I z czego się śmiejesz reprezentancie "wielkiego" klubiku?warchol1910 pisze:9 osob cos bardzo slabo :lol:
RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na przyjazd 14-krotnego Ruchu Chorzow co niektorzy w Radomiu doznali orgazmu. Po samym meczu te same osoby jak widac musza wyladowac swoja frustracje i doczepili sie kibicow.
Polecam im zapoznanie sie z wyjazdowymi frekwencjami z ubieglego sezonu i poglebienie wiedzy na temat sytyuacji po ŁKS... Przykre, ze sie tak gorszycie :lol:
Zyczylem Radomowi awansu do II ligi. Teraz mimo wszystko zycze im utrzymania, bo widac ze jest tam zapotrzebowanie na sport
Polecam im zapoznanie sie z wyjazdowymi frekwencjami z ubieglego sezonu i poglebienie wiedzy na temat sytyuacji po ŁKS... Przykre, ze sie tak gorszycie :lol:
Zyczylem Radomowi awansu do II ligi. Teraz mimo wszystko zycze im utrzymania, bo widac ze jest tam zapotrzebowanie na sport
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jestes the best cale miasto zmobilizowaliscie na mecz z nami i teraz przezywasz a juz porownywanie po 1 meczu kibicow obu druzyn to juz calkiem zabawne, przezyjcie taka zadyme jak ta z lksem i potem zobaczymy ilu was bedzie na mecze chodzic i wogule nie dziwigaj mi cisnienia ino wez sie strac stad chopiewarchol1910 pisze:moze nasz klub nie mial takich suksesow jak Ruch ale nie od biegamy od was tak bardzo pod wzdgledem kibicowskimI z czego się śmiejesz reprezentancie "wielkiego" klubiku?
-
- Kontakt:
Popieram, jak by mu nikt nie odpowiedział to by się skończyło na jego jednym w pisie, a tak nie potrzebna polemika. My wiemy jak jest według nas , on wie jak jest według niego i tyle, wątpie, żeby ktokolwiek zmienił zdanie choćby nie wiem jak były przekonywujące nasze czy jego argumenty. I nie chodzi mi tylko o wpisy tego z Radomiaka, ale ogólnie o wszystkich napinaczy z innych klubów odwiedzających nasze forum. po prostu ignorujmy ich , to jest wielka siła. koleś by się drugi raz już nie wpisał, jakby nikt nie zwrócił na niego uwageDamiano pisze:Panowie trzeba zignorować takich pajaców i tyle.
mosz racjakurczak1920 pisze:Popieram, jak by mu nikt nie odpowiedział to by się skończyło na jego jednym w pisie, a tak nie potrzebna polemika. My wiemy jak jest według nas , on wie jak jest według niego i tyle, wątpie, żeby ktokolwiek zmienił zdanie choćby nie wiem jak były przekonywujące nasze czy jego argumenty. I nie chodzi mi tylko o wpisy tego z Radomiaka, ale ogólnie o wszystkich napinaczy z innych klubów odwiedzających nasze forum. po prostu ignorujmy ich , to jest wielka siła. koleś by się drugi raz już nie wpisał, jakby nikt nie zwrócił na niego uwageDamiano pisze:Panowie trzeba zignorować takich pajaców i tyle.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawo!!!
No wreszcie niebiescy zdobyli 3 punkty!!!Nie ważne w jakim stylu Niebiescy zwyciężyli,nieważne czy Radomiak był lepszy,ważny jest wynik!!!No i wrescie lepiej oglada sie tabele 2 ligi.(No oprócz ogladania ilości goli zdobytych i straconych)