Szczakowianka - Ruch 6:0
-
- Kontakt:
Tukej niy chodzi o pokładowskigo toborka czy podolaka ale o CAŁO drużyna; wszyscy bez wyjątku wczorajszym szpilym napluli klubowi, tradycji, i nom kibicom prosto w pysk; jo wczora ło tym pisoł że za nich niy byda sie juz wstydzioł bo oni ni majom zodnego honoru; jeźli to prowda, że poszło o kasę to jo niy wiym co pedzieć...
mo kto wiyncyj info czy to rzeczywiście wczora poszło o kase?
mo kto wiyncyj info czy to rzeczywiście wczora poszło o kase?
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
Poszukajmy przyczyn
Zacznijmy szukac przyczyny tego co sie dzieje.Czy ktos z was byl kiedys na treningu 1 druzyny?? ja bylem i to co widzialem dalo mi do myslenia.Zobaczylem np Srutwe ryczacego na mlodszych zawodnikow o kazde zle kopniecie pilki,Mosor ktory opierdzielal wszystkich lacznie z masazysta i wkoncu Fornalaka ktory wyzywal sie wrecz na "mlodych" niezle sie przy tym bawiac i Wyrobka zupelnie niereagujacego na to.Jesli to jest atmosfera w druzynie to dla mnie wszystko jest jasne.Potem przychodzi mecz i taki Hejnowski czy Foszmanczyk czy jeszcze kto inny boi sie pilki zeby zjebki niedostac.Zastanowmy sie czemu w Ruchu od jakiegos czasu niema mlodego zawodnika ktory by gral na dobrym poziomie bo przeciez talentu im niebrakuje
Teraz dopiero znalazłem czas by poczytac sobie wszystkie posty , mecz i jego wynik pozostawiam bez komentarza bo wynik mówi sam za siebie!ale jak czytam wypowiedz takiej Niebieskiej to mnie ku***ca bieze , ciekawe za co sie jeszcze bedzie obwinac kibiców!moglas podbiec do plotu rzucić im koszulke w ramach podziekowania za tak "piekną" gre albo moglaś leciec szybko do centrum i kazdemu po bukiecie kwiatów kupić!!!!!!a jak ci sie nie podoba zachowanie kibiców , WIERNYCH kibiców na wyjazdach.........proste.......nie jeździj na wyjazdy , albo siądź sobie na trybunie głownej i tam oklaskuj tych rewelacyjnych grajków!!!ps.spuscić im wp***dol to za mało!!!
RUCH TO MY!!!!!!!!
RUCH TO MY!!!!!!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mój ostatni post narzekający w tym temacie!!!
Dobra trzeba zakończyć nasze narzekania w tym temacie.No trudno Niebiescy w dwóch ostatnich spotkaniach zagrali jak leszcze.Porażki 4-1 z Drwęcą i 6-0 ze Szczakowianką mówią same za siebie.Ale teraz trzeba zrobić coś,aby takie wyniki już sie nie powtórzyły!!Trzeba wyciągnąć jakieś wnioski z meczów Ruchu i podjąć jakieś odpowienie decyzjie!!Teraz musi sie wykazać zarząd,który zdecyduje o dalszej pracy pana Wyrobka.Przeszłość mnie już nie interesuje,bo i tak już nikt jej nie zmieni,za to przyszlość to co idnego.Apeluje do zarządu aby wreszcie podjoł jakąś sensowna decyzje,bo bez rzadnych decyzji może okazać sie,że znów nasi chłopcy zbłaźnią sie na Radomiaku!!!Dość już piłki podwórkowej w wykonaniu Niebieskich.ZACZNIJCIE ku*** GRAĆ!!!
