Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Rafal1920
Kontakt:

Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar

#331 Post autor: Rafal1920 » 14 gru 2010, o 17:04

Szkoda ino, ze wyzy w tym samym artykule pisze, ze 30% z transferu Sobiecha cza przeloc na konto Grunwaldu. Kiedys pisalo, ze juz przelono jes ta kasa, a jeszcze kiedy indzi, ze cza przeloc ostatnio rata. Niy ma sie co spuszczac bo to narazie ino spekulacje prasowe odnosnie tych transferow. Mom nadzieja, ze biydne czasy do Ruchu juz niy wrocom i ze doczekomy sie jakis dobrych grajkow i niy bydom to pilkarze przypadkowi, a naprawde wzmocnienia o jakich godo Smargowicz.

Awatar użytkownika
Elena35
Kontakt:

#332 Post autor: Elena35 » 14 gru 2010, o 17:09

19flasteR20 pisze:MaRio Srutwa na pRezesa w okienku zimowym to by bylo najmocniejsze wzmocnienie a Klimek tRansfeR do Shanghai Shenhua :padam: ...a tak na powaznie moze sprowadzic poteznego inwestora z CHin tym sposobem wymianki ;) !
Nie wiym jak to bydzie ze Srutkiem, bo niestety juz niy maja z Klimkiem wiekszosci udzialow... Smagor podniosl kapital i dokupil akcjii.... Tera je mniyj wiyncyj po polowie. Cianko to widza.
A co do pilkarzy to zapewne bydzie tak jak zwykle, bydom chciec podwyzka, Ruch niy do i se pojda tam kaj wiyncyj zarobiom...

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#333 Post autor: BOGUCICE » 14 gru 2010, o 17:29

Największy bład jaki popełnił Mario to to ,że poszedł drogą Klimka i tym samym chyba zaprzepaścił sprawę wpływu na to co się na chwilę obecną dzieje w Ruchu a szkoda ,bo uważam go za wartościowego człowieka i jego charyzma przydałaby się w klubie. Możę ktoś w klubie wyciągnie do niego rękę.Było by wspaniale gdyby Mario budował wspólnie z Patermanem i Smagorowiczem potęgę naszego klubu tylko czy oni we trzech potrafili by najpierw odrzucić animozje dla dobra nas wszystkich?
W Sheffield tylko RUCH!!!

Awatar użytkownika
Elena35
Kontakt:

#334 Post autor: Elena35 » 14 gru 2010, o 17:32

BOGUCICE pisze:Największy bład jaki popełnił Mario to to ,że poszedł drogą Klimka i tym samym chyba zaprzepaścił sprawę wpływu na to co się na chwilę obecną dzieje w Ruchu a szkoda ,bo uważam go za wartościowego człowieka i jego charyzma przydałaby się w klubie. Możę ktoś w klubie wyciągnie do niego rękę.Było by wspaniale gdyby Mario budował wspólnie z Patermanem i Smagorowiczem potęgę naszego klubu tylko czy oni we trzech potrafili by najpierw odrzucić animozje dla dobra nas wszystkich?
Srutek i Smagor? Pracowac razem??? Hehhehe, po tygodniu by sie pozabijali! Zreszta sprawa podwyzszenia kapitalu bez zgody zarzadu pojdzie do sadu... Moze jeszcze nie wszystko stracone.

arcio
Kontakt:

#335 Post autor: arcio » 14 gru 2010, o 18:02

Przewodniczący rady nadzorczej chorzowian nie chce jednak nic więcej zdradzić. Wiadomo, że działacze mają na oku napastnika i to podobno z wyższej półki. Trop wiedzie w kierunku Bałkanów. Przy Cichej zapewniają, że to nie będzie jedyny as wyciągnięty przez nich z rękawa tej zimy.
pisałem - BONIN
sportowo ok a marketingowo na Śląsku utarcie nosa żabkom
coś pięknego :padam:
nigdy nie jest za późno

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#336 Post autor: Kujav » 14 gru 2010, o 18:05

