Chyba nojwyzszy czos napompowac balonik

Jo obstawiom 2-0 dla noszych bramka Piecha i Djokica(ewentualnie Szyndrowski)

A po co nam był Niedzielan? W Wiśle też nie grał, coś mi szczewem zalatujesz.biznesman pisze:nie wiem poco nam Zienczuk. To co gral w Lechii to porazka. A wlasciwie w ogole nie gral bo byl bez formy.
a po co się odzywosz?biznesman pisze:nie wiem poco nam Zienczuk. To co gral w Lechii to porazka. A wlasciwie w ogole nie gral bo byl bez formy.
To w takim razie o czym mamy tu pisać? Ktoś napisze wynik strzelców bramek co Ci to przeszkadza? Wygramy 2:0 dla mnie nie istotne kto strzeli.Niebiescy! pisze:wszystkie posty o wyniku powinny byc kasowane i nagradzane. co to daje ze sie wpisujecie wynik, jaki czujecie? typer jest kaj indzij!
jakies ciekawostki, przypomnienia innyc meczow z Lechia a nie typerChudy81 pisze:To w takim razie o czym mamy tu pisać? Ktoś napisze wynik strzelców bramek co Ci to przeszkadza? Wygramy 2:0 dla mnie nie istotne kto strzeli.Niebiescy! pisze:wszystkie posty o wyniku powinny byc kasowane i nagradzane. co to daje ze sie wpisujecie wynik, jaki czujecie? typer jest kaj indzij!
Użytkownicy przeglądający to forum: Rickenn10 i 49 gości