.251/Bilety/Login.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; , ale z tego co widza nie moga sie zalogowac wpisujac nr karnetu, co jest do mnie trocha dzwine, biorac pod uwaga ze kozdy karnet jest rownoczesnie karta kibica. w sezonie 09/10 wydowo mi sie ze mecze pucharowe byly za friko, teraz se wymyslili 1zl i jeszcze problem zeby to doladowac. DNO
przeszukolch oficjalno strona i jest wzmianka o stronie eurobilet.pl ale z tej strony nic nie idzie zrobic.
edit: znaloz zech strona doladowan on line przez google ( na oficjalnej linku nie widza ) http://62.233.242.251/Bilety/Login.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; , ale z tego co widza nie moga sie zalogowac wpisujac nr karnetu, co jest do mnie trocha dzwine, biorac pod uwaga ze kozdy karnet jest rownoczesnie karta kibica. w sezonie 09/10 wydowo mi sie ze mecze pucharowe byly za friko, teraz se wymyslili 1zl i jeszcze problem zeby to doladowac. DNO
-
- Kontakt:
w meczu z Legią sędzią bydzie Tomasz Musiał (Kraków)
2010/2011 Ekstraklasa, Kolejka 11 Ruch Chorzów 0-0 Arka Gdynia
2009/2010 PP, 1/8 finału Start Otwock 0-1 Ruch Chorzów
2008/2009 PL, Kolejka 4 Górnik Zabrze 1-1 Ruch Chorzów
2010/2011 Ekstraklasa, Kolejka 11 Ruch Chorzów 0-0 Arka Gdynia
2009/2010 PP, 1/8 finału Start Otwock 0-1 Ruch Chorzów
2008/2009 PL, Kolejka 4 Górnik Zabrze 1-1 Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Ino w klubie idzie doładować bo na karnet sie niy zalogujes.e$ pisze:w jaki sposob moga doladowac karnet na szpil z legia w pp przez neta?
-
- Kontakt:
po cholere takie cos wymyslaja ; / teraz musza zapieprzac po bilet do kas
- 19flasteR20
- Kontakt:
e$ pisze:w jaki sposob moga doladowac karnet na szpil z legia w pp przez neta?
Moze dzisiej jeszcze zdazysz skoro maja do 20 otwarte.sklep pisze:w poniedziałki od godz. 12 do 20 , od wtorku do piątku od 9 do 17 , każda sobota poprzedzająca mecz również jest pracująca , ale o godz. otwarcia zawsze informujemy na stronie , także na pewno przed meczem z Bełchatowem 5-go marca będzie otwarte , proszę śledzić info na stronieBiszkopt pisze:Jakie są godziny otwarcia Ruchu?
Nie umia tego nigdzie znaleźć a chca se jutro pojechac po karnet.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
Czy Ruch ma w ogóle dylemat
http://czado.blox.pl/2011/02/Czy-Ruch-m ... lemat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://czado.blox.pl/2011/02/Czy-Ruch-m ... lemat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Tak spogladam na ten sklad Legii i ... nie widze tam zadnego pilkarza , ktory robi roznice.Moze ten Hubnik ale to jutro sie okaze.
Tylko zwyciestwo , Niebiescy tylko zwyciestwo !
Tylko zwyciestwo , Niebiescy tylko zwyciestwo !
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Widać Djokić nie przekonuje Skorży ale docenia Matko. Mom nadzieja że pan Maciek będzie w głębokim szoku po jutrzejszym meczu i zmieni zadanie również o naszym Serbie.- Pomimo odejścia Pilarza, pozycja bramkarza w Ruchu jest dobrze obsadzona. Problemem dla gospodarzy może być brak Macieja Sadloka. Ciężko będzie go zastąpić. Ściągnięty zimą zawodnik w spotkaniu z Lechią nie prezentował klasy Maćka - uważa szkoleniowiec.
