26.02.2011 r. godz. 17:00 RUCH-Lechia-piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: 26.02.2011 r. godz. 17:00 Ruch-Lechia-piłkarsko
No właśnie , przypomnijcie mi wiela my to momy napadziorów , podobno tragedii nie ma .
-
ja , i te tłumy ...już to widza na śląskim
-
- Kontakt:
Lechia to jak sie okazalo wciaz dobra druzyna.Remis nikogo nie zadowala ale jednak jak w pierwszej polowie to Ruch byl troche lepszy tak w drugiej juz niestety sporo lepsza Lechia.Szczegolnie srodek pola bez Straki i Malinowskiego byl oslabiony i bylo to bardzo widac.
Olszar gral dobra pierwsza polowe.Podejrzewam , ze zszedl z powodu kontuzji niestety.
Aha , to jak bodajze Grzybek zmarnowal setke na samym poczatku wola o pomste do nieba.Prawdopodobnie bysmy ten mecz wygrali gdyby to wpadlo.
Walczymy o utrzymanie.Mysleliscie , ze o co ?
Olszar gral dobra pierwsza polowe.Podejrzewam , ze zszedl z powodu kontuzji niestety.
Aha , to jak bodajze Grzybek zmarnowal setke na samym poczatku wola o pomste do nieba.Prawdopodobnie bysmy ten mecz wygrali gdyby to wpadlo.
Walczymy o utrzymanie.Mysleliscie , ze o co ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
jestesmy jedna noga w 1 lidzie jesli chodzi o gre . Mysle ze po sezonie Fornalik powie dosc panowie i przyjmie oferte Lech.I to oznacza koniec Ruchu( poczatek konca).Albo nastapi gruntowna zmiana - zmiana wlasciciela albo miasto sie angażuje ( a nie zangazuje sie) ,jedyna szansa to wladze wojewodzkie sa dla nas szansa ktore maja mozliwosc i sa przychylne. W przeciwnym razie wracamy do punktu wyjscia bo Ci panowie w 1 lidze gasza swiatło i wychodza i nikt nam juz nie pomoze !!!
Ostatnio zmieniony 26 lut 2011, o 19:27 przez hagi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Nieprawda , nie jedna druzyna jeszcze od takiej Lechii dostanie na wlasnym stadionie.Pierwsze koty za ploty.Ja jestem opstymista , z nikim lepszym juz na Cichej nie zagramyw tej rundzie.Niech tylko tego Abbotta zalatwia ...
-
- Kontakt:
takiej padliny w ekstraklasie nie gra nikt...
- 79Świony
- Kontakt:
ŻENADA!!!Jedyny pozytyw tego szpilu,to zech spotkol kumpli coch z nimi niy godol od konca rundy...pozdro Rudziole 

Ja pi***ole. Na bycie w kadrze Ruchu zasluguje max 2-3 chlopow. Nie wiem ino ktorzy.
Bez 40 mln w budzecie bedziemy juz chyba zawsze takie cos ogladac.
Na stadionie stala ekipa, ktora potrafi zniesc ta padline i mroz na tym kurniku.
Bez 40 mln w budzecie bedziemy juz chyba zawsze takie cos ogladac.
Na stadionie stala ekipa, ktora potrafi zniesc ta padline i mroz na tym kurniku.
- laciek20
- Kontakt:
większości naszych zawodników po prostu nie chciało się grać . . bd ciężko oj będzie . . .
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co tu wielce pisać "polotu"* to stykło na 15 minut, a potem standardzik, czyli środek ciup do skrzydła no i kożdo próba ze skrzydła albo kiks, albo wrzyuta na megachopa jakim jest Jankowski, a w koło mo 4 chopa.
No i ja oczywiście mecz potwierdził, że wcale nom napastnik nie potrzebny bo w końcu jak godoł Fornalik jest Jankowski, Olszar i Piech. Dotego jest tak zatwardziały, że akurat najskuteczniejszego obecnie z nich w puszczo dopiero w drugiej połowie. Piech przynajmniej walczy ino on włazi jak jego walka jest nadaremno bo w koło mo już 10 ledwo człapiących zawodników.
