RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów
Witom wszystkich, gratulacje za wygrano na na Radomiaku a z Ćwielonga jeszcze bydziecie miec duzo pociechy, sosnowieckie psy dostowaju u siebie w dupa i tak mo byc zycza wom jak najszybszego powrotu do ekstraklasy moze tera po ty zmianie prezesa i zamianie na S.S.A oby ta Silesia pozpłącała dugi i tak zeby boł to ostatni sezon w 2 lidze.
LICZY SIE INO GÓRNY Śląsk NASZA MAŁO OJCZYZNA
LICZY SIE INO GÓRNY Śląsk NASZA MAŁO OJCZYZNA
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
hmm a co tu liczyc wakacje byly. nie wygralismy 2 meczow z kolei (jesli liczyc baraz jako ligowy) albo trzech (jesli nie liczyc barazy ostatnie zwyciestwo z Arka)... co tu liczyc?PS.czy ktos liczol ile dni czekomy na zwyciestwo w lidze??
tak trzymac teroz pojadymy z polkowicami (brawo za sosnowiec

9 osób od Was było(zwineli sie przed konicem meczu). A wygraliście bardzo szczęśliwie. Bramka padła po jedynej Waszej akcji. Nam sędzia nie uznał braki zdobytej prawidłowo(odgwizdał spalonego). Mieliśmy jeszcze kilka bardzo dobrych akcji ale nie miał kto tego wykończyć. Wasz nowy-stary zawodnik Śrutwa lepiej nie mówić- kompletne zero. Bez obrazy cieniutki ten Wasz Ruch i to strasznie. Z drugej strony wygrał z Radomiakiem
Pozdro z Radomia

Pozdro z Radomia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to pozdRo dla wielkiego potęznego radomiaka, który nie potrafił sobie poradzić z "cieniutkim RUCHEM".RKS pisze:9 osób od Was było(zwineli sie przed konicem meczu). A wygraliście bardzo szczęśliwie. Bramka padła po jedynej Waszej akcji. Nam sędzia nie uznał braki zdobytej prawidłowo(odgwizdał spalonego). Mieliśmy jeszcze kilka bardzo dobrych akcji ale nie miał kto tego wykończyć. Wasz nowy-stary zawodnik Śrutwa lepiej nie mówić- kompletne zero. Bez obrazy cieniutki ten Wasz Ruch i to strasznie. Z drugej strony wygrał z Radomiakiem![]()
Pozdro z Radomia
Hahaha jak się cieszę, że gnoje z radomia nastawiły dupy z tym naszym "cieniutkim" RUCHEM

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
@Konrad ja nie napisałem że Radomiak jest wielki ale Ty pewnie masz kłopot z czytaniem!!!. Ja nikogo nie obrażam i nie nazywam jak Ty gnojem a dupe to pewnie sam nastawiasz(widocznie słabo to robisz bo nawet na wyjazd nie zarobiłeś. Napisałem tak jak było. A jak jesteś taki kozak to czemu nie byłeś na meczu?. Mamusia Cie nie puściła czy jak?.
@volek widocznie masz rację.
@volek widocznie masz rację.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
9 osób od Was było(zwineli sie przed konicem meczu). A wygraliście bardzo szczęśliwie. Bramka padła po jedynej Waszej akcji. Nam sędzia nie uznał braki zdobytej prawidłowo(odgwizdał spalonego). Mieliśmy jeszcze kilka bardzo dobrych akcji ale nie miał kto tego wykończyć. Wasz nowy-stary zawodnik Śrutwa lepiej nie mówić- kompletne zero. Bez obrazy cieniutki ten Wasz Ruch i to strasznie. Z drugej strony wygrał z Radomiakiem
Nasz stary-nowy zawodnik zowie sie Bizacki, sędziowie ostatnio nam pomagali z 10 lat temu, a żę Srutwa jest cienki wiedzą wszyscy. Zresztą po tym co napisałeś wnioskuje że masz góra 15 lat i kaca po porażce swojej drużyny. Nie mart sie, w 3 lidze też jest fajnie :lol:
:!!!!:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!