Jak zwykle malkontenctwo. Pewnie, że każdy chciałby oglądać wysoki poziom, ale... to jest p olska liga a my mamy skład jaki mamy. Graliśmy z Lechią, która na wyjeździe jest bardzo groźna. Graliśmy osłabieni. Goście oddali JEDEN celny strzał i to z rzutu wolnego. My okazji mieliśmy więcej.
Nie wiem dlaczego krytykujecie Zieńczuka? Z zasady na forum? Według mnie jeden z wyróżniających się piłkarzy. Również Djokić mi się podobał. Ogólnie defensywa na +. Ktoś tu zdążył już wyżyć się na Szyndrowskim. Przypomnę, że on w środku pola grał z konieczności.
Zawiódł mnie Piech, zawiódł Janoszka no i przede wszystkim Grzyb. Wydaje mi się, że Wojtek będzie dobry jako zmiennik. Wtedy będzie miał siły i szybkościowo będzie mógł się mierzyć z młodszymi rywalami. Niestety, ale lata robią swoje i to nie jest ten Grzyb co kiedyś.
Krytykujecie Olszara, ale gdy on grał to w środku pola wszystko jakoś wyglądało.
Nie mówię, że jest super, ale jestem dobrej myśli. Ktoś przecież musi.
Teraz coś spoza płyty boiska. Klimek z Patermanem znowu ze sobą rozmawiają. Zabrakło Smagorowicza? Albo go po prostu nie dojrzałem (może negocjował z Abbottem). Na meczu był idol forum ostafa ze szmatławca. W poniedziałek dowiemy się zapewne wielu szczegółów dotyczących finansów Ruchu, bo w tym g... o niczym innym nie piszą.
PS. Hymn

Tak trzymać! Jest tRadycja podtrzymana!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).