ENDZA pisze:gerhat pisze:pytałem o Karcza z UKS a nie o Karcza z lat 80-tychPrzecierz to ten sam...
idź już spać! sorry, bez urazy ale nie zrozumiałeś.
ENDZA pisze:gerhat pisze:pytałem o Karcza z UKS a nie o Karcza z lat 80-tychPrzecierz to ten sam...
Zrozumiałem zrozumiałem szczególnie jak się edytuje post od razu po napisaniuscaneRboy pisze:ENDZA pisze:gerhat pisze:pytałem o Karcza z UKS a nie o Karcza z lat 80-tychPrzecierz to ten sam...
idź już spać! sorry, bez urazy ale nie zrozumiałeś.
zesram się a nie dam sięgerhat pisze:Nie zgodze się, akurat Babiarz, Brzozowski i Lesik oraz wspomniany wcześniej Stefański dostali szansę bo byli w pierwszej drużynie, a że jej nie wykorzystali to już inna sprawa i tu żadnego zarzutu o przegapianie talentów z UKS bym nie podnosił. Wszystko przebiegło prawidłowo, z UKS trafili do pierwszej drużyny Ruchu i o to chodzi.
Podaj przykłady tych którzy skończyli 18 lat, Ruch mial prawo pierwokupu i ich olał, nie zobaczył jak grają i pozwolił odejść gdzie indziej a oni zrobili karierę gdzie indziej. Jeżeli są tacy to będzie można podnieść zarzut że Ruch nie wykorzystuje szans jakie daje UKS i przgapia wartościowych zawodników. Tylko nie podawaj przykładu tego który poszdł do Aten bo to akurat jest przykład na korzyść Ruchu w tym sporze, bo jego UKS sprzdał przed ukończeniem 18 lat i Ruch nie miał prawa pierwokupu.
i tu też coś prawdyoiowiec pisze:PANOWIE !!!!!! na ten burzliwy temat na wasze pytania , niedomówienia i inne rzeczy odpowie pan super MENAGO pan DARIUSZ .G który gdy w Ruchu brakło pieniędzy pierwszy opuścił ten klub żeby swoim kontraktem nie nadwyrężac jego chwiennej struktury!!!!!!! oczywiście przez przypadek w tym zacnym towarzystwie znalazł sie i jego wierny towarzysz pan M.M nasz obecny dyrektor sportowy ale to jest zwykły zbieg okoliczności Ci dwaj oddani byli zawodnicy przybyli na odsiecz swojemu klubowi w tych ciężkich czasach żeby swoją wiedząi doświadczeniem ratować ten klub!!!!!
ku*** hehehaha .......niech tak zostaniegerhat pisze:jak chcesz oceniać za całokształt D. Gęsiora to najpierw trzy razy się pokłoń i ucałuj 14 gwiazdkę. Jeszcze dlugo w Ruchu nie będzie takiego co przyczynił się do wymiernych sukcesów tego klubu oraz swoją postawą na boisku jak grał w innych klubach zawsze dawał przykład.
I nawet jak część rodziców chłopaków z UKS ma inne zdanie niż D.Gęsior to nie jest w stanie zmienić tego całokształtu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], MaRio1920R, ondrasz i 45 gości