To cieszy ze nasz "ADHD" zaczyna cos grac fajnego i strzelac

Gabor nie gro z Lechią, może dlategoRuchChorzów1920 pisze:Gabor cos za szybko zlazl... oby nie kontuzja.
dziwisz się? Ich trzyma przy życiu tylko nienawiść do nas.Mają za zadnie także zabieranie głosu w kontrowersjach jeśli chodzi o zajmowane przez naszych kibiców stanowiska na naszym forum . Nie wiem czy da się pozbyć tej zarazy .Wystarczy ,że wbijesz im ignora.ja tak robię. Możemy być np.pewni ,że znajdą się jacych debile ,którzy będą zdania ,że np.należy im się więcej biletow na mecz.Elmer pisze:a ja się zastanawiam czy tym wszystkim szczewom podszywającym się pod kibiców Ruchu nie można dać bana, albo zakaz pisania? Cały czas sieją ferment. Na tej stronie znalazłem co najmniej dwóch szczewusów.
Az z niecierpliowscia czekam na relacje z comtvwww.ruchchorzow.com.pl pisze:Zakończył się czwarty i ostatni sparing podczas zgrupowania w Side. "Niebiescy" pokonali Mash'al Muborak z Uzbekistanu 3:0. Ruch wszystkie bramki zdobył w ciągu pierwszych 18 minut. Pierwsza bramka padła po ładnej akcji całego zespołu, Chorzowianie szybko "rozklepali" obronę rywala i Sebastian Olszar nie miał problemów ze zdobyciem gola. Piękne trafienie zaliczył Marek Szyndrowski, który okiwał trzech zawodników z Uzbekistanu i strzałem z pola karnego podwyższył wynik. Przy trzeciej bramce asystę zanotował Olszar, który strzelił w słupek, a jego strzał dobił Arkadiusz Piech.
Jutro około godz. 12:00 "Niebiescy" wylądują na lotnisku w Warszawie.
no i po co nam ofensywny kopacz, jak Skuter robi za MessiegoPiękne trafienie zaliczył Marek Szyndrowski, który okiwał trzech zawodników z Uzbekistanu i strzałem z pola karnego podwyższył wynik.
Nawet nie wiecie jak ja sie na tym forum umia wyluzować po całym dniu roboty. Fajnie, że opcje transferowe już wszyscy wzięli na light i obracane jest wszystko w żart. Zawsze to lepsze niż siedzieć i płakać albo marudzićRuchChorzów1920 pisze: no i po co nam ofensywny kopacz, jak Skuter robi za Messiego
(a jeszcze nie tak dawno dosrodkowywal w drzewo - znaczy sie jest progres..)
takich ogórków zawsze się bierze na ostatni sparing żeby postrzelać i nabrać pewnościTomSky pisze:oby nabrali pewności siebie po tym meczu - ładnie to wygladało ale wiadomo że przeciwnik był średni
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorcia, fanatyczny1920, Google [Bot], Google Adsense [Bot], niebieski98 i 66 gości