-
- Kontakt:
O Matko pozytywnie gadali nawet gdy siedział na ławie i grał tylko w PP. Większość trenerów ekstraklasy podkreślała, że Ruch miał wtedy dwóch równorzędnych bramkarzy.
-
- Kontakt:
Akurat straty Macka fes niy bylo widac bo w obronie bylo w miara ok... Widac brak innych i to juz od lipca...
Co do meczu to ino zwyciestwo

-
- Kontakt:
Autor: Piotr Kamieniecki Źródło: Legia.NetGrzegorz Bronowicki: Do Legii mam duży sentyment
Po powrocie z zagranicy odbudowywał swoją karierę na zapleczu Ekstraklasy. Grzegorz Bronowicki obecnie reprezentuje barwy najbliższego rywala legionistów - Ruchu Chorzów. "Bronek" w krótkiej rozmowie z serwisem Legia.Net mówi czym będzie dla niego jutrzejszy mecz. Wspomina także o tym, że "reprezentacyjnych" czasów nie jest raczej możliwy. Zapraszamy do lektury!
Jaki będzie dla pana wtorkowy mecz z Legią?
- Przekonamy się jutro. Do Legii mam wielki sentyment, jestem tego pewien w stu procentach. Będę próbował pokazać się we wtorek z jak najlepszej strony. Chcę zaprezentować takie umiejętności, jakie kiedyś kibice „Wojskowych” oglądali na co dzień, takie jakie pamiętają.
Dla Ruchu liczy się chyba tylko zwycięstwo…
- Zdecydowanie! W czasie spotkania nie patrzę przeciwko komu gram, liczy się wtedy tylko zwycięstwo. Nie inaczej będzie jutro.
A jak pan ocenia szansę na wyeliminowanie stołecznego klubu z rozgrywek?
- Przed meczem każdy z każdym może wygrać. Wiadomo, że potencjał Legii jest duży, nie jest to drużyna z łapanki. Prezentuje wysoki poziom, ale my wyjdziemy i na pewno będziemy walczyć. Liczymy na korzystny wynik. Rywalizacja na murawie wszystko zweryfikuje.
Nie obawia się pan szybkich skrzydłowych Legii?
- Widziałem tych graczy na boisku. W meczu z Cracovią pokazali, że radzą sobie z grą ofensywną. Jak każdy, będą chcieli zaprezentować się z jak najlepszej strony. Nigdy i nikogo się jednak nie obawiam, nie patrzę przeciw komu gram, chcę po prostu powstrzymać rywala.
Wie pan już czy zagra w pierwszym składzie?
- Spodziewam się, że tak będzie. Mam również taką nadzieję, bo chcę wreszcie zagrać przeciwko „Wojskowym”.
Proszę powiedzieć, czy po zagranicznych wojażach była oferta z Warszawy?
- Z tego co wiem to nie. W Warszawie mam nadzieję, że zagram w rewanżu, ale na razie koncentruję się na jutrzejszym pojedynku.
A temat reprezentacji jeszcze jest aktualny?
- Nie zaprzątam sobie tym głowy. Nie znaczy, że nie chciałbym, ale wiadomo jak to wygląda. Trener stawia na innych zawodników, a ja skupiam się na jak najlepszej grze w Ruchu Chorzów.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maćka na stoperze nie będzie brakowało, tego jestem niemal pewien. Djokić, Grodek i Stawarczyk jakoś bardziej mi pasują na tą pozycję niż Sadlok. Maćkowi brakuje wzrostu, zresztą cały czas uważałem że to zawodnik do środka pola. Boki też mamy w miarę zabezpieczone, grunt żeby się Nykiel szybko wykurował. Wielu bramek bym się raczej nie spodziewał. Byle by to 1-0 wymęczyć. Ostatnio się udawało. Ciekawe ilu nas będzie jutro marzło? Zdaje się o frekwencję na forum o 18.30 można być spokojnym19aRtuR20 pisze:Akurat straty Macka fes niy bylo widac bo w obronie bylo w miara ok... Widac brak innych i to juz od lipca...

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!