Z Jagą na Cichej!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dixi20

#16 Post autor: Dixi20 » 11 sie 2004, o 22:44

Spoko. Mam nadzieje ze bedzie kulturalny doping. A nasi pilkarze wygraja ten mecz i pozostale mecze jakie nam zostaly do 25 Sierpnia

Gość

#17 Post autor: Gość » 14 sie 2004, o 15:30

jo sie sam tak czyto te wasze wpisy i mi sie smioc chce przecierz to by i tak nie wypolilo juz nie pamietocie jak my Legia zaprosili co siedzieli obok nos i po pierwszej polowie pojechali bo juz nerwy chopcom puszczali.A pozatym to ekipa PF mo to do godania a nie reszta. 8)

Chcialem dobrze - Adolf Hitler

TomSky
Kontakt:

#18 Post autor: TomSky » 14 sie 2004, o 16:06

Po 1 nie ma co porównywać Jagii do Legii --> Jaga to taka ekipa raczej obojętna na dziś / a nawet przez niektórych wspominana z szacunkiem i pewną nostalgią/ więc nie widze przeszkód żeby ich zaprosić.

Po 2 --> Ekipa PF jest obecnie delikatnie mówiąc raczej nieobecna... a przynajmniej Ci którzy mieli tam coś do gadania, /niektórzy porobili sobie nicki z dopiskiem PF i próbuja teraz zgrywać kozaków - ale chyba ktoś z PF się ostał więc myśle że jakoś bysmy dali rade - w końcu Jagi nie nawali do nas jakas oszałamiająca ilośc.../

Po 3 jak już ktoś zauważył powinniśmy teraz pokazać że kibice Ruchu potrafią przyjąć gości na swoim stadionie a nie tylko wylatywac na nich ze sztachetami. Taki gest zjednał by nam myśle sporo ludzi....
Ostatnio zmieniony 14 sie 2004, o 16:18 przez TomSky, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

fuhr
Kontakt:

#19 Post autor: fuhr » 14 sie 2004, o 16:12

tez mysle ze Jaga to nie Legia - tylko kto by nad tym zaponowal - PF nie ma a czy beda na tym meczu :roll:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#20 Post autor: Gość » 14 sie 2004, o 16:30

ta TomSky te ku*** ty domnie burzysz chocby ko od tego sezonu lazil na mecze po 1 to mnie k....rok tu mnie nie bylo po 2 to jakbys mnie znol to bys wiedziol co jo do tago Ruchu zrobiol a nie p...gupoty moze jakis twuj kumpel mnie zno to sie zapytej co jo robio pod wzgledem hools i ultras az do pujscia do syfu a pozatym najlepiej pogodej na temat ultras z Bolkiem , Radzionem lub Virem jak bydzie a hools wszystkich chopcow ze staryj i z modej ekipy

Gość

#21 Post autor: Gość » 14 sie 2004, o 16:35

a mogymy zaprosic wszystkich dawai giksa, zabole no najlepiej wszystkie ekipy z calej Polski nie

TomSky
Kontakt:

#22 Post autor: TomSky » 14 sie 2004, o 16:38

Bogas_PF pisze:ta TomSky te ku*** ty domnie burzysz chocby ko od tego sezonu lazil na mecze po 1 to mnie k....rok tu mnie nie bylo po 2 to jakbys mnie znol to bys wiedziol co jo do tago Ruchu zrobiol a nie p...gupoty moze jakis twuj kumpel mnie zno to sie zapytej co jo robio pod wzgledem hools i ultras az do pujscia do syfu a pozatym najlepiej pogodej na temat ultras z Bolkiem , Radzionem lub Virem jak bydzie a hools wszystkich chopcow ze staryj i z modej ekipy
Bogas - ja nie pisałem do nikogo osobiście - nikogo konkretnego nie miałem na myśłi wiec wyluzuj troche... powiedzmy że mniej wiecej wiem kim jestes.

Wiedziałem, że sie ktoś przypieprzy zaroz do mnie...

Nie o to przecież nam wszystkim teraz chodzi coby sie wadzić między sobą...

A pomyśł z Jaga uważam za warty rozważenia. Jeszcze jest troche czasu do zastanowienia. Przecież wszyscy wiemy jaka nagonka panuje teraz wszędzie na Ruch. Może to MY KIBICE powinniśmy też zacząć coś robić dla poprawy wizerunku klubu..

Pyrsk
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Gość

#23 Post autor: Gość » 14 sie 2004, o 16:42

no sorki ale mnie troszke ponioslo ale zbytnio chyba by nie przeszedl ten pomysl ale i tak jestem umuwiony z chopcami to pogadomy zoboczymy czy cos sie do zalatwic

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#24 Post autor: anyfor » 14 sie 2004, o 19:13

Bogaś ale w sumie bołbyś za tym czy niy :?:

BATORY F@NS
Obrazek

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#25 Post autor: vinc84 » 15 sie 2004, o 17:06

Najważniejsze jest to zeby my wszyscy byli i glosno dopingowali "Niebieskich" z kibicami Jagi czy bez nich.
Kto byl taki madry i skasowal moj temat na kibicach, juz wiecej nie robie nowych bo to nie ma sensu.

P.S. Ale bydzie fajnie mysla :wink:

rokko

#26 Post autor: rokko » 15 sie 2004, o 17:50

jaga juz wybrala - oni wolom na wisla jezdzic, a do nos niy przyjadom bo sie wstydzom

Psychooooooo

#27 Post autor: Psychooooooo » 15 sie 2004, o 21:30

Bylo by fajnie jak by byl komplecik ludzików

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Super!!!

#28 Post autor: HKSADIK » 17 sie 2004, o 22:39

Bardzo sie ucieszyłem,gdy przeczytałem o tym,że wreszcie piłka wraca do Chorzowa na stadion Ruchu!!!Apeluje do wszystkich:IDZIEMY WSZYSCY NA MECZU RUCHU Z JAGA.MUSIMY POKAZAĆ WRESZCIE JAKICH RUCH MA za***istych KIBICÓW!!!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: jalboss » 18 sie 2004, o 07:39

Czy ktoś wie czy sektor 1 będzie jeszcze kiedykolwiek czynny? Bo jakoś tak sie do niego przyzwyczaiłem, zresztą mój bajtel tyż. A teraz to chyba przydzie siednąc się na trybunka.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Nanik
Kontakt:

#30 Post autor: Nanik » 18 sie 2004, o 07:45

jalboss pisze:Czy ktoś wie czy sektor 1 będzie jeszcze kiedykolwiek czynny? Bo jakoś tak sie do niego przyzwyczaiłem, zresztą mój bajtel tyż. A teraz to chyba przydzie siednąc się na trybunka.
1 bydzie czynno jak zamontuja tam stolki to juz niedlugo :D

ODPOWIEDZ