Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
RudaSlaska7
-
Kontakt:
autor: RudaSlaska7 » 28 gru 2010, o 21:15
Stasiu19R20 pisze:Bania pisze:weź sie ogarnij facet jaka cisza zobacz sobie na inne kluby to normalna żecz ze w okresie świąteczno noworocznym jest troche spokojniej na rynku transferowym zobaczymy co sie bedzie działo po nowym roku Djokicia też wytransferowali bez echa wiec nie wiem po co te nerwy do tartu mamy jeszcze troche czasu a jak padaja oświadczenia że a pieniądze to chyba az takimi kretynami nie sa żeby żuciać takimi sławami i nic nie robic pozatym menażerowie zawodnicy i działacze dopiero wracają do pracy po świętach Mosór wyraźnie mówił że najprawdopodobniej w tym roku (2010) już nie będa nikogo sprowadzać a po nowym roku ruszą z wszystkim
a Ty ogarnij słownik
ortogradiczny

-
19aRtuR20
-
Kontakt:
- Na początku stycznia mamy siąść do rozmów z władzami klubu - mówi Rafał Grodzicki. Jego umowa wygasa z końcem sezonu. Podobnie wygląda sytuacja Łukasza Janoszki i Krzysztofa Nykiela.
W nocy z piątku na sobotę piłkarzem Ruchu oficjalnie przestanie być Krzysztof Pilarz. Przy Cichej nie chcą, aby jego śladem poszło trzech wymienionych wcześniej zawodników. Dlatego rozmowy rozpoczęły się już w grudniu. - Ostatnio dosyć często rozmawiam telefonicznie z panem Dariuszem Smagorowiczem. Swoje warunki przedstawiłem już klubowi. Na początku stycznia mamy siąść do rozmów - oznajmia Grodzicki.
Czy to oznacza, że zostanie? - Dobrze się czuję w Chorzowie. Atmosfera w szatni, jak wszyscy już wiedzą, jest naprawdę świetna. Na pytanie odpowiem w inny sposób. Chciałbym, aby Ruch był tak mocny, jak w ubiegłym sezonie, by wyróżniający się zawodnicy nie musieli odchodzić. Wtedy podjęcie decyzji byłoby znacznie łatwiejsze - wskazuje Grodzicki, jakby chcąc dowiedzieć się od działaczy, jak maluje się przyszłość klubu.
Nykiel wypowiada się w podobnym tonie. - Jestem już w Chorzowie od czterech lat, to właśnie tutaj osiągnąłem najwyższy poziom i dużo Ruchowi zawdzięczam. Dlatego nie mówię "nie", jeśli chodzi o nowy kontrakt - zapewnia prawy obrońca. On na przestrzeni ostatniego roku był przymierzany przed media do kilku klubów. Dziś spekuluje się o zainteresowaniu wokół osoby Łukasza Janoszki.
Decyzje zapadną dopiero w momencie, gdy zawodnicy zjadą z powrotem do Chorzowa. Póki co mają oni jeszcze kilka dni słodkiego lenistwa. - Przyznam, że po tych 2-3 tygodniach chętnie bym już wrócił do treningów - zaskakuje "Grodek".
autor: KK
-
bRayan72
chopie czytać forum, trzy strony wstecz o tym już pisze, stare info.....
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
laciek20
-
Kontakt:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomasz Wróbel to drugi piłkarz po Januszu Golu, który niedługo może opuścić GKS Bełchatów. W grę wchodzą przenosiny do Śląska Wrocław lub Korony Kielce.
Sprawa rozstrzygnie się w styczniu. 28-letni pomocnik otrzymał propozycję przedłużenia umowy z GKS, ale podobnie jak Gol nie udzielił jeszcze odpowiedzi.
- Tomkowi kontrakt wygaśnie 30 czerwca przyszłego roku. Po zakończeniu rundy jesiennej spotkaliśmy się z nim i przedstawiliśmy treść nowej umowy. Wciąż jednak czekamy na decyzję zawodnika w tej sprawie - powiedział „PS" dyrektor sportowy PGE GKS, Marcin Szymczyk.
Wróbel zwleka z przedłużeniem kontraktu, bo dostał sygnały o zainteresowaniu nim ze strony innych klubów.
Zarząd myśleć i działać !!
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !
-
Pavlique
-
Kontakt:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Cytuj:
Tomasz Wróbel to drugi piłkarz po Januszu Golu, który niedługo może opuścić GKS Bełchatów. W grę wchodzą przenosiny do Śląska Wrocław lub Korony Kielce.
Sprawa rozstrzygnie się w styczniu. 28-letni pomocnik otrzymał propozycję przedłużenia umowy z GKS, ale podobnie jak Gol nie udzielił jeszcze odpowiedzi.
- Tomkowi kontrakt wygaśnie 30 czerwca przyszłego roku. Po zakończeniu rundy jesiennej spotkaliśmy się z nim i przedstawiliśmy treść nowej umowy. Wciąż jednak czekamy na decyzję zawodnika w tej sprawie - powiedział „PS" dyrektor sportowy PGE GKS, Marcin Szymczyk.
Wróbel zwleka z przedłużeniem kontraktu, bo dostał sygnały o zainteresowaniu nim ze strony innych klubów.
Zarząd myśleć i działać !!
korona abo Śląsk; my som za krótkie.... no chyba że Kotala wykupi większościowy pakiet i bydzie finansowoł klub piniondzami na drogi, chodniki i kanalizacjo derek tak samo jak u scyzoró
I'm a man who walks alone
-
Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
http://www.sportslaski.pl/zapewniam-ze- ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
no to by znaczylo ze Nykiel odchodzi, bo ten sam menago z tego co pamietam...mam nadzieje ze jednak zostanie, chociaz ja juz po podpisaniu kontraktu przez Szyndrowskiego spodziewalem sie ze to "zastepca" Nykiela.....

-
mpapmp
-
Kontakt:
Nykiel może się som reprezentować i tak chyba robi, wkońcu rozmowy juz trwają.
-
GůRny_Ślůnsk
-
Kontakt:
autor: GůRny_Ślůnsk » 29 gru 2010, o 12:46
Raul22 pisze:http://www.sportslaski.pl/zapewniam-ze- ... ,info.html
no to by znaczylo ze Nykiel odchodzi, bo ten sam menago z tego co pamietam...mam nadzieje ze jednak zostanie, chociaz ja juz po podpisaniu kontraktu przez Szyndrowskiego spodziewalem sie ze to "zastepca" Nykiela.....

Niby momy w ciul kasy na transfery a wszysttkich sprzedaja jak popadnie !
-
Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
mpapmp pisze:Nykiel może się som reprezentować i tak chyba robi, wkońcu rozmowy juz trwają.
Oby , lepszego prawego obrońcy niz Nykiel nie znajdziemy .
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "
-
Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Ja wiem, że transfermarkt nie jest wyznacznikiem, ale wg niego to Nykiel nie ma tego menedżera co Pilarz.. ale Grodzicki ma

In Siemian We Trust
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Wlasnie.Menadzerem Pilarza jest Kołakowski,a Nykiela Osuch,wiec to chyba jakis walek jest z tym samym menadzerem.
-
arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
autor: arango-mokre » 29 gru 2010, o 14:10
mysle ze grodek zostanie:) a ten kolakowski to juz chyba mial pare takich akcjii co narzekali na niego inni
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Mikoruch, moRi95 i 43 gości