Hejnowski na tle Ćwielonga, Foszmańczyka...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Co sądzisz o Hejnowskim?

cieszę się, że jest w kadrze Ruchu
14
22%
w obecnej sytuacji i on jest cenny
24
38%
skoro już jest w Ruchu dajmy mu szansę
21
33%
im szybciej odejdzie tym lepiej
5
8%

Liczba głosów: 64

Wiadomość
Autor
BUTCHER_69

Hejnowski na tle Ćwielonga, Foszmańczyka...

#1 Post autor: BUTCHER_69 » 21 sie 2004, o 17:26

ostatnio spodkałem się z nogatywnymi opiniami na temat Hejnowskiego :?
wszyscy twierdzą, że Ćwielongowi, Foszmańczykowi, Wawrzyńczokowi trzeba dać luz, żeby mogli się ograć w lidze i oni są nietykalni :? :o :shock:
częściowo zgadzam się z tą opinią, ale czemu na podobnych zasadach nie mamy oceniać np. Hejnowskiego :?: :?: :?:
przecież na obrońcy spoczywa większa odpowiedzialność niż na graczach ofensywnych :zly:
nigdy nie widziałem tego zawodnika w akcji, ale skoro ma on 19 lat i trener na niego stawia to chyba nie bez powodu :tak:
gdy Hejnowski trafił do Ruchu ucieszyłem się, że wreszcie mamy jakiegoś perspektywicznego gracza defensywy i sądzę, że nawet jeżeli w tym sezonie będą mu się przytrafiać błędy to za rok będzie można spokojnie na niego liczyć :D:
co wy o nim sądzicie (DAJCIE MU SZANSĘ :!: ) :?:
Ostatnio zmieniony 21 sie 2004, o 20:29 przez BUTCHER_69, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#2 Post autor: Gość » 21 sie 2004, o 19:33

Ja sie ciesze, ze jest w kadrze bo to moj kumpel a przy opkazji kilka razy widzialem jak gra jest silny i szybki...

i tutaj maly blad Butcher :] bo w Ruchu nie ma zadnego Ćwieląga tylko jest Ćwielong :wink: :roll:

BUTCHER_69

#3 Post autor: BUTCHER_69 » 21 sie 2004, o 20:25

NIEBIESKI BRZOZA pisze:...jest silny i szybki...

więc jednak się nie myliłem :D 8)
jeżeli ktoś inny widział Hejnowskiego w akcji niech się również wypowie na temat jego umiejętności :wink:

:idea: RACJA - Ćwielong :lol: :oops:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#4 Post autor: Simone » 21 sie 2004, o 20:51

ja z nim kilka razy na placu gralem ... ale na malym boisku to zupelnie inaczej wyglada ... przekonamy sie byc moze w srode WSZYSCY NA SZPIL :!: :!: :!: :!:

SODA

#5 Post autor: SODA » 21 sie 2004, o 21:02

lepi Hejnowski niz gor...Poklad......

:flaga:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#6 Post autor: L_M » 21 sie 2004, o 22:05

Soda skoncz w kazdym temacie je*** pokladowskiego :wink: gosciu gra wedlug mnie lepiej niz paru innych w tym klubie a ty jakbys sie uwzial ;)

co do hejnowskiego - za malo ogrania chlopak pierwszy sezon w seniorskiej kadrze i od razu podstawowy obronca wiec trudno go je*** za kazdy blad. na pewno nesta to to jeszcze nie jest ale papiery i warunki na granie ma i trzeba mu dac wiecej czasu. Licze ze wroci Balul i bedzie wieksza rywalizacja w skladzie a narazie nie mozna miec pretensji do Hejnowskiego. Widac braki w doswiadczeniu, zle ustawienie i zgranie z reszta obrony no ale to jest chyba naturalne. Fosa Lindner czy Wawrzynczok wchodza na koncowki na mniej odpowiedzialnych i wystawionych na probe pozycjach od roku a hejnowski w obecnej sytuacji po prostu musi grac a majac 19 lat robi to jak najlepiej potrafi. Ja wierze ze bedzie z niego ok obronca ;). pozdRo

Siemce_Fan

#7 Post autor: Siemce_Fan » 21 sie 2004, o 23:04

hm... widziol zech go narazie ino w jednym szpilu i zrobil na mnie zle wrazenie . Chociaz z drugiej strony to w szpilu z Jagom wszyscy grali fatalnie. Chopok musi pograc jeszcze pare szpili zeby my sie mogli przekonac do jego umiejetnosci.

Narazie moja opinia jest NEGATYWNA ;]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#8 Post autor: L_M » 21 sie 2004, o 23:14

Chociaz z drugiej strony to w szpilu z Jagom wszyscy grali fatalnie
te tys miol jakas wizja? oby nie :wink: z jaga henowski do tej pory nie grol :?