-
- Kontakt:
Re: Poszukajmy przyczyn
Dużo jest w tym prawdyBigblue pisze:Zacznijmy szukac przyczyny tego co sie dzieje.Czy ktos z was byl kiedys na treningu 1 druzyny?? ja bylem i to co widzialem dalo mi do myslenia.Zobaczylem np Srutwe ryczacego na mlodszych zawodnikow o kazde zle kopniecie pilki,Mosor ktory opierdzielal wszystkich lacznie z masazysta i wkoncu Fornalaka ktory wyzywal sie wrecz na "mlodych" niezle sie przy tym bawiac i Wyrobka zupelnie niereagujacego na to.Jesli to jest atmosfera w druzynie to dla mnie wszystko jest jasne.Potem przychodzi mecz i taki Hejnowski czy Foszmanczyk czy jeszcze kto inny boi sie pilki zeby zjebki niedostac.Zastanowmy sie czemu w Ruchu od jakiegos czasu niema mlodego zawodnika ktory by gral na dobrym poziomie bo przeciez talentu im niebrakuje

NIE MA CO KOMENTOWAC HANBA I WSTYD TRZEBA SIE ZASTANOWIC NAD PRZYCZYNAMI I CZY ZMIANA TRENERA COS DA?? TRENER NIE GRA I Z TYCH PATAŁACHÓW TO I REHAAGEL NIC BY NIE ZROBIŁ. DO TEJ PORY BYLI WINNI WSZYSCY ROGALA,KIBICE.DZIAŁACZE A BIEDNI BYLI TYLKO PILKARZE KTÓRZY GRALI ZA DARMO ALE NA ZABAWIANIE SIE W KNAJPACH IM STARCZAŁO. POZATYM MOIM ZDANIEM MOSÓR MA DUŻY WPŁYW NA NEGATYWNĄ ATMOSFERE W DRUŻYNIE ZRESZTĄ TAK SAMO JAK NIM ODSZEDŁ Z RUCHU BYC MOŻE ZE NADAL GO NIEBIESKA KOSZULKA PARZY??. PROPONUJE GRAC JUNIORAMI JESTEM PRZEKONANY,ZE 6-0 BY NIE PRZEGRALI. POZDRAWIAM WSZYSTKICH
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Darek nie poluj na czarownice jakos nie wydaje mi się żeby Mosór miał zły wpływ,a co do Rogali to odszedł i nie odszedł jego namiestnikiem jest własnie Mleczko.Dopuki zespołu nie przejmnie SSA to nie wiele się zmieni,a nasza spółka na razie bardzo słabiutka jest.Jeszcze jedno było w naszej ligowej piłce ostatnio parę ekip które grały za darmo i zostawiały trochę zdrowia na boisku a nasze gwiazdeczki odwrotnie tylko narzekania i padlina na boisku.
Powtarzam jeszcze raz za brak ambicji i honoru,szacunku do Ruchu i jego kibiców możecie liczyc na ...........
Powtarzam jeszcze raz za brak ambicji i honoru,szacunku do Ruchu i jego kibiców możecie liczyc na ...........
ZGADZAM SIE, ŻE MLODZIEŻY NIE MA ALE LICZE NATO ,ŻE WYCHOWANKOWIE ZOSTAWILI BY WIECEJ ZDROWIA A PRZEDE WSZYSTKIM MIELI WIECEJ AMBICJI. CZY CI CO TERAZ GRAJA PREZENTUJA JAKIES UMIEJETNOSCI? DLA NICH LICZY SIE TYLKO KASA A NIE KLUB A CO DO MOSÓRA TO FAKTEM JEST,ZE DO GRY NIE MOZNA MIEC WIEKSZYCH ZASTRZEZEN ALE MAM WATPLIWOSCI CZY JEST WZOREM DO NASLADOWANIA POZA NIM?. ALE TO TYLKO MOJE ZDANIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czemu nie broni Franke???
Ludzie może mi ktoś powiedzieć,czemu pierwszym bramkarzem nie jest Franke??Napewno jest o wiele lepszy od Podolaka.Z tego co pamiętam Franke zagrał ostatni raz w meczu bodajże z Zagłebiem Lubin i zagrał słabo.Ale pamietajmy,że on jest młody.A przecież bronił dobrze w meczu np. z Pogonią!!!A taki Podolak w 3 meczach puscił juz 12 bramek.Przecież on powinien byc z 3 bramkarzem 2 ligowej drużyny.Jak tutaj Wojtek pisze,że sie nie łapał w pierwszym składzie Energetyka Rybnik to po jakiego u nas broni??Panie Wyrobke prosze spróbować w meczu z Radomiakiem Rafała Franke 

To teroz "łody mnie trocha" 
1. rogala jeboł w klubie 10 lot, czemu wszyscy myślą, że do sie to naprawić w 2 tydnie?? Kolejny mit szklanych domów?? Niech ssa sie weźmie do roboty!
