- Spokojnie czytam wszelkie doniesienia na temat mojego transferu. Kontrakt kończy się dopiero w czerwcu i jeszcze nie mogę rozmawiać z innymi klubami.
Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... #komentarz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Elmer pisze:http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... #komentarz
- Spokojnie czytam wszelkie doniesienia na temat mojego transferu. Kontrakt kończy się dopiero w czerwcu i jeszcze nie mogę rozmawiać z innymi klubami.
no jeszcze nie ale od 1 stycznia będzie mógł

-
- Kontakt:
swoją drogą, niezły hajs ma ten synek...Łukasz Janoszka porozumiał się z Ruchem Chorzów i podpisze umowę o przedłużeniu kontraktu po powrocie jego menedżera z wakacji na Kubie.
- Wszystko ustaliliśmy, podaliśmy sobie ręce i czekamy teraz na przylot do Polski Przemysława Erdmana, bo on reprezentuje interesy Łukasza - mówi przewodniczący rady nadzorczej Ruch SA Dariusz Smagorowicz. 90minut.pl

a Macijas to już w ogóle.
jeszcze Nykiel i Grodzicki i ten zaskakujący transfer mrs Patermana, co nie chciał mówić co by Nam go nie ukradli...

- Przygoń
- Kontakt:
No teraz tylko musi się spodobać nowy kontrakt menażerowi od Janoszki.
Bo on też musi się zgodzić na takie warunki jak dał Janoszce Ruch.
Ale myślę pozytywnie na dalszy rozwój tej sytuacji.
Bo on też musi się zgodzić na takie warunki jak dał Janoszce Ruch.
Ale myślę pozytywnie na dalszy rozwój tej sytuacji.

-
i dobrze niech zarobi synek bo jest wart tyj kasy i chocioz roz działacze nie dali dupy jak z Niedzielanem 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pewnie dali Janoszce nie mniej ile proponowały mu inne kluby, chyba dobrze nie? Bo gdyby poszedł gdzie indziej skuli 5 tys, juz widze ten lament na forum i protesty że kolejny odchodzi. Ale mimo wszystko dużoo.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
W tym roku nikt nie narzekol ze na Swieta nie mo:D:D:D:D
A co wy sie dziwicie zarobki ida szybko w gora takze ciepnijcie na luz albo biercie bal i grejcie:D testuja wszyndzie:D:D:D:D
A co wy sie dziwicie zarobki ida szybko w gora takze ciepnijcie na luz albo biercie bal i grejcie:D testuja wszyndzie:D:D:D:D
-
- Kontakt:
te zarobki szybko dzwigli ci co dali Zającowi taki kontrakt przez tyla czasu
za Tobą pójde w ogień, wode..
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Janoszka to jedyny którego idzie sprzedac za dobrą kasę i to jest koronny argument przemawiający za przedłużeniem kontraktu.
- SODA
no i super Ecik z nami
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
a swoją drogą znowu można się spytać, po jakiego siusiaka ten cały manager i jaka jest jego rola? Jego podopieczny negocjuje kontrakt, jest przerwa w rozgrywkach więc zaczyna się ruch w interesie, a gość to p i e r d o l i, siedzi se na Kubie i ma to w dupsku. Przyjedzie tylko, podpisze papierek, skasuje dole i poleci do jakiejś Dominikany. Niech mi ktoś powie, po co jest manager? Albo inaczej... może ktoś z Was wie, jak się zostaje managerem w polskiej piłce nożnej? Też bym chciał.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Przygoń
- Kontakt:
Moim zdaniem...manager jest tylko żeby pomóc w jakieś sprawie,doradzić coś i tylescaneRboy pisze:a swoją drogą znowu można się spytać, po jakiego siusiaka ten cały manager i jaka jest jego rola? Jego podopieczny negocjuje kontrakt, jest przerwa w rozgrywkach więc zaczyna się Ruch w interesie, a gość to p i e r d o l i, siedzi se na Kubie i ma to w dupsku. Przyjedzie tylko, podpisze papierek, skasuje dole i poleci do jakiejś Dominikany. Niech mi ktoś powie, po co jest manager? Albo inaczej... może ktoś z Was wie, jak się zostaje managerem w polskiej piłce nożnej? Też bym chciał.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
I takim młodym zawodnikom jaki jest Janoszka to manager jest potrzebny tylko do tego żeby zawodnik wyglądał bardziej profesjonalnie.Takie jest moje zdanie.

- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Manager pomaga przy podpisywaniu kontraktu i wszelkich sprawach z nim związanych . Układa tak umowę aby nie była zła dla piłkarza itd. Szuka klubów dla piłkarza . Aby zostać menadżerem trzeba mieć jakąś licencje , bodajże FIFA pro czy coś takiego .
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "
-
- Kontakt:
kiedy zamyka sie zimowe okienko transferowe?
bo cos ucichlo strasznie o transferach w Chorzowie.
przedluzanie kontraktow to nie wszystko.
bo cos ucichlo strasznie o transferach w Chorzowie.
przedluzanie kontraktow to nie wszystko.

KLIMZOWIEC!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W Polsce okienko trwa do konca lutego!
Spokojnie,styczen to jest dopiero czas jakis wiekszych transferow.
Spokojnie,styczen to jest dopiero czas jakis wiekszych transferow.