Siemce_Fan

#9 Post autor: Siemce_Fan » 22 sie 2004, o 00:01

oops ... mom nadizeja ze ten moj blad to niewizja

oczywiscie zech miol na mysli szczakowianka

Pavlique
Kontakt:

#10 Post autor: Pavlique » 22 sie 2004, o 10:41

Szpil ze sciekowa to była katastrofa tego grajka ale niy yno jego; napewno niy jest to chop pokroju baszczyńskigo ale niych gro może wyrobnik ligowy śniego bydzie;
I racyjo z przedmówcą przestońcie najyżdżać na pokładowskigo; co to za argument że gorol, a wiela ludzi sam na tym fo0rum to gorole, wiela goroli bydzie we środa w młynie; nic mnie tak niy nerwuje jak tako gupio gotka, jak gorol to juz go trza pozamiatać
Górny Śląsk to moja ojczyzna od conajmnij 4 pokolyń - tela żech się doszukoł dokumentów na tyn tymat - ale bez przesady z tymi gorolami i hanysami
Pozdr
I'm a man who walks alone

SODA

#11 Post autor: SODA » 22 sie 2004, o 10:51

Lukas Michalski pisze:Soda skoncz w kazdym temacie je*** pokladowskiego :wink: gosciu gra wedlug mnie lepiej niz paru innych w tym klubie a ty jakbys sie uwzial ;)

co do hejnowskiego - za malo ogrania chlopak pierwszy sezon w seniorskiej kadrze i od razu podstawowy obronca wiec trudno go je*** za kazdy blad. na pewno nesta to to jeszcze nie jest ale papiery i warunki na granie ma i trzeba mu dac wiecej czasu. Licze ze wroci Balul i bedzie wieksza rywalizacja w skladzie a narazie nie mozna miec pretensji do Hejnowskiego. Widac braki w doswiadczeniu, zle ustawienie i zgranie z reszta obrony no ale to jest chyba naturalne. Fosa Lindner czy Wawrzynczok wchodza na koncowki na mniej odpowiedzialnych i wystawionych na probe pozycjach od roku a hejnowski w obecnej sytuacji po prostu musi grac a majac 19 lat robi to jak najlepiej potrafi. Ja wierze ze bedzie z niego ok obronca ;). pozdRo
wlasciwie mosz racja :? jakos niy mom do niego przekonania 8) 8)

:flaga:

BUTCHER_69

#12 Post autor: BUTCHER_69 » 22 sie 2004, o 11:01

Pavlique pisze:napewno niy jest to chop pokroju baszczyńskigo ale niych gro może wyrobnik ligowy śniego bydzie
w chwili obecnej nic nie wskazuje, że Hejnowski dorówna Baszczyńskiemu :roll: :wink:, ale nawet ligowy wyrobnik jest przydatny w II lidze :cry:

BUTCHER_69

#13 Post autor: BUTCHER_69 » 22 sie 2004, o 11:54

"Od pierwszego gwizdka Górnik Polkowice za słaby punkt Ruchu upatrzył sobie Łukasza Hejnowskiego. Młody defensor popełnił sporo błędów, ale najczęściej z dużym poświęceniem potknięcia naprawiał lub mógł liczyć na pomoc starszych partnerów. Trzeba jednak powiedzieć, że gra gospodarzy skrzydłami wprowadzała duży popłoch w naszych szykach. Pokładowskiego i Hejnowskiego można za to pochwalić za aktywną grę w ofensywie."

autor: Krzysztof Kubicki

zwróćcie szczególną uwagę na stwierdzenie "z dużym poświęceniem" :lol:

KK
Kontakt:

#14 Post autor: KK » 22 sie 2004, o 11:58

Bo tego ze chlopak walczy na maksa i sie stara mu odmowic nie mozna. W Polkowicach fajnie wlaczal sie w czasie atakow, robiac przewage i dobrze rozgrywajac pile.
Boczny obronca moze byc z niego calkiem niezly. Jeszcze tylko niech jest bardziej zdecydowany, lepiej sie ustawia i nabywa doswiadczenia.

niebieski78

#15 Post autor: niebieski78 » 22 sie 2004, o 12:04

ja widzialem go w sparingu z Cracovia meczu ze Szczakowianka i na paru treniolach hmmm i w ciemno oddalbym npFornalika za tego chlopaka jest mlody i potrzebuje czasu (ktorego niestety Ruch nie ma) a ze go ciepneli na glebokie wody... to bardzo dobrze Jesli w Tottenhamie moze grac 17 leti Ifill na tej samej pozycji to czemu nie ?

Jedno jest pewne jeszcze sporo zawali ale jemu mozna wybaczyc bo sie uczy a jak patrzylem na Mizie vel Maldini to mnie ku***ca brala

ODPOWIEDZ