Elena35 pisze:
19flasteR20 pisze:MaRio Srutwa na pRezesa w okienku zimowym to by bylo najmocniejsze wzmocnienie a Klimek tRansfeR do Shanghai Shenhua :padam: ...a tak na powaznie moze sprowadzic poteznego inwestora z CHin tym sposobem wymianki ;) !
Nie wiym jak to bydzie ze Srutkiem, bo niestety juz niy maja z Klimkiem wiekszosci udzialow... Smagor podniosl kapital i dokupil akcjii.... Tera je mniyj wiyncyj po polowie. Cianko to widza.
A co do pilkarzy to zapewne bydzie tak jak zwykle, bydom chciec podwyzka, Ruch niy do i se pojda tam kaj wiyncyj zarobiom...
Nie mając nic do Pana Śrutwy... dzięki Bogu, dzięki Bogu, że Klimek nie może się już z nikim ciamciać, żeby mieć pakiet większościowy.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

Witek46
Kontakt:

#337 Post autor: Witek46 » 14 gru 2010, o 18:07

Elena35 pisze: Srutek i Smagor? Pracowac razem??? Hehhehe, po tygodniu by sie pozabijali! Zreszta sprawa podwyzszenia kapitalu bez zgody zarzadu pojdzie do sadu... Moze jeszcze nie wszystko stracone.
Bez zgody zarządu czy większościowego udziałowca? Bo to główny udziałowiec musi wyrazić zgodę. Rzeczywiście to dziwne, że Klimek zgodził się na podwyższenie kapitału w skutek czego utracił wpływ na klub. Wiesz coś więcej, napisz. To bardzo ciekawe.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#338 Post autor: Blaszany » 14 gru 2010, o 18:17

Elena35 pisze:...Zreszta sprawa podwyzszenia kapitalu bez zgody zarzadu pojdzie do sadu... Moze jeszcze nie wszystko stracone.
Co tzn 'nie wszystko stracone'? Dlaczego w międzywierszach uważasz ze Klimek i Śrutwa byliby lepszymi 'właścicielami' od Smagorowicza?

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#339 Post autor: Kujav » 14 gru 2010, o 18:26

Blaszany pisze:
Elena35 pisze:...Zreszta sprawa podwyzszenia kapitalu bez zgody zarzadu pojdzie do sadu... Moze jeszcze nie wszystko stracone.
Co tzn 'nie wszystko stracone'? Dlaczego w międzywierszach uważasz ze Klimek i Śrutwa byliby lepszymi 'właścicielami' od Smagorowicza?
Coś mi się zdaje, że będzie coś w stylu "wiem, ale nie mogę powiedzieć", ja też jestem ciekaw dlaczego Autorka owych słów tak uważa, może mnie oświeci i pokaże, że źle oceniam Pana Klimka.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

Niebiescy!
Kontakt:

#340 Post autor: Niebiescy! » 14 gru 2010, o 18:28

To jest nie istotne, kto naszym klubem bedze rzadzil, mo rzadzic uczciwie i efektywnie, a jego nazwisko i przeszlosc to 2 plan.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#341 Post autor: Mirek » 14 gru 2010, o 18:39

Co chwila na forum pojawiają się różne ciekawe osoby. Ogólnie, bo pewnie są tacy co maja inne zdanie, panuje przekonanie, że czas Klimka minął. I do tych osób ja się tez zaliczam.

DAMIAN100
Kontakt:

#342 Post autor: DAMIAN100 » 14 gru 2010, o 18:43

Sprzedaliśmy najlepszych zawodników kupimy szrot i to będą nasze transfery.Tylko w przyszłym roku niema już kogo sprzedać to nie wiem skąd będziemy mieć kasę na rozwój.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#343 Post autor: HKSADIK » 14 gru 2010, o 19:05

http://www.sportslaski.pl/cwielong-deme ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ćwielong zaprzecza,ze ma wrocic do Ruchu.

A co do Klimka-ja tam sie ciesze,ze jednak jego pozycja w klubie slabnie.Dzieki za uratowanie klubu,ale czas Klimka na C6 minal.Ostatnie wywiady z nim tylko to potwierdzaly!

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#344 Post autor: BOGUCICE » 14 gru 2010, o 20:48

Każdy kiedyś się musi zarejestrować na forum ale jak czytam te duperele tych co się zarejestrowali w ciągu ostatnich kilku dni to albo mają pecha albo to celowe dupcenie głupot:) a żabkom udzielającym się tutaj radzę raczej aktywnie udzielać się na swoim forum .
W Sheffield tylko RUCH!!!

Awatar użytkownika
Stasiu19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#345 Post autor: Stasiu19R20 » 14 gru 2010, o 21:06

dokładnie !!!
Obrazek
Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!

Zablokowany