Akcja ,,NIE" Przeglądowi Sportowemu!
- Blaszany
- Kontakt:
Re: Akcja ,,NIE" Przeglądowi Sportowemu!
wlasnie ze GW na Ślonsku jest jedynym cajtungiem co normalnie uo nos piszom... smólcie pyroków, a sie nimi tak niy ślińcie.... my powinni sie zajonc PS i Sportem...
- BOGUCICE
- Kontakt:
Słyszałem ,że Paweł Czado nawet na Wigilii Klubowej był .
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
po dzisiejszej amatorce wykonanej przez portal sportslaski.pl mozna spokojnie dołaczyc go do bojkotu
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
ludzie... zas nie przesadzejcie.. aby psikus naszy konkurecji, bo juz sie cieszyli, ze Ruch "umarl''
jezyk sadowy jest ciezki nawet bardzo
jezyk sadowy jest ciezki nawet bardzo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W szczewolandii juz otwierali szampany a tu.... krupniok 

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
nie powinno bo co?19flasteR20 pisze:Bo maja pana Czado... mi chodzi o caloksztalt calej gazety a nie patrza przez pryzmat jednego oddzialu. GW to gazeta kierej nie powinno byc na rynku prasowym wogole !
- BOGUCICE
- Kontakt:
Nasz Dziennik i Radio Maryja powinno być tylko w Polsce bo to sama kwintesencja prawdy i jedyna słuszna droga każdego człeka.Scypion pisze:nie powinno bo co?19flasteR20 pisze:Bo maja pana Czado... mi chodzi o caloksztalt calej gazety a nie patrza przez pryzmat jednego oddzialu. GW to gazeta kierej nie powinno byc na rynku prasowym wogole !
A tak na poważnie to nikt nikomu nie każe czytać Gazety Wyborczej. Ja ją czytam i wiele innych gazet też czytam bo uważam ,że człowiek powinien znać stanowiska wielu opcji światopoglądowych.
W Sheffield tylko RUCH!!!
- ***sydney***
- Kontakt:
tak jest, nie ma co przesadzać bo : godzina 18,07 na SŚ dodano wiadomość o Ruchu i sprawie wyjaśniającej zadłużenia w ZUS !MNCH pisze:po dzisiejszej amatorce wykonanej przez portal sportslaski.pl mozna spokojnie dołaczyc go do bojkotu
Ciekawy jest jeden fakt że wszystkie ogólnopolskie portale MILCZĄ - bo przecież łatwiej oskarżać w ciemno NASZ KLUB aniżeli wydać oficjalny komunikat który wielu osobom jest mocno nie na rękę !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
-
- Kontakt:
***sydney*** pisze:tak jest, nie ma co przesadzać bo : godzina 18,07 na SŚ dodano wiadomość o Ruchu i sprawie wyjaśniającej zadłużenia w ZUS !MNCH pisze:po dzisiejszej amatorce wykonanej przez portal sportslaski.pl mozna spokojnie dołaczyc go do bojkotu
Ciekawy jest jeden fakt że wszystkie ogólnopolskie portale MILCZĄ - bo przecież łatwiej oskarżać w ciemno NASZ KLUB aniżeli wydać oficjalny komunikat który wielu osobom jest mocno nie na rękę !!!
No ja, pierwsi, ale złe info dali.
A wkońcu to sportśląski, to o czym mają pisać, jak nie o nos ?
Spokojnie, bydzie oficjalne pismo, to i info sie pojawi w odpowiednich mediach(przynajmnij wg mnie)
- Elena35
- Kontakt:
Nasz rzecznik jest prywatnie ok, ale zawodowo wiele mu mozna zarzucic i watpie by w tej sprawie cokolwiek zalatwil.ewald pisze:Wątpię, aby zarząd Ruchu posunął się na taki krok. Przecież rzecznik napisał, że porozmawia, aby PS pisał ładnie.19_kRzysiek_20 pisze:Podobnie postapił Poznański Lech z Gazetą Wyborczą. My ,,Ruch" nie jesteśmy jakimiś błaznami i tylko dlatego że posiadamy mały budżet i pewne kłopoty finansowe nie mozemy sie dawac oczerniać w tym czymś!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
my już nie mamy rzecznika
- Elena35
- Kontakt:
No niby nie..... Teraz tymi rzeczami zajmuje sie Sobstylowa!Mirek pisze:my już nie mamy rzecznika
-
- Kontakt:
Raczy Mrozikowo..... Przynajmi powinna sie zajmowac, a jak jes kozdy widzi.
- Elena35
- Kontakt:
Z prasa rozmawio teraz "Pani Prezes". Robia tam to wiym....Rafal1920 pisze:Raczy Mrozikowo..... Przynajmi powinna sie zajmowac, a jak jes kozdy widzi.
-
- Kontakt:
Przeczytej dokladnie co zech wyzy napisol. A kaj robisz to mie niy interesuje.