Sponsorzy
-
Re: Sponsorzy
jeśli te info o Pepsi mioło być tajne to hehehe 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JSZCZE oprocz marketingu jest jeszcze cel spoleczny mocie przyklad PGE BALA ,siata i inne tematy a TAURON co robi nic dla naszego regionu
PS o jakim innym miescie godocie

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
Wroclaw
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Jestem ciekaw jak se damy rade bez Taurona. Na prezentacji mają jakiegoś nowego sponsora przedstawić. Oby to nie było tylko te nieszczęsne Pepsi;)
-
- Kontakt:
- BOGUCICE
- Kontakt:
Pepsi wykupiło banery na stadionie a oni z tego chcą zrobić dupnego sponsora.Wystarczy poczytać jak to wygląda w innych klubach.Pepsi nie jest sponsorem .Pepsi się tylko reklamuje na stadionach i to za śmieszne pieniądze.
Jak najszybciej Stowarzyszenie ale bez marionetek zarządu.Tylko wiarygodni kibice w Stowarzyszeniu.
P.S,
pewnie podadzą ,że umowa z Pepsi jest związana tajemnicą handlową. O to idę o zakład
Jak najszybciej Stowarzyszenie ale bez marionetek zarządu.Tylko wiarygodni kibice w Stowarzyszeniu.
P.S,
pewnie podadzą ,że umowa z Pepsi jest związana tajemnicą handlową. O to idę o zakład

W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
Myślę że trzeba zaczekać do tej prezentacji i wtedy psy na nich wieszać. zobaczymy. Trzeba być dobrej myśli, hehe
- BOGUCICE
- Kontakt:
Ja proponuję żeby namówić władze miasta do kupna jakiejś minimalnej ilości akcji tak żeby mogli zasiadać w radzie nadzorczej spólki. Będzie wtedy jakaś kontrola nad tym wszystkim.
-
- Kontakt:
Mnie duzo bardziej od tego gdzie sobie wykupili bannery interesuje ile zaplaca.A co do koszulek to uderzac do Elektromontazu Poludnie.Moze sponsor malo lojalny(chyba jak kazdy) ale reklama w 1 lidze im sie nie podobala.Moze ekstraklasowa bedzie im odpowiadac.Niech dadza polowe tego co Tauron , plus Pepsi , plus miasto i jestesmy co najmniej na zero.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
http://www.sportslaski.pl/ruch-bez-spon ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;Priorytety firmy zmieniły się jednak. Na Górnym Śląsku spółka zaprezentuje się jako sponsor Tour de Pologne. Głównym projektem sportowym o oddziaływaniu ogólnopolskim jest natomiast sponsoring tytularny Tauron Basket Ligi.
Co z Ruchem? Według informacji "Sportu", klub jest bliski podpisania umowy z Pepsi Colą. Pracownicy amerykańskiego koncernu dokonywali już pomiarów murów i płotów okalających stadion, gdzie będą mogli zawiesić firmowe banery.
kasa za banery to kropla w morzu potrzeb
- BOGUCICE
- Kontakt:
banery reklamowe PEPSI COLI Wielkim sukcesem marketingowym działaczy i działu marketingu!!!!
dobra kończę bo zraz mnie ktoś zjebie ,że napinam.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przyznam że troszkę dziwne to wszystko, poszukiwania sponsora w Ruchu przypominają syzyfowe prace.
- bluelive
- Kontakt:
To że mierzyli płot na benery to nie oznaczo że ino za ta reklama bydzie kasa. Może być jak z tauronem a te mierzenia to ino po to żeby wiedzieli jakiej wielkości mają byc te reklamy jak podpiszom już jakoś umowa.. Poczekojcie na konkrety a nie na wyrwane zdanie z kontekstu. A no Pepsi to nie biedno firmaBOGUCICE pisze:banery reklamowe PEPSI COLI Wielkim sukcesem marketingowym działaczy i działu marketingu!!!!

NIEBIESKIE MYSŁOWICE LEPSZA STRONA MIASTA

-
- Kontakt:
Dadzą parę reklam na banerach, do tego zapas Pepsi na cały sezon i tyle z tego będzie..bluelive pisze:To że mierzyli płot na benery to nie oznaczo że ino za ta reklama bydzie kasa. Może być jak z tauronem a te mierzenia to ino po to żeby wiedzieli jakiej wielkości mają byc te reklamy jak podpiszom już jakoś umowa.. Poczekojcie na konkrety a nie na wyrwane zdanie z kontekstu. A no Pepsi to nie biedno firmaBOGUCICE pisze:banery reklamowe PEPSI COLI Wielkim sukcesem marketingowym działaczy i działu marketingu!!!!
swoją drogą, Coca-Cola lepsza..