* - w cudzysłowie bo jak na naszo liga
No i ja oczywiście mecz potwierdził, że wcale nom napastnik nie potrzebny bo w końcu jak godoł Fornalik jest Jankowski, Olszar i Piech. Dotego jest tak zatwardziały, że akurat najskuteczniejszego obecnie z nich w puszczo dopiero w drugiej połowie. Piech przynajmniej walczy ino on włazi jak jego walka jest nadaremno bo w koło mo już 10 ledwo człapiących zawodników.
* - w cudzysłowie bo jak na naszo liga
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Widze ,ze liczylisce tutaj na gladkie 3-4:0 z Lechia.Hehehe , to forum jest dobre, fajni pocieszni chopcy jestescie ale zejdzcie na ziemie.Wisla wygrywa z Arka tylko dlatego , ze Malecki mial przeblysk.Legia ratuje remis z Cracovia , ktora miala 8 pkt , Polonia remisuje z Belchatowem.Rozumiem , ze tamci juz ten pospadali bo Polonia oprocz jednego strzalu to zupenie nic nie pokazala nawet przy nas.Czeka nas ciezka walka o utrzymanie o czym wsyscy wiedzielismy , czy bardzo ciezka , mordercza to sie okaze.
Te Swiony ,oprostu chodzi mi to zebyscie sie ogarneli.Czyta sie to forum jakby 90% sie z choinki urwalo.I pozniej jest 6 tys na meczu jak zarazacie tak wszystkich swoimi za***istymi przemysleniami.Nastroje jakby Lechia nas rozgromila.Szkoda slow na takich kibicow.
Te Swiony ,oprostu chodzi mi to zebyscie sie ogarneli.Czyta sie to forum jakby 90% sie z choinki urwalo.I pozniej jest 6 tys na meczu jak zarazacie tak wszystkich swoimi za***istymi przemysleniami.Nastroje jakby Lechia nas rozgromila.Szkoda slow na takich kibicow.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2011, o 19:45 przez wiesiek1, łącznie zmieniany 1 raz.
- 79Świony
- Kontakt:
wieslaw wiysz co to edytowanie posta?bo w 10 minut zes juz trzi jebnył...EOT,post do kasacjiwiesiek1 pisze:Widze ,ze liczylisce tutaj na gladkie 3-4:0 z Lechia.Hehehe , to forum jest dobre, fajni pocieszni chopcy jestescie ale zejdzcie na ziemie.Wisla wygrywa z Arka tylko dlatego , ze Malecki mial przeblysk.Legia ratuje remis z Cracovia , ktora miala 8 pkt , Polonia remisuje z Belchatowem.Rozumiem , ze tamci juz ten pospadali bo Polonia oprocz jednego strzalu to zupenie nic nie pokazala nawet przy nas.Czeka nas ciezka walka o utrzymanie o czym wsyscy wiedzielismy , czy bardzo ciezka , mordercza to sie okaze.
- 19agresiv20
- Kontakt:
to trzeba sie było wybrac a nie marudzić na forumtauzen1920 pisze:ja , i te tłumy ...już to widza na śląskim
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bieda, nędza i jeszcze raz bieda 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz w sumie do przewidzenia jak sie nie ma gosci co potrafią celnie kopnąc na bramkę. Nuda i zimno bez, napastnika licho widzę nasze zdobycze bramkowe
Ale o tym wszyscy wiedzieli tylko nasi działacze liczyli na cud.
Jak chcesz skłonic aby władze województwa wsparły prywatną firmę Ruch Chorzów S.A. kosztem innych Śląskich zespołów.
Liczę na szybką odpowiedz i to nie w stylu że na SŚ musi ktos grac.
Czekam.
Ale o tym wszyscy wiedzieli tylko nasi działacze liczyli na cud.
Mam tylko takie pytania do goscia którego cytat pozwoliłem sobie zamiescic:Mysle ze po sezonie Fornalik powie dosc panowie i przyjmie oferte Lech.I to oznacza koniec Ruchu( poczatek konca).Albo nastapi gruntowna zmiana - zmiana wlasciciela albo miasto sie angażuje ( a nie zangazuje sie) ,jedyna szansa to wladze wojewodzkie sa dla nas szansa ktore maja mozliwosc i sa przychylne.
Jak chcesz skłonic aby władze województwa wsparły prywatną firmę Ruch Chorzów S.A. kosztem innych Śląskich zespołów.
Liczę na szybką odpowiedz i to nie w stylu że na SŚ musi ktos grac.
Czekam.