Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
Twoim tokiem, równie dobrze możemy sobie policzyć średnią Arsenalu czy Barcelony. Co fakt to fakt- mamy baardzo starą jedenastkę.
-
Sotirovic dogadany z Arką... ale walczy tez Jaga. Mam nadzieje, ze nikogo Nam nikt nie podkradnie(jesli jest kogo..) 

- roti7
- Kontakt:
mi sie zdaje ze we wtorek przeczytomy ze miała byc bomba transferowo ale fax sie zjeboł i 3 min po 12 przyszły dokumenty i napastnika niy bydzie hahaah:D
Niy Ma Mi Gańba Za Moj Hajmat
-
- Kontakt:
jak nie ma kogo ? Abbott pójdzie do Arki, Vuk pójdzie do Jagi.fRoś pisze:Sotirovic dogadany z Arką... ale walczy tez Jaga. Mam nadzieje, ze nikogo Nam nikt nie podkradnie(jesli jest kogo..)
My rynek transferowy możemy uznać za zamknięty bo Nasz "Dyrektor" dalej świętuje urodziny.
Na głównej już artykuł o Abbocie przeszedł w dział 'więcej artykułów', pewnie myślą,że kibice zapomną

-
- Kontakt:
Choc uwazam , ze juz niestety nikt nie dolaczy nowy do druzyny to jakbym mial obstawiac kogokolwiek to bedzie to Smektala.
Bardzo podejrzana jest tak jego kontuzja w Piascie.
Bardzo podejrzana jest tak jego kontuzja w Piascie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
Nie chodzi o to czy zatrudnią tego Abbota czy nie chodzi o to, ze skoro mowia ze komunikat w sobote to w sobote powinien byc i tyle. Skoro oni tak traktują kibiców to sie nie dziwie ze piłkarze tak traktuja ich.
-
- Kontakt:
wydaje mi sie ze wszystko juz jest wiadome od piatku/soboty tylko zarzad boi sie podac ta informacje teraz az emocje troche opadna po tym co zobaczylismy w sobote na Cichej w wykonaniu naszych gwiazd głodnych futbolu. 

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeszcze bym nie przesądzał. Zarówno w kwestii Smektały, jak i Abbotta. Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień. W zasadzie ostatnia szansa dla naszego dyrektora na jakieś ciepłe słowo. Bo że napastnik i prawy pomocnik są potrzebni wiadomo nie od dzisiaj. Chociaż specjalnie mnie nie zdziwi, jak nikt nie dołączy do drużyny, a Mosór powie, że jest szansa na podpisanie zawodników z kartą na ręce. Jest to tak samo prawdopodobne, jak to że dzisiaj napłyną do nas dobre wieści z Cichej.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Arka i Jaga zainteresowane Sotirovicem.
- kodak1920
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/santiago ... 02432.html" onclick="window.open(this.href);return false;Lysy pisze:Czy czytał to nasz zarząd?
Na rynku jest Santiago Garcia z Nacionalu Montevideo, 20 lat, a w tym sezonie 13 meczów i 15 bramek. Do wzięcia wg Transfermarkt za 325 tys. euro.
mamy 20-letniego napastnika Aarhus, Aarona Johannssona. 16 meczów, 11 brameczek, do wzięcia za 75 tys. euro. Inny Islandczyk, 21-letni Alfred Finnbogason, siedzi w Lokeren, a w 21 meczach strzelił 14 goli. 300 tys. euro to nie jest już suma, która porażałaby polskie kluby. Znacznie bliżej, w Viktorii Żiżkov gra niejaki Miroslav Marković. Serb ma 21 lat, a na zapleczu czeskiej ligi śmignął 12 bramek w 15 meczach.
Może to ryzykowne, ale jest też ktoś taki jak Tonis Starkopf. Co prawda obecnie gra na poziomie drugiej ligi estońskiej, ale mimo wszystko jego wyczyn robi wrażenie – w 32 meczach ustrzelił 29 bud. Coś trzeba umieć, przyznacie? Do wzięcia za 25 tys. euro. A jeżeli kogoś stać, żeby wydać trochę więcej, to w pierwszej lidze estońskiej nadal z niewiadomych przyczyn siedzi Sander Post, strzelec 24 bramek w… uwaga… 14 spotkaniach! Ponoć trzeba się wykosztować za niego 450 tys. euro

- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nic dzisioj od działaczy niy uslyszycie. Cześć z nich już się pogodziła, ze przyszły sezon momy 1 liga z przyczyn piłkarskich bądź też licencyjnych a za tym grosza niy majom zamiaru wydać.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pogodzili się po pierwszym meczu tak? No bo w innym wypadku, skoro byli pogodzeni z 1. Ligą to poco jakiekolwiek transfery robili? Bez sensu gadanie.. dzisiaj się okaże czy jeszcze kogoś ściągną czy nie, tak czy siak trzeba będzie walczyć o utrzymanie, o które walczy połowa ligi.
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Jeszcze pora godzin lostalo do zamkniyncia okienka transferowego i mom nadzieja, ze dzialacze caly czas dzialajom w sprawie Abbotta i Smektaly.
- ***sydney***
- Kontakt:
AdiC pisze:Nic dzisioj od działaczy niy uslyszycie. Cześć z nich już się pogodziła, ze przyszły sezon momy 1 liga z przyczyn piłkarskich bądź też licencyjnych a za tym grosza niy majom zamiaru wydać.
Większej bzdury dawno nie czytałem. Jak zarząd będzie miał takie nastawienie jak ty to okręgówka w kilka sezonów...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
- Lutz
- Kontakt:
a mo inne ??Jak zarząd będzie miał takie nastawienie jak ty to okręgówka w kilka sezonów...