jakby nie patrzec od miejsca spadkowego dzieli Nas tylko...róznica bramekKotlet pisze:Jeszcze sie runda nie zaczeła a tu już jest spadek na forum

ale Nasz Zarząd temu zaradzi

jakby nie patrzec od miejsca spadkowego dzieli Nas tylko...róznica bramekKotlet pisze:Jeszcze sie runda nie zaczeła a tu już jest spadek na forum
nie wiem czy juz ktos to wybadol ale terozki widza ze wzieni sie i za tojajo pisze:Jeśli już nas czytacie, to mam kolejną uwagę dot. naszej strony internetowej. Strasznie przegląda się różnego rodzaju galerie. Trzeba kliknąć powiększenie obrazka, potem je zamknąć i kliknąć znów powiększenie następnego. Polecam zastosowanie jakiejś przeglądarki obrazków, np. jak tej którą posiadają niebiescy.pl Dzięki niej użytkownik bez problemów przegląda powiększone zdjęcia
pozdRawiam
władze klubu i Pan Prezydent mieli pierwotnie wystąpić ale po bladze z transferami i wycofaniu się prezydenta z szybkiej budowy stadiony na C6 przestraszyli się "ciepłego" przywitania. Tchórzostwo podszyte hipokryzją. Uważam ,że brak wystąpienia Przezs Sobstyl to policzek w stronę kibiców. Czy Pani Prezes nie ma nic do powiedzenia kibicom? Tak mało się wypowiada a tu jeszcze taki zonk! Widać ma nas w gdzieś tak jak ci wszyscy co im się wydaje ,że są Niebieską rodziną.mulan pisze:n
-gdzie wystąpienie władz klubu? jakiś przekaz dla kibiców!? czyżby obawiali się niemiłego przywitania?
Pewnie że momy - jest fajnieWhiteStarKrk pisze:Wywiad, nie wywiad... raczej chęć poznania opini strony najbardziej zainteresowanej losami Klubu. Sternicy/dyrektory/etc odchodzą i przychodzą - kibic jest zawsze. Póki co konkretów podać nie mogę.
Żaden pismak oczywiście - bo jak bym nim był to wymyśliłbym cokolwiek i było, jak mają to w zwyczju robić.
...chyba macie jakieś zdanie nt zarządzania Klubem??
3 pkt do 8 pozycji, 6 pkt do 5 pozycji. Zwycięstwa z WIELKą TRÓJKĄ jak to u Was się nazywaWhiteStarKrk pisze:Teraz jest źle, a gorzej to już tylko pasy....
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 55 gości