2. Nie ma kasy - nie ma wzmocnień.
3. Nie ma kasy - nie ma dobrego przygotowania do sezonu.
4. NIE MA KASY.
5. Ktoś napisoł "kiedy bydzie 15 mistrz". Kiedy?? Jak nos weźmie Opel (GM), Microsoft, Coca-cola, Sony. Jednym słowem jak bydymy mieć SPONSORA, kiery sypnie kasą. Cupiał ciśnie kasa w Wisła, ITI już nie dzwoni do dom ino sie wzieło legło farszafa. Żeby z nimi konkurować muszymy mieć kasa. Dużo KASY. Bo bez kasy - pkt. 2 i 3.
6. Ktoś jakiemuś cieciowi z radomiaka napisoł "pokożcie swoje osiągnięcia". No fakt, momy 14 mistrzów, 3 puchary, momy historia, momy tradycje, ALE jo chca sie zaś cieszyć jak w '89. Jo sie chca ponabijać ze znajomych jak wygromy z żabolami, abo z no-name'ami z Katowic (tak z innyj beczki, jak te ci*** sie teroz nazywają??). Więc do mnie historia dużo znaczy, ale nie mogymy ino tym sie chwolić. Trza zacząć teroz grać.
7. Moim zdaniem w tym sezonie powinni my powalczyć o utrzymanie się kaś w połowie tabeli 2 ligi (niestety). Żeby było bez nerwów barażowych i żeby trocha podchować naszo młodzież, zgrać zespół. Walka o 1 liga - dopiero od przyszłego sezonu.
8. Władze Chorzowa powinny sie uświadomić, ze bez Ruchu to byliby ino miastem koło Katowic, i że teroz muszą pomóc klubowi.
9. Fajnie, że Śrutwa dużo zrobił do klubu, ale wg mnie nie jest on dobrym zawodnikiem. Pamiętom kupa Jego kiksów i uważom, że może lepij Mu pójdzie jako działaczowi. Tak samo Bizacki. Po ch** zaś Go ściągać?? Zaś bydzie Jego słynne kółeczko i tela. Wiem, że potrzebne są wzmocnienia, ale czy to bydzie wzmocnienie czy kolejno gwiazda co sie bydzie drić po młodych??
Tela ode mnie. Pozdrawiom.

1. rogala jeboł w klubie 10 lot, czemu wszyscy myślą, że do sie to naprawić w 2 tydnie?? Kolejny mit szklanych domów?? Niech ssa sie weźmie do roboty!
2. Nie ma kasy - nie ma wzmocnień.
3. Nie ma kasy - nie ma dobrego przygotowania do sezonu.
4. NIE MA KASY.
5. Ktoś napisoł "kiedy bydzie 15 mistrz". Kiedy?? Jak nos weźmie Opel (GM), Microsoft, Coca-cola, Sony. Jednym słowem jak bydymy mieć SPONSORA, kiery sypnie kasą. Cupiał ciśnie kasa w Wisła, ITI już nie dzwoni do dom ino sie wzieło legło farszafa. Żeby z nimi konkurować muszymy mieć kasa. Dużo KASY. Bo bez kasy - pkt. 2 i 3.
6. Ktoś jakiemuś cieciowi z radomiaka napisoł "pokożcie swoje osiągnięcia". No fakt, momy 14 mistrzów, 3 puchary, momy historia, momy tradycje, ALE jo chca sie zaś cieszyć jak w '89. Jo sie chca ponabijać ze znajomych jak wygromy z żabolami, abo z no-name'ami z Katowic (tak z innyj beczki, jak te ci*** sie teroz nazywają??). Więc do mnie historia dużo znaczy, ale nie mogymy ino tym sie chwolić. Trza zacząć teroz grać.
7. Moim zdaniem w tym sezonie powinni my powalczyć o utrzymanie się kaś w połowie tabeli 2 ligi (niestety). Żeby było bez nerwów barażowych i żeby trocha podchować naszo młodzież, zgrać zespół. Walka o 1 liga - dopiero od przyszłego sezonu.
8. Władze Chorzowa powinny sie uświadomić, ze bez Ruchu to byliby ino miastem koło Katowic, i że teroz muszą pomóc klubowi.
9. Fajnie, że Śrutwa dużo zrobił do klubu, ale wg mnie nie jest on dobrym zawodnikiem. Pamiętom kupa Jego kiksów i uważom, że może lepij Mu pójdzie jako działaczowi. Tak samo Bizacki. Po ch** zaś Go ściągać?? Zaś bydzie Jego słynne kółeczko i tela. Wiem, że potrzebne są wzmocnienia, ale czy to bydzie wzmocnienie czy kolejno gwiazda co sie bydzie drić po młodych??
Tela ode mnie. Pozdrawiom.
- radzion
- Kontakt: