Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Bardzo w to wątpie, aby specialnie na sparing sprowadzali nowe koszulk bez taurona.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to żaden kłopot,tu nie są problemem koszulki ino podejście do partnera biznesowego.Jak ściągam logo z głównej strony to w tym samym momencie znika ze strojów .Jasne i przejrzyste.Jeśli nie zniknie ze strojów to tym bardziej nie powinno znikać ze strony klubowej ,tym bardziej miejsca sponsora głównego.snuffq pisze:Bardzo w to wątpie, aby specialnie na sparing sprowadzali nowe koszulk bez taurona.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
No tak, tylko że na strone klubową jet dużo wejść, a czy zdjęcia z tego meczu ukażą się w jakiejś gazezie?, więc może nie być sensu robić czegoś co kosztuje, a czego nikt nie zauważy.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
grali z logo z taurona z kazachami zdjecie w sporcie
-
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A czego oczekujesz?Co niektórzy forumowicze nie są aż tak blisko klubu jak Ty i nie wiedzą co się dzieje w kuluarach.Dezinformacja ze strony zarządu i działaczy widoczna jest w każdym kawałku pola na którym działają,od umów z partnerami(Pasjonat,Grunwald),po przez marketing a raczej jego brak,poprzez rzecznika (jak wyżej),mamienie kibiców transferami i na koniec brak sponsora głównego na niespełna trzy tygodnie przed startem rundy rewanżowej.Mało?! Jak na mnie to stanowczo za dużo ale ,może "kumaci" wiedzą więcejarcio pisze:naprawdę nie wierzę że takie teksty tu padają

-
- Kontakt:
nie miałem na myśli całej sytuacji ze sponsorami bo tego nawet chyba ludzie w klubie nie ogarniają, chodzi mi o rozkminkę koszulkową, ot co
nigdy nie jest za późno
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ino widzisz na koszulkach eksponowane są loga sponsorów ,a na dzień dzisiejszy sponsora głównego według oficjalnej nie mamy,więc siłą rzeczy obok serduszka Owsiaka charytatywnie reklamujemy Tauronaarcio pisze:nie miałem na myśli całej sytuacji ze sponsorami bo tego nawet chyba ludzie w klubie nie ogarniają, chodzi mi o rozkminkę koszulkową, ot co

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie, rok temu była ta sama sytuacja że grali w sparingu z logo taurona. NIe chce mi sie szukać co to za mecz był. Ale było tak. I wtedy ta sama godka..
- Kontakt:
alek900 pisze:Ludzie, rok temu była ta sama sytuacja że grali w sparingu z logo taurona. NIe chce mi sie szukać co to za mecz był. Ale było tak. I wtedy ta sama godka..
w tamtym okresie logo Taurtona nie znikło z oficjalnej więc nie ta sama

-
- Kontakt:
Dokładnie tak samo pomyślałem. Jeżeli nie została przedłużona umowa z Tauronem to na jakiej zasadzie różowe logo znajduje się dalej na koszulkach piłkarzy? My jesteśmy lepsi niż Barcelona, reklamujemy już nie tylko instytucje charytatywne ale też komercyjne za darmo. Rozumiem że umowa z Tauronem wygasła bo logo sponsora głównego zniknęło ze strony oficjalnej klubu a to jest oczywisty przekaz medialny.
Ciekaw jestem tylko co za 12 dni będzie na trykotach Niebieskich.
Ciekaw jestem tylko co za 12 dni będzie na trykotach Niebieskich.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cafe Patermankattowitz pisze:Ciekaw jestem tylko co za 12 dni będzie na trykotach Niebieskich.

-
- Kontakt:
nie znom się na metodach umieszczania logotypów na koszulkach ale mogą przypuszczać że nie jest teoretyczne możliwe aby ten plastron zerwać w 5 minut (juz widza jak chopca dziubia przy trykotach i odrywają te logo
)
nasi pojechali na obóz - wzięli sprzęt jaki mamy a mamy chyba tylko z tym logiem - grają w tym co mamy
mają grac w podkoszulkach?

nasi pojechali na obóz - wzięli sprzęt jaki mamy a mamy chyba tylko z tym logiem - grają w tym co mamy
mają grac w podkoszulkach?
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Biorą to co mają w magazynie i tyle. Na filmiku z wyjazdu maja też torby z colo 

-
- Kontakt:
dokładnie o to mi chodziMirek pisze:Biorą to co mają w magazynie i tyle.
jakby zagrali w lidze w starych trykotach to by była obsuwa ale na sparingu?
nigdy nie jest za późno