Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
te kwoty na transfemarkt to raczej są z kosmosu wzięte 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="wahadlo_cala_droge"]te kwoty na transfemarkt to raczej są z kosmosu wzięte
[/
to je jeszcze nic:
Derbich 400.000 ojro
a naszym najdroższym zawodnikiem je... Nykiel ( 725.000 ojro! )
PS: wg tych cen to te nasze 400.000 ojro na zimowe transfery to tela co nic
( mogymy se drugigo Derbicha sprawić
)

to je jeszcze nic:
Derbich 400.000 ojro
a naszym najdroższym zawodnikiem je... Nykiel ( 725.000 ojro! )

PS: wg tych cen to te nasze 400.000 ojro na zimowe transfery to tela co nic

-
psDziałacze Korony upatrzyli sobie kolejnego gracza Ruchu Chorzów. Kilka dni temu podpisali kontrakt z bramkarzem, Krzysztofem Pilarzem, teraz chcieliby ściągnąć młodzieżowego reprezentanta - Łukasza Janoszkę.
Tuż przed świętami władze Ruchu przedstawiły piłkarzowi propozycję przedłużenia kończącego się 30 czerwca 2011 r. kontraktu, ale na razie umowa nie została podpisana.
Chociaż kielecki klub oficjalnie nie potwierdza informacji o zainteresowaniu Janoszką, to wiadomo, że trener Sasal bardzo chciałby mieć wychowanka Ruchu Radzionków w swoim zespole. W Koronie Janoszka zastąpiłby w ataku Ediego Andradinę, którego wiosną Sasal chce ustawiać jako ofensywnego pomocnika.
Jedynym problemem może być kwota odstępnego. Gdyby Janoszka miał trafić do Kielc już w tym oknie transferowym, działacze Korony musieliby za niego zapłacić. Mówi się o kwocie rzędu 300-500 tys. złotych. Jednak Wojciech Lubawski, prezydent Kielc a zarazem właściciel klubu, niedawno zapewniał, że znajdzie fundusze na transfery. Niebawem działacze Korony mają przedstawić i piłkarzowi i zarządowi Ruchu konkretne propozycje.
-
- Kontakt:
Niech spierdalają
- BOGUCICE
- Kontakt:
ja podchody "scyzorów " do Ecika skwituję tak:
buhahah
buhahahaha
buhahahahahaha!!!!!!!!
buhahah

W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
zebys potym nie robil takBOGUCICE pisze:ja podchody "scyzorów " do Ecika skwituję tak:
buhahahbuhahahaha
buhahahahahaha!!!!!!!!

-
to tyn Agrentyńczyk od Gucia
ale dobry
http://www.youtube.com/watch?v=Xf2eybSP ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=Xf2eybSP ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
dzisiaj sie pojawło infoze Kokoszka moze wrocic do Polski. Mam nadziej ze klub monitoruje sytuacje moglby sie chlopak pzydac oczywiscie za rozsadne pieniadze
-
- Kontakt:
nam potrzeba piłkarzy ofensywnych, a nie muratorów
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
PANOWIE NIE BEDZIE ZADNEJ REWOLUCJI TRANSFEROWEJ NA CICHEJ DO TEJ DWOJKI DOLACZY JAKIS PILKARZYNA Z 4 LIGI I TO WSZYSTKO DZIALACZE NAM MYDLA OCZY GRUBYMI MILIONAMI NA TRANSFERY KTORE CHCA WYDAC ZIMA A I TAK BEDZIE LIPA JAK MAJA KASE TO DLACZEGO DALEJ JEST CISZA MAM TO WYDAJE !!! MOGE SIE MYLIC ALE W MARCU PRZYZNACIE MI RACJE !!! POZDRO
-
- Kontakt:
weź sie ogarnij facet jaka cisza zobacz sobie na inne kluby to normalna żecz ze w okresie świąteczno noworocznym jest troche spokojniej na rynku transferowym zobaczymy co sie bedzie działo po nowym roku Djokicia też wytransferowali bez echa wiec nie wiem po co te nerwy do tartu mamy jeszcze troche czasu a jak padaja oświadczenia że a pieniądze to chyba az takimi kretynami nie sa żeby żuciać takimi sławami i nic nie robic pozatym menażerowie zawodnicy i działacze dopiero wracają do pracy po świętach Mosór wyraźnie mówił że najprawdopodobniej w tym roku (2010) już nie będa nikogo sprowadzać a po nowym roku ruszą z wszystkim
-
- Kontakt:
bo czekaja na 1 trening po nowym roku i jakies sparingi kaj mozna by ich sprawdzic i ocenic ich umiejetnosci ? ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Chudy81
- Kontakt:
Było głośni swego czasu z bandrowskim czy jak mu tam i jak się skończyło?OZZZ_1920 pisze:PANOWIE NIE BEDZIE ZADNEJ REWOLUCJI TRANSFEROWEJ NA CICHEJ DO TEJ DWOJKI DOLACZY JAKIS PILKARZYNA Z 4 LIGI I TO WSZYSTKO DZIALACZE NAM MYDLA OCZY GRUBYMI MILIONAMI NA TRANSFERY KTORE CHCA WYDAC ZIMA A I TAK BEDZIE LIPA JAK MAJA KASE TO DLACZEGO DALEJ JEST CISZA MAM TO WYDAJE !!! MOGE SIE MYLIC ALE W MARCU PRZYZNACIE MI RACJE !!! POZDRO
Chcesz zaś powtórki z rozrywki? i wyłącz sobie capslocka

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a Ty ogarnij słownik ortogradicznyBania pisze:weź sie ogarnij facet jaka cisza zobacz sobie na inne kluby to normalna żecz ze w okresie świąteczno noworocznym jest troche spokojniej na rynku transferowym zobaczymy co sie bedzie działo po nowym roku Djokicia też wytransferowali bez echa wiec nie wiem po co te nerwy do tartu mamy jeszcze troche czasu a jak padaja oświadczenia że a pieniądze to chyba az takimi kretynami nie sa żeby żuciać takimi sławami i nic nie robic pozatym menażerowie zawodnicy i działacze dopiero wracają do pracy po świętach Mosór wyraźnie mówił że najprawdopodobniej w tym roku (2010) już nie będa nikogo sprowadzać a po nowym roku ruszą z wszystkim

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
-
- Kontakt:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3132" onclick="window.open(this.href);return false;
Pawlusiński poszoł do Niecieczy?
Szkoda,mok by porywalizowac z Grzibkym o prawo strona,szczególnie ze Darek dobrze bije wolne.
Juz zech kedys pisoł ze warto o niego zapytać...
Pawlusiński poszoł do Niecieczy?
Szkoda,mok by porywalizowac z Grzibkym o prawo strona,szczególnie ze Darek dobrze bije wolne.
Juz zech kedys pisoł ze warto o niego zapytać...

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!