sklep klubowy czynny jest w poniedziałek od 12 do 20 oraz od wtorku do piątku w godz. od 9 do 17 , przed każdym zbliżającym się meczem sklep jest otwarty również w sobotę i tak przed Lechią , 19-go lutego ( sobota ) sklep jest czynnyNori1995 pisze:Czy w sobota bydzie szlo wyrobic karnety i karty?
Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Kontakt:
Pany bou ktos uostatnio w sklepie po bilety o 1600?? Duze som raje?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
czy na Lechii też macie date 14:45 ?
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
taa 2011-02-26 godz 14:45 

-
Jo był dzisioj i bez raje,jak zech wloz,niy było nikogo,potym za mnom prziszło trzech ludzi,ale ogólnie spoko!pedro-sbl pisze:Pany bou ktos uostatnio w sklepie po bilety o 1600?? Duze som raje?
trocha to martwi,ale kaj tam jesce co!!
RUCH Chorzów....BRAMA DO INNEGO WYMIARU
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...
-
- Kontakt:
ok dziekowakijop666 pisze:Jo był dzisioj i bez raje,jak zech wloz,niy było nikogo,potym za mnom prziszło trzech ludzi,ale ogólnie spoko!pedro-sbl pisze:Pany bou ktos uostatnio w sklepie po bilety o 1600?? Duze som raje?
trocha to martwi,ale kaj tam jesce co!!
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
- Kotlet
- Kontakt:
A ja ponowie pytanie bo widze że udziela się tu obsługa.
Mam karnet jesienny, jednak póki co nie chce wyrabiać wiosennego a karta kibica jest mi niepotrzebna.
Czy na stary karnet jesienny na którym mam nabity mecz z Lechią wejde normalnie na stadion ?
Mam karnet jesienny, jednak póki co nie chce wyrabiać wiosennego a karta kibica jest mi niepotrzebna.
Czy na stary karnet jesienny na którym mam nabity mecz z Lechią wejde normalnie na stadion ?
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
witej kotlet z tego co wiym to karnet z jesieni jest nie wazny jo wyrobiol nowy karnet i pedziala mi z stary moga wyciepac bo mecz z jesieni z Lechiom jest juz na nowym karnecie . Ale to pewno dlatego chyba ze wyrobilech nowy . Ale pewno znajac nasze podejscie do kibica karnet z jesieni moze byc nie wazny mimo ze jeszcze niy wyrobiles na wiosna wiync bydziesz musiol chyba zadzwonic na cicho . pozdroKotlet pisze:A ja ponowie pytanie bo widze że udziela się tu obsługa.
- DingChavez
- Kontakt:
Karneciki sztuk kilka są, także nie pozostaje nic innego jak czekać na pierwszy mecz.Wszystko przebiegło bez problemu.Stary karnet z jesieni trzeba zostawić(można go odebrać po zakończeniu rozgrywek wiosennych).Mecz z Lechią z jesiennego karnetu został przeniesiony na karnet z wiosny 2011.Koszulki zostały przymierzone i są ok:)Kalendarz wisi i odliczam czas na pierwszy mecz... 

Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

- Kotlet
- Kontakt:
No własnie jak sie wyrabia nowy to Ok, ale co jak chce wykorzystać to co mam i więcej nie chodzić ??tedeus63 pisze:witej kotlet z tego co wiym to karnet z jesieni jest nie wazny jo wyrobiol nowy karnet i pedziala mi z stary moga wyciepac bo mecz z jesieni z Lechiom jest juz na nowym karnecie . Ale to pewno dlatego chyba ze wyrobilech nowy . Ale pewno znajac nasze podejscie do kibica karnet z jesieni moze byc nie wazny mimo ze jeszcze niy wyrobiles na wiosna wiync bydziesz musiol chyba zadzwonic na cicho . pozdroKotlet pisze:A ja ponowie pytanie bo widze że udziela się tu obsługa.
-
- Kontakt:
Niestety musi wyrobić Pan nową kartę kibica , ponieważ z karnetem z rundy jesiennej wejdzie Pan tylko na Lechię , nowa karta kibica dla karnetowiczów kosztuje 5 zł i doładowania na mecze pucharowe 1 złKotlet pisze:A ja ponowie pytanie bo widze że udziela się tu obsługa.
- Kotlet
- Kontakt:
Przepraszam ale nie do końca rozumiem. Z pana wypowiedzi wynika iż na mecz z Lechią na stary karnet wejdę tak ? I nic nie musze zmieniać, uzupełniać itd. ? A potem na kolejne mecze albo nowa KK i doładowania albo nowy karnet ?sklep pisze:Niestety musi wyrobić Pan nową kartę kibica , ponieważ z karnetem z rundy jesiennej wejdzie Pan tylko na Lechię , nowa karta kibica dla karnetowiczów kosztuje 5 zł i doładowania na mecze pucharowe 1 złKotlet pisze:A ja ponowie pytanie bo widze że udziela się tu obsługa.
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy ktoś może mi odpowiedzieć bo jak wiadomo na mecz z Lechia jest jeszcze tak że dziewczyny mają za 1zł bilet, ale jak chce doładować przez internet dziewczynie to nie można wybrać za 1zł, jest tylko do wyboru normalny za 25zł i ulgowy za 20zł, czyli za 1zł można kupować tylko w klubie? bo na wcześniejsze mecze można było normalnie przez internet za 1zł kupić
-
- Kontakt:
@Kotlet - dokładnie tak, panie w sklepiku mówiły mi to samo. Stary karnet ci dezaktywują jedynie jeśli kupisz nowy. Tak to wszystko jest po staremu.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
Jeśli nie wyrobi Pan nowej karty kibica do Lechii ,to wchodzi Pan ze starym karnetem (jesień 2010) , dokładnie i dlasza część Pana wypowiedzi również się zgadzaKotlet pisze:Przepraszam ale nie do końca rozumiem. Z pana wypowiedzi wynika iż na mecz z Lechią na stary karnet wejdę tak ? I nic nie musze zmieniać, uzupełniać itd. ? A potem na kolejne mecze albo nowa KK i doładowania albo nowy karnet ?sklep pisze:Niestety musi wyrobić Pan nową kartę kibica , ponieważ z karnetem z rundy jesiennej wejdzie Pan tylko na Lechię , nowa karta kibica dla karnetowiczów kosztuje 5 zł i doładowania na mecze pucharowe 1 złKotlet pisze:A ja ponowie pytanie bo widze że udziela się tu obsługa.