Nagroł ktoś to? Nie mom tej tv na cyfrze niestety... A na com.tv nie ma jeszcze...mulan pisze:Z tego co widziałem ze skrótów na TVP Katowice, Olszar miał przynajmniej 2 akcje w których mógł zdobyć bramkę i raz się pohamił bo gdyby podał do Macha ten zdobył by gola.
Dokładnie to miałem też dziś napisać. Prezes Podbeskidzia znany antyślązak ma wręcz paranoiczny stosunek do wszystkiego co Śląskie. Może też coś jest na rzeczy.kattowitz pisze:Te ciśnienie Podbeskidzia na Nos jest już od jakiegoś czasu. Przed losowaniem PP bardzo chcieli trafić na Ruch. To co dzisiaj się stało w Bielsku to jest jakoś paranoja. My wyszliśmy na sparing pograć w piłkę a oni wyszli na wojnę. Co bielszczanie chcieli udowodnić na boisku nie mam pojęcia bo udowodnili tylko swoją chora ambicję.
Żelko raczej odpado, oba sparingi groł jako ostatni obrońca.zip185 pisze:Myślę, że w taki wypadku są 3 opcje ustawienia środka pomocy:
a) Komac i Lisowski
b) Komac i Zieńczuk
c) Komac i Djokić
Jest jeszcze 4 opcja ;D Jakiś transfer
tosz to idiota nie z tej ziemi... Jak Piech mioł wybić bal skoro nie dolecioł do niej nawet bo 5 metrów wcześniej górol go skosił. Szkoda że w materiale tego nie ma. Co do fauli naszych na zawodnikach BB to niech sie gość puknie w ten pusty, jak widać, baniaty łeb...Mirek pisze:trener Podbeskidzia mógłby adwokatem być.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Rickenn10 i